FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

marconato
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la marconato » 14 avg 2020, 20:18

ado-hz je napisao/la:
14 avg 2020, 20:04
Amca007 je napisao/la:
14 avg 2020, 20:00
Pa prema ovome mi bi se u HNLu borili za opstanak, a to nije realno. Mislim da bi tamo bili u top 4
@amca
Nemoj brate da se lazemo ako ce nam tako biti lakse. Dinamo, Rijeka, Osijek, Hajduk, Lokomotiva, Gorica bi nas otresli kuci ko beba zvecku.
Ovaj nas trenutni sastav, eh sad sta bi bilo kad bi bilo da se dovedu 3 top pojacanja.
Brzi fudbal se igra u HNl-u tri puta od naseg.
Kljucna stvar!

Pisao sam i na temi PLBiH. Gledam Spartak na Marakani, pa ljudi su 5x pokazali vise od Borca koji u vrhu PL, ako se nece i za titulu boriti. Msm, vidno jaca i ozbiljnija ekipa Subotičani...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 14 avg 2020, 20:19

extazy je napisao/la:
14 avg 2020, 19:29
Sinoc sam procitao neke zabrinjavajuce objave na Facebooku u vezi uprave, tu prednjaci wonabe kriminalac, samoprozvani mangup, pokusaj pucaca, i vidim dosta raje podrzava nake bojkote uprave i slicno.
Jesul oni normalni ? Budel bilo kakvih protesta i bojkota raja ce se podjelit ko kod komsija, jedne na druge cemo rezat a to nam ne treba. Nadam se da su ovi "protestanti" manjina i da ce se brzo usutiti.
Druze, nije u redu pisati ovo jer svako moze skontati o kome govoris, bez obzira slagao se s time ili ne. Nemoj radi sebe, ne trebaju ti problemi. Ovo je dobronamjeran savjet, nisam dio te price, cisto prijateljski govorim.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 avg 2020, 20:30

hordasDoboj je napisao/la:
14 avg 2020, 20:14
Ma jest dosta brzi fudbal, Mujakic se zbog toga nije snasao prvo u Belgiji pa onda i u Hajduku, mada to je mozda do Tudora i igrom sa 3 nazad. Zato kod nas moraju prvo tereni bit optimalni pa da ubrzamo igru, bar 8/10 da budu ko bilino.
Sigurno da su tereni kljucna stvar i da bi to poboljsalo igru za odredjeni kvalitet. Ja bih volio da NSBiH svako timu u PL napravi vrhunski teren, al to su samo mokri snovi. Al evo kod kona je teren vrhunski pa kad gledas tekmu prave se pocetnicke greske. Tako da ili znas ili ne znas, a nasi u PL vecina igraca ocito ne zna. Najbolje je to objasnio trener kona da je razlika u materijalu.
Evo teren na Grbavici protiv Belgije je bio da se krompir posadi...jel to smetalo Hazardu da valja loptu, naravno da nije.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 14 avg 2020, 20:35

Ma najveci problem kod nas su losi tereni, infrastruktura... I kad hoćeš razvit brzu igru to je nemoguće... Bukvalno oranice.

Rijeka zamjenski stadion napravi kvalitetniji nego naši svi zajedno.
Kvalitetniji tereni i stadioni opcenito, odmah privlace i koliko toliko kvalitetnije igrace, to dalje implicira više ljudi na tribinama, moguće kvalitetne izlazne i ulazne transfere itd. Sve to vuče jedno drugo, a mi smo na dnu svega što se tiče.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 avg 2020, 20:41

ajdohordas je napisao/la:
14 avg 2020, 20:35
Ma najveci problem kod nas su losi tereni, infrastruktura... I kad hoćeš razvit brzu igru to je nemoguće... Bukvalno oranice.

Kvalitetniji tereni i stadioni opcenito, odmah privlace i koliko toliko kvalitetnije igrace, to dalje implicira više ljudi na tribinama, moguće kvalitetne izlazne i ulazne transfere itd. Sve to vuče jedno drugo, a mi smo na dnu svega što se tiče.
Zato sto kod nas nema profesionalizma i odgovornosti u bilo cemu.
Kod nas je samo sfušeri, zayebi,podvali,ukradi.
Napravi zgradu nek otpadne malter za 3god, napravi cestu nek bude rupa za 2godine itd itd
Pogan narod u naravi mu i DNK kodu da sve sto moze syebe i razvali i ono malo sto valja.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 14 avg 2020, 20:47

ado-hz je napisao/la:
14 avg 2020, 20:41
ajdohordas je napisao/la:
14 avg 2020, 20:35

Zato sto kod nas nema profesionalizma i odgovornosti u bilo cemu.
Kod nas je samo sfušeri, zayebi,podvali,ukradi.
Napravi zgradu nek otpadne malter za 3god, napravi cestu nek bude rupa za 2godine itd itd
Pogan narod u naravi mu i DNK kodu da sve sto moze syebe i razvali i ono malo sto valja.
"Sve je dobro samo nek ne puca"
Ogledalo drzave i cjelokupnog sistema u njoj u samo jednoj rečenici.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 avg 2020, 20:55

Davno sam pisao razliku izmedju momka od 17-18 godina koji igra u npr Dinamu, Zvezdi i naseg Radovca.
Radovac se zadovoljio platom npr 5-6000KM, dobrim nekim autom, i time sto ce igranjem u Sarajevu da qara pola grada i sto koke lete za njim. To je njegovo razmisljanje, i on ne zeli vise od toga. Jednostavno mentalni sklop bošnjaka je da se zadovolji mrvicama. I to je kratkog daha, zavrsit ce karijeru u PL, para ce mu ostati da poslije fudbala otvori mali kafic i sjedi u njem po citav dan.
Momak koji igra u Dinamu sve to isto ima sa 18godina cak i vise od Radovca, ali u glavi drugacije razmislja. Radi, trudi se i zeli jednog dana da igra za Bayern, Juventus i to svojim radom i trudom i ostvari.
Ovaj nas jednostavno nece i ne zeli, ubije ga mahalaština.

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 14 avg 2020, 21:01

Meni nije jasan hadzija kakvog on napadaca trazi?Gledam jbt **** Gorica dovela napadaca beton iz poljske,srbin prejak napadac..mi ne mozemo nikog da nadjemo...ko da je Gorica neki klub prosjek

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 14 avg 2020, 21:01

Joj ade poredi Hazarda s ovim našim mesarima :D
ISTINA ZA VEDRANA!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 avg 2020, 21:03

Pitar1946 je napisao/la:
14 avg 2020, 21:01
Meni nije jasan hadzija kakvog on napadaca trazi?Gledam jbt **** Gorica dovela napadaca beton iz poljske,srbin prejak napadac..mi ne mozemo nikog da nadjemo...ko da je Gorica neki klub prosjek
Pa kume Gorici se zuri igraju Ligu prvaka u srijedu moraju brzo reagovati i dovesti :urnebes: :urnebes:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 avg 2020, 21:06

Lecler je napisao/la:
Ma evo brate svaka nasa ekipa u Evropi igra na tepihu pa kako prodju :D
Materijal je bitan i nista vise. Igrace koje dovodimo mi i igrace koje dovodi evo yebena Gorica su nebo i zemlja.
Da ne idemo dalje po ozbiljnijim ekipima bisve ex yu to je za nas vec naucna fantastika.
Olimpija te je davno prešišala i uzima ti najbolje igrace iz lige...o cemu mi pricamo???

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 avg 2020, 21:09

ado-hz je napisao/la:
14 avg 2020, 21:03
Pitar1946 je napisao/la:
Pa kume Gorici se zuri igraju Ligu prvaka u srijedu moraju brzo reagovati i dovesti :urnebes: :urnebes:
Hahahaha
Jbg oni nemaju sabura kao mi

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 avg 2020, 21:13

Napapijri je napisao/la:
14 avg 2020, 20:19
extazy je napisao/la:
Sinoc sam procitao neke zabrinjavajuce objave na Facebooku u vezi uprave, tu prednjaci wonabe kriminalac, samoprozvani mangup, pokusaj pucaca, i vidim dosta raje podrzava nake bojkote uprave i slicno.
Jesul oni normalni ? Budel bilo kakvih protesta i bojkota raja ce se podjelit ko kod komsija, jedne na druge cemo rezat a to nam ne treba. Nadam se da su ovi "protestanti" manjina i da ce se brzo usutiti.
Druze, nije u redu pisati ovo jer svako moze skontati o kome govoris, bez obzira slagao se s time ili ne. Nemoj radi sebe, ne trebaju ti problemi. Ovo je dobronamjeran savjet, nisam dio te price, cisto prijateljski govorim.
Pisu sa svojih profila, sa punom legalnom i krivicnom odgovornosti koju to nosi....

Nece bit problema...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 14 avg 2020, 21:15

Denchi je napisao/la:
14 avg 2020, 21:13
Napapijri je napisao/la:
14 avg 2020, 20:19
extazy je napisao/la:
Pisu sa svojih profila, sa punom legalnom i krivicnom odgovornosti koju to nosi....

Nece bit problema...
Sve je to dobro, ali nije neka satisfakcija ako moras skupljati zube po putu. Bolje presutjeti ili drugacije formulisati post.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 14 avg 2020, 21:19

ado-hz je napisao/la:
14 avg 2020, 21:06
Lecler je napisao/la:
Materijal je bitan i nista vise. Igrace koje dovodimo mi i igrace koje dovodi evo yebena Gorica su nebo i zemlja.
Da ne idemo dalje po ozbiljnijim ekipima bisve ex yu to je za nas vec naucna fantastika.
Olimpija te je davno prešišala i uzima ti najbolje igrace iz lige...o cemu mi pricamo???
Moraš se pomiriti da je Olimpija iz jednog normalnog grada,iz jedne normalne države. Klub sa normalnim stadionom i publikom koja ne ide svojim igračima na vrata nakon poraza. Isto kao što mi obični ljudi gledamo da živimo na sigurnim mjestima i da zarađujemo fino. Tako isto i fudbaleri gledaju da igraju u normalnim ligama ukoliko su u mogućnosti.
ISTINA ZA VEDRANA!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 avg 2020, 21:22

Lecler je napisao/la:
14 avg 2020, 21:19
ado-hz je napisao/la:
14 avg 2020, 21:06
Lecler je napisao/la:
Moraš se pomiriti da je Olimpija iz jednog normalnog grada,iz jedne normalne države. Klub sa normalnim stadionom i publikom koja ne ide svojim igračima na vrata nakon poraza. Isto kao što mi obični ljudi gledamo da živimo na sigurnim mjestima i da zarađujemo fino. Tako isto i fudbaleri gledaju da igraju u normalnim ligama ukoliko su u mogućnosti.
1000000000000% tacno...sve receno :bow:

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 14 avg 2020, 21:29

Pitar1946 je napisao/la:
Sto je najgore haman i ne trazi...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 avg 2020, 21:31

Ko da igraca briga je l igra za veliko Sarajevo ili neku Goricu. Pare i to je to.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 avg 2020, 21:37

Koliko bi mi primili od Bayerna??? :)
Majke mi moje mislim kad bi im rekao morate pobijediti 15:0 da bi nam toliko i uvalili :urnebes:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 avg 2020, 21:41

ado-hz je napisao/la:
14 avg 2020, 21:37
Koliko bi mi primili od Bayerna??? :)
Majke mi moje mislim kad bi im rekao morate pobijediti 15:0 da bi nam toliko i uvalili :urnebes:
A ja se bio syebao sto sam prisuatvovao istorijskom porazu i 6 komada na Marakani. :mrgreen:

Ljudi su yebena masinerija. Najjaci tim koji sam gledao uzivo, a gledao sam Ronaldovu Barcu, Kakin Milan, Liverpool, PSG...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: tajsamja i 33 gosta.