U saudiju sarnoajdohordas je napisao/la: ↑14 avg 2020, 19:07Joj da hoće doći neko, Mont Everest bi mi sa srca pao.
Jel to neko bio u najnovijim kombinacijama pa otpao ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U saudiju sarnoajdohordas je napisao/la: ↑14 avg 2020, 19:07Joj da hoće doći neko, Mont Everest bi mi sa srca pao.
Jel to neko bio u najnovijim kombinacijama pa otpao ?
Mi trazimo iskljucivo napadaca sa pivskim stomacicom, a takvih malo na trzistu, sto je bilo mi vec pokupili
Ak je tako. ne shvatamn kako im je fudbal poluamaterski il amaterski.. Mislim nije toliko mala zemlja (3 mil), drugo nalazis se u UK, do Engleske, kolijevke fudbala sto se kaže, i opet ti fudbal na tako niskom nivou. Mislim boli me racku, da tako kazem, al u najmanju ruku mi cudno. Nadam se da ce nasi ozbiljno shvatiti njih koliko god bili amateri, ne smijemo se zezati...ElCartel11 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 14:21Ja mislim, da ovi klubovi sto su profi (Cardiff, Swansea) igraju u engleskim ligama, ovi poluamateri i amateri u svojoj ligi. Neka me ispravi neko ako grijesim.
Jesi vidio kazu Partizan onog malog 17 godina Mancesteru za 12 mil prodao
Pidru kojeg Nukic pravi budalom na tekmi i provlaci mu kroz noge loptu. Umjesto da ga Pidro ako je toliki talenat pojede i ubije u pojam
Na Euru 2016, nisu imali ni jednog igrača iz lige Velsa, među 23 na spisku.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 14:21Ja mislim, da ovi klubovi sto su profi (Cardiff, Swansea) igraju u engleskim ligama, ovi poluamateri i amateri u svojoj ligi. Neka me ispravi neko ako grijesim.
To sam ja nedavno govorio, mi moramo pomjerit granicu uvođenja akademaca, lijep primjer je F. Hodžić.
Prodali su oni bruku igraca ko zemlja, plus imas Vidica i Matica tamo, drze reputaciju, igraju(igrali su prije) redovno ko repka na takmicenjima velikim....
@amca
Ne bi brate vjeruj mi, Hajduk izgleda lošije nego mi u srijedu sto smo izgledali... Lokomotiva ima kvalitete ali se i dosta gura od strane sudaca. Pa tamo je veći sudijski cirkus nego kod nas u federalnoj.ado-hz je napisao/la: ↑14 avg 2020, 20:04@amca
Nemoj brate da se lazemo ako ce nam tako biti lakse. Dinamo, Rijeka, Osijek, Hajduk, Lokomotiva, Gorica bi nas otresli kuci ko beba zvecku.
Ovaj nas trenutni sastav, eh sad sta bi bilo kad bi bilo da se dovedu 3 top pojacanja.
Brzi fudbal se igra u HNl-u tri puta od naseg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.