Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

japa
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la japa » 11 avg 2020, 21:27

Moglo se vidjeti i prije nego je odigrao prvu tekmud a ce biti panj i promasaj..igrac za rekreacije.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 11 avg 2020, 21:44

Seaman je napisao/la:
11 avg 2020, 21:19
japa je napisao/la:
11 avg 2020, 21:11
Bolje da psotave pitanje sta smo zapravo dobili onda kda smo srusili transfer rekord za penaldziju zvanog macak u vreci.

manje nego od nosatog bukvaša a platili ga koliko puta više :rol: a nemože prismrditi 20 ligaških golova kao i nosonja u svoje vrijeme :rol: kolko ono nije zabio mrtvi gol u gostima :tokralju: preko godina dana :rol:

topnik1 je napisao/la:
11 avg 2020, 21:08

Sta je golmane nevalja ni Raul Jimenez :think:

mrvicu precijenjeni napadač,a iduće godine puni 30 godina :kafa: još jedan lik za sezonu dvije uz masnu odštetu,dugoročno opet pušing :rol: nije vam dosta šta će gabonska kokoš produžiti ugovor i šta bi se tu mogli uvaliti dugoročno u sranja kao s ozilom pogotovo ako se opet neuđe u top 4 sljedeće sezone :kafa: da se mene letio bi gabonac i mačak
igraj ti špica

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 11 avg 2020, 21:51

bolje i ja nego 2 precijenjene letve s kojima se nemože prdnuti do lp,a koja se dižu u nebesa :kafa: mogao je igrati haaland da su imali pameti pa ga uzeli za smiješnu cifru iz salzburga.ali su preglupi ovi iz uprave za to,idealan napadač za ovu ligu :kafa:

veliki mačak preko dvije godine nije zabio pišljivi gol na gostovanjima :tokralju: igračina

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 12 avg 2020, 09:45

Vidim Seaman nesto aktivan ovih dana, sta to on pise?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 12 avg 2020, 09:51

Misliš neko čita :?
Pld W D L
38 26 12 0

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 12 avg 2020, 10:37

Cita AA23 :mrgreen:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 12 avg 2020, 10:42

Ponekas i ja procitam, al kad skontam bolje da ga maknem, to su gomile gluposti xd
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 13 avg 2020, 13:16

možete mi se spojiti na kisik pa u trk u mišje rupe na hlađenje :kafa: kurca i velikih stručnjaka od voajeroljubaca koji se osramote na svakom koraku :rol:

slika

ili da vas kmica usisa s dugom cijevi :rol: dok sam govorio za upamecana govorili ste da nije bolji od mustafija :rol: budale :urnebes: kurca i stručnjaka :lol:

htjeli su u dogovor i rowea :kafa:

Z
@ZRAFC
·
Aug 13, 2020
Roma are studying an important transfer with Arsenal which, as it seemed at first, will not be Kluivert but rather Diawara. Good relations between clubs facilitate transfer market operations and the Gunners could offer £18m for the midfielder. [@CorSport]
Z
@ZRAFC
Although some agents have tried to include Torreira in the deal as well.

budale ako ovo naprave :rol: samo čisti keš ili ništa,druga stvar je šta klaunski treneri neznaju iskoristiti urugvajca na terenu :kafa: panj na klupi sam nezna što hoće napraviti,kad se namjera ostaviti pekar i dalje u prvih 11 tom treneru nema pomoći dugoročno,ispadanje od grka :salut: zemljo otvori

Di Marzio saying Napoli going strong for Gabriel but his move to Napoli depend if Koulibaly leaves but Di Marzio expected Koulibaly will leave. strong interest from Manutd and Arsenal. Lille rejected 20M euros from everton before.

putuj :salut:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 14 avg 2020, 11:38

vojaeroljupci govorili da će willian imati manju plaću nego u chelseau :pinokio: :rol: još jednom se osramotili :urnebes: kad ono 220 tis tjedno za williana :rol: mogu oni prikazati i 100 tis tjedno,ali masni bonus za potpis pokriva unaprijed sve :lol: još jednom čubonja naguzio klubić,svaka čast edu i kepecu za ove poslove,da neće uskoro bježati iz londona kad policija pokuca na vrata :rol: kolko je sprcano love na čubine uhljebe mogli su kupiti 3 igrača po 50-60 milja :rol: ovaj willian do četrdesete će bez problema igrati :rol:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 14 avg 2020, 14:35

Seaman je napisao/la:
14 avg 2020, 11:38
vojaeroljupci govorili da će willian imati manju plaću nego u chelseau :pinokio: :rol: još jednom se osramotili :urnebes: kad ono 220 tis tjedno za williana :rol: mogu oni prikazati i 100 tis tjedno,ali masni bonus za potpis pokriva unaprijed sve :lol: još jednom čubonja naguzio klubić,svaka čast edu i kepecu za ove poslove,da neće uskoro bježati iz londona kad policija pokuca na vrata :rol: kolko je sprcano love na čubine uhljebe mogli su kupiti 3 igrača po 50-60 milja :rol: ovaj willian do četrdesete će bez problema igrati :rol:
Ako Daily to kaze istina sigurno. :urnebes:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 14 avg 2020, 14:45

šta će mi daily da mi otkrije ameriku :rol: pa nisam malouman da nevidim šta ovi lopovi rade i kako prekrivaju neke stvari,kad sam to pisao odavno da će mu dati mastan bonus u kojem će prekriti ko fol manju plaću,a na kraju iziđe isti **** drugo pakovanje,to šta vi ne kužite neke stvari je drugi par rukava :kafa: pa izračunajte kolko su ukupno došli willian,luis,onaj mari i cedric pa će vas šlagirati :lol: ako se to nije moglo bolje uložiti onda nemam riječi :tokralju: lova se doslovno baca u wc školjku kolko se zna upravljati

Seaman » 05 avg 2020, 21:07

Koja je srdačina ovaj klub kad čisti sve s puta da bi jedan kriminalac od čubavog iranca imao mega utjecaj na transfere i sami klub :tokralju: :rol: ,još da ima lik neke velike igrače na lageru pa bi čovjek rekao ajde nek dovodi,ali ovo su u pravili potrošeni igrači kojima osigurava masne plaće za kraj karijere,pa ja neznam koji to normalan klub bi sebi dugoročno dopustio :rol: ,ovaj edu je takvo **** da nemam pojma šta bi mu sve izgovorio,pa lik je sam u sukobu interesa jer mu je čubonja menadžer i sad mu ovaj namješta igrače i vjerojatno dijele lovu među sobom i sa španjolskim kepecom,i budale koje rade u klubu šute,a poslije kad bude fajrunt svi će biti glasni,sad kad treba dići glas svi šute kao pizde jer su prikeljeni na klupsku sisu i prave se mutavi dok kapa lova.vidim još da je čubonja plasirao u javnost informacije kako će william zarađivati manje ili mrvicu više nego u chelseu,a da je zaboravio spomenuti da će dobiti bonus za potpis,koji će biti vjerojatno mastan ili da ga neće opće plasirati u javnost o kojoj se cifri radi,a lik puni za par dana 32 godine i ovi mu nude 3+1,svaka čast williamu za kojeg mislim da bi čak mogao biti koristan ali nezaslužuje on više od ugovora na 1+1,dalje se pokušavaju dati gabonskome dreku trogodišnji ugovor sa 250 do 300 tisućica tjedno,kolko on ima to godina,pa ako sljedeće sezone ne ulovimo top 4 imat ćemo dugoročno teško kitu od kluba jer će biti starčića na masnoj plaći a neće ništa pridonijeti na terenu a bit će top po traženju plaća,isto vrijedi i za ove s 100-120 tis kojima je i pola plaće previše šta pokazuju,ovi su zaigrali igru koja će se bojim ispasti dugoročna tragedija za klub i navijače :damn: i jel ovaj klub postoji da bi ispunjavao interese kie ili koga,ima sličan primjer u valenciji kad je mendes tovario igrače :rol:

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 14 avg 2020, 15:54

Kakav si ti glupan, pa ne postoji igrac koji nije dobio mastan bonus kada dolazi kao slobodan igrač jer se ne placa odsteta klubu
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 14 avg 2020, 16:14

nisam znao da svi dobijaju bonus do sad :rol: :tokralju: pratio sam balet do danas,samo što je ovdje u pitanju bonus za potpis preko svih granica,pogotovo kad je u pitanju onaj čubavi iranac koji je menadžer willianu,nek objave kolko su i mendesu platili šta je onog levata iz lillea doveo prošlo ljeto,nisam vidio nigdje taj podatak kolko je on izvukao love samo kao posrednik :rol: šta imaju tajiti ako je sve transparentno,pune se džepovi menadžerima za šljam robu,čast izuzecima,kolko je to dobro pokazuje ljestvica

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 14 avg 2020, 17:15

Pa šta ti predlažeš čubavi zagrepčaninu?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 15 avg 2020, 13:07

brko konačno otkrio da je krao lovu :rol: najviše na transferu pepea kojeg je sam klub istraživao šta su sve radili :rol: i onda meni neki pametnjakovići govore šta pišem cijelo vrijeme :salut: ,nadam se da je sljedeći onaj brazilski lopov kojem iz očiju se vidi da je muljator teški i **** :kafa:

Seaman » 14 kol 2020, 10:38

svaka čast edu i kepecu za ove poslove,da neće uskoro bježati iz londona kad policija pokuca na vrata :rol:

iskusni znalac :kafa: :beba: :rol: :kralj: voajeorljupci na aparatima :plac:

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 15 avg 2020, 13:49

Arsenal je postao Meka za superagente, a Sanllehi je tu bio glavni razlog. Interna istraga oko Pepeovog transfera je očito bila kap koja je prelila čašu Amerima.

Postali smo generalno smiješan klub, da se snima kakva dramska serija koja se odvija u prostorijama kluba, gdje svi brzo pričaju, prave talove, a Josh poziva u stranu i govori Raulu: "Slušaj, masnokosi sroljo, ispraznićeš stol još danas, mi ćemo izdati saopštenje u kojem ti se zahvaljujemo na saradnji, blablabla, a ti ćeš odj**ati iz Britanije dok te nismo deportovali usred guzice španske princeze!"

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 16 avg 2020, 14:45

Gunner4 je napisao/la:
14 avg 2020, 14:35
Seaman je napisao/la:
14 avg 2020, 11:38
Ako Daily to kaze istina sigurno. :urnebes:
Da, sigurno je laz inace Arsenal nije poznat po preplacivanju prosjecnih igraca pa je tesko povjerovati u ovo :rol:

Inace Willian od prije koju seoznu i ne bi bio lose pojacanje ali jasno je ko dan kad te se ovaj polovni Chelsea rijesava da ti nisi ni blizunekog nivoa.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 16 avg 2020, 14:49

Seaman je napisao/la:
15 avg 2020, 13:07

brko konačno otkrio da je krao lovu :rol: najviše na transferu pepea kojeg je sam klub istraživao šta su sve radili :rol: i onda meni neki pametnjakovići govore šta pišem cijelo vrijeme :salut: ,nadam se da je sljedeći onaj brazilski lopov kojem iz očiju se vidi da je muljator teški i **** :kafa:

Seaman » 14 kol 2020, 10:38

svaka čast edu i kepecu za ove poslove,da neće uskoro bježati iz londona kad policija pokuca na vrata :rol:

iskusni znalac :kafa: :beba: :rol: :kralj: voajeorljupci na aparatima :plac:
HAhahahahaha bgm pogodi ti ovo, doduse znao sam i ja ali nisam ocekivao voako brzo, ko je ovaj novi pokemon izgleda ko neki indijac, zna li sta o fudbalu ili je jos jedan muljator. Brkati americki kapitalista skontao spansku mafiju, nadam se da ako je pametan da uskoro leti i Arteta koji nikad i ne bi dobio posao u ovakvom klubu da nije dobio na zemljacku vezu posao u balkanskom stilu preko stele.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2020, 15:01

Mozda sada ne dodje Coutinho ali nije bilo sve do ovog koji je otisao, uvezan i je i Edu kao i ovaj Indijac.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 16 avg 2020, 15:09

Vidilo se iz aviona jos kada je sve ovo krenulo kuda ce ici i da ce biti sumnjivih transfera ko u prici, samos u voajeroljupci u ovim muljatorima ciji je jedini cilj bio da izmuzu veliki novac iz Arsenala vidjeli neke vizionare. nadam se da ce kriminalci Edu i Arteta takodjer doci na red.

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Invincibles14 i 8 gostiju.