FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dali će moći ovaj novi igrati u lp?
Selimovic Nihad, vratio se Travniku i No1zlo87 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:15No1 - Sportska oprema oblači SFK 2000 Sarajevo u takmičarskoj 2⃣0⃣2⃣0⃣/ 2⃣1⃣Naše fudbalerke već od prvog kola nove sezone nositi će sportsku opremu ovog, domaćeg proizvođača. #SFK #IgramoNašuIgru
Zna li ko otkud ovaj No1 u SFK? Koliko se sjecam da je neko iz uprave FKZ vlasnik No1.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On je pitarzlo87 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:15No1 - Sportska oprema oblači SFK 2000 Sarajevo u takmičarskoj 2⃣0⃣2⃣0⃣/ 2⃣1⃣Naše fudbalerke već od prvog kola nove sezone nositi će sportsku opremu ovog, domaćeg proizvođača. #SFK #IgramoNašuIgru
Zna li ko otkud ovaj No1 u SFK? Koliko se sjecam da je neko iz uprave FKZ vlasnik No1.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Teren je sjajan u Kardifu, mi smo tehnicki bolji, a oni su veci i krupniji od nas. Dobivamo ih i idemo dalje.
Melji R'ajvo!

Melji R'ajvo!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- hordasDoboj
- Kontakt:
Trebao bi moc, ne znam jel uopste bila prijava igraca al svakako imas jednog igraca dodatno prijavit pred tekmu.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prijava je prije bila dan-dva pred početak meča, moći će tehnički.hordasDoboj je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:30Trebao bi moc, ne znam jel uopste bila prijava igraca al svakako imas jednog igraca dodatno prijavit pred tekmu.
-
- Kontakt:
Nije pitar bio predsjednik zeljeznicara a dugo je vec predsjednik sparsa. Nikako pitar ne moze bitiMortemHz je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:28On je pitarzlo87 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:15No1 - Sportska oprema oblači SFK 2000 Sarajevo u takmičarskoj 2⃣0⃣2⃣0⃣/ 2⃣1⃣Naše fudbalerke već od prvog kola nove sezone nositi će sportsku opremu ovog, domaćeg proizvođača. #SFK #IgramoNašuIgru
- hordasDoboj
- Kontakt:
Jel bila 'Bordo sedmica' prije tekme sa TC. Stigao tek na 15'. Ima li se gdje pogledati?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste, on navija za Sarajevobordobijeli je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:34Nije pitar bio predsjednik zeljeznicara a dugo je vec predsjednik sparsa. Nikako pitar ne moze bitiMortemHz je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:28On je pitarzlo87 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:15No1 - Sportska oprema oblači SFK 2000 Sarajevo u takmičarskoj 2⃣0⃣2⃣0⃣/ 2⃣1⃣Naše fudbalerke već od prvog kola nove sezone nositi će sportsku opremu ovog, domaćeg proizvođača. #SFK #IgramoNašuIgru
-
- Kontakt:
Bordo sedmica ide jednom sedmično tj. vikendomhordasDoboj je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:35Jel bila 'Bordo sedmica' prije tekme sa TC. Stigao tek na 15'. Ima li se gdje pogledati?

- hordasDoboj
- Kontakt:
Znaci trebala bi bit sutra ?TarpiTarpi je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:37Bordo sedmica ide jednom sedmično tj. vikendomhordasDoboj je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:35Jel bila 'Bordo sedmica' prije tekme sa TC. Stigao tek na 15'. Ima li se gdje pogledati?![]()

Covjek je pitar teski, i onaj sportski direktor Ceman isto...bordobijeli je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:34Nije pitar bio predsjednik zeljeznicara a dugo je vec predsjednik sparsa. Nikako pitar ne moze bitiMortemHz je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:28On je pitarzlo87 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:15No1 - Sportska oprema oblači SFK 2000 Sarajevo u takmičarskoj 2⃣0⃣2⃣0⃣/ 2⃣1⃣Naše fudbalerke već od prvog kola nove sezone nositi će sportsku opremu ovog, domaćeg proizvođača. #SFK #IgramoNašuIgru
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Pa ako ne bude nek ime promijene u bordo svaka druga sedmicahordasDoboj je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:38Znaci trebala bi bit sutra ?TarpiTarpi je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:37Bordo sedmica ide jednom sedmično tj. vikendomhordasDoboj je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:35Jel bila 'Bordo sedmica' prije tekme sa TC. Stigao tek na 15'. Ima li se gdje pogledati?![]()
![]()
Vi stvarno mislite da se uplatnica sama nije uplatila
Niho pitaru! 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Cuj kaze covjek teski pitar a bio predsjednik zeljeznicara ne ide mi to nikako zajedno. Takvim pitarima daleko kuca od moje bila.
Fakat si novi kolacbordobijeli je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:57Cuj kaze covjek teski pitar a bio predsjednik zeljeznicara ne ide mi to nikako zajedno. Takvim pitarima daleko kuca od moje bila.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa jeebi ga, ne bi ti, ne bi ja ali on to smatra biznisombordobijeli je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:57Cuj kaze covjek teski pitar a bio predsjednik zeljeznicara ne ide mi to nikako zajedno. Takvim pitarima daleko kuca od moje bila.
-
- Kontakt:
Shvaticu ovo kao kompliment.Denchi je napisao/la: ↑14 avg 2020, 17:00Fakat si novi kolacbordobijeli je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:57Cuj kaze covjek teski pitar a bio predsjednik zeljeznicara ne ide mi to nikako zajedno. Takvim pitarima daleko kuca od moje bila.![]()
Hoće li moći ovaj novi napadač igrati u srijedu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.