Ma das ga Giggsu na par sedmica da mu pojasni neke stvari. Covjek je nerealan fizicki specimen, uz malo tesanja, migao bi covjek biti svjetski igrac. Slicnom sirovinom su prozivali i Manea, pa vidi sta od njega napravi Klopp. Probao bih ja, da izvines j... vise i ovu tetku Sancha. Nit’ smrdi nit’ mirise, ko dosao ni kod nas, ali da se gazde ne naljute. Jarane, zatrazi transfer, poguraj malo, a ne ko zadnja dva dana, hvalospjevi na racun BVB, “looking forward to this season...” majke mi, ne znam ni da li mu se uopstw dolazi ovamo
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Ma precijenjeni englescic. Trpa buraniju po svabiji, sve dok ne dodje Bayern, tada se gubi s mape svaki put kada sam ga gledao.
120 Mil za tako nesto? Ne hvala. Od pocetka sam skeptican u vezi njega i pomalo mi je drago sto je sve propalo.
Sto prije se okrenuti drugim opcijama i ne gubiti vrijeme
120 Mil za tako nesto? Ne hvala. Od pocetka sam skeptican u vezi njega i pomalo mi je drago sto je sve propalo.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Kakav stoper Upamecano. Citam ima klsuzulu 40 ak miliona. Nebi bilo zao dat platu kolku zeli samo ga dovest. Treba gledat i lijevog beka na Shawa se izgleda ne moze racunat iz godine u godinu isti problemi. Sto se tice tog krila ako nece Sancho probat sa Costom nek bude konkurenciia Grenwoodu .
Zeljeznicar! 1921 !
Procitao sam i ja, al da se tek nakon nekog vremena moze aktivirat.Format je napisao/la: ↑14 avg 2020, 07:37Kakav stoper Upamecano. Citam ima klsuzulu 40 ak miliona. Nebi bilo zao dat platu kolku zeli samo ga dovest. Treba gledat i lijevog beka na Shawa se izgleda ne moze racunat iz godine u godinu isti problemi. Sto se tice tog krila ako nece Sancho probat sa Costom nek bude konkurenciia Grenwoodu .
Pa sigurno da im ponude 50 mil pristali bi,decko je brutalan stopersoxx je napisao/la: ↑14 avg 2020, 09:04Procitao sam i ja, al da se tek nakon nekog vremena moze aktivirat.Format je napisao/la: ↑14 avg 2020, 07:37Kakav stoper Upamecano. Citam ima klsuzulu 40 ak miliona. Nebi bilo zao dat platu kolku zeli samo ga dovest. Treba gledat i lijevog beka na Shawa se izgleda ne moze racunat iz godine u godinu isti problemi. Sto se tice tog krila ako nece Sancho probat sa Costom nek bude konkurenciia Grenwoodu .
Zeljeznicar! 1921 !
To su kupovine - dobar, a neizvikan. I da, vjerujem da bi za 50 miliona hladno dosaoFormat je napisao/la: ↑14 avg 2020, 10:05Pa sigurno da im ponude 50 mil pristali bi,decko je brutalan stopersoxx je napisao/la: ↑14 avg 2020, 09:04Procitao sam i ja, al da se tek nakon nekog vremena moze aktivirat.Format je napisao/la: ↑14 avg 2020, 07:37Kakav stoper Upamecano. Citam ima klsuzulu 40 ak miliona. Nebi bilo zao dat platu kolku zeli samo ga dovest. Treba gledat i lijevog beka na Shawa se izgleda ne moze racunat iz godine u godinu isti problemi. Sto se tice tog krila ako nece Sancho probat sa Costom nek bude konkurenciia Grenwoodu .
Bio je on dobra i protiv Bayerna, da se ne lazemo. Ali je problem druge prirode, nije cijena kao cijena jer United komotno moze ludovati ciframa sto je i dokazano vise puta vec, stvar je u tome koliko je krilo zaista potrebno u ovom trenutku za rekordnu cifru? Unitedov napad je po golovima nadmasio, ili poravnao, Liverpoolov naprimjer, tu su mladi igraci vec gdje na istom mjestu imas Masona sa 18 godina i fenomenalnom sezonom iza sebe. Zatim pogledas koliko propuha imamo nazad i zakljucak se namece sam od sebe. Sanco je, ruku na srce, talentovani mladi Englez i takvi i trebaju Unitedu, samo je trenutak takav da definitivno nije ono sto nam najvise treba, ako mogu dovesti kvalitetnog stopera onda mozemo pricati o pojacanjima u linijama ispred odbrane.SMR187 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 07:19Ma precijenjeni englescic. Trpa buraniju po svabiji, sve dok ne dodje Bayern, tada se gubi s mape svaki put kada sam ga gledao.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ima istine sto kazes. Ma sta ces bolje od onog malca sunoc,ja brutalniju partiju odavno nisam vidio i takav je citavu sezonu,Rio ga hvalio sinoc.
Recimo Reguilona mozes dobit za 20 mil a super lijevi bek al mi cemo ici po Chilwella koji ce kostat preko 60 ,ma pusti..
Recimo Reguilona mozes dobit za 20 mil a super lijevi bek al mi cemo ici po Chilwella koji ce kostat preko 60 ,ma pusti..
Zeljeznicar! 1921 !
Reguilon nije Englez, samim tim je i jeftiniji. Dzaba mu sto je vjerovatno i bolji igrac od Chilwella.
Ali za beka bih se takodjer dvoumio da sam Ed. Shaw je po meni sjajan lijevi bek koji je bolji igrac i od Chilwella i od Reguilona, doduse to mu i ne znaci previse kada pogledas historiju njegovih problema sa povredama.
Upamecano bi vec bio brutalna kupovina, tu nema nikakve dileme. Ali je pitanje koliko bi RB bio zainteresovan za prodaju, citao sam i o toj nekoj klauzuli ali kako mediji u Njemackoj tvrde iste stupa na snagu tek od sljedeceg ljeta, dakle za ovo ne vazi. Nama bi bio harakiri uletiti u novu sezonu sa Lindelofom kao drugim stoperom.
Ali za beka bih se takodjer dvoumio da sam Ed. Shaw je po meni sjajan lijevi bek koji je bolji igrac i od Chilwella i od Reguilona, doduse to mu i ne znaci previse kada pogledas historiju njegovih problema sa povredama.
Upamecano bi vec bio brutalna kupovina, tu nema nikakve dileme. Ali je pitanje koliko bi RB bio zainteresovan za prodaju, citao sam i o toj nekoj klauzuli ali kako mediji u Njemackoj tvrde iste stupa na snagu tek od sljedeceg ljeta, dakle za ovo ne vazi. Nama bi bio harakiri uletiti u novu sezonu sa Lindelofom kao drugim stoperom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ma RB ga mora prodat on
Mora u jacu ligu jaci klub to je neminovno a zardit ove sezone vise nego iduce da iz uz klauzuku je logicno pa sto ne pokusati.
Ma shaw je je staklen i to je to.
Mora u jacu ligu jaci klub to je neminovno a zardit ove sezone vise nego iduce da iz uz klauzuku je logicno pa sto ne pokusati.
Ma shaw je je staklen i to je to.
Zeljeznicar! 1921 !
Chilwell itekako vrijedi 60 mil.
Uz Robertsona, najbolji lijevi bek lige, bez konkurencije
Uz Robertsona, najbolji lijevi bek lige, bez konkurencije
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Reguilon i Upamecano i to je je vec super transfer rok, ako bude Chillwell za neku razumnu cifru jos bolje, al ne bih sad tu preplacivao.
A Sancho ne vrijedi tih 120 mil, na sto jos treba dodati i cifru za agenta i platu i ode to u nebesa.
A Sancho ne vrijedi tih 120 mil, na sto jos treba dodati i cifru za agenta i platu i ode to u nebesa.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pominje se Stevanović iz Partizana za 12 mil...Navodno gotova stvar?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bit će kao i Tadić, da se vuče po posudbama i onda da bude prodan.
Da je Milenković pa hajd

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 22:16Bit će kao i Tadić, da se vuče po posudbama i onda da bude prodan.
Da je Milenković pa hajd![]()

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Mlad je on momak, tek 17 godina i potencijal je bez pretjerivanja. Kako ce se razvijati ostaje da vidimo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tošić, lapsus, mislim na njega a pišem Tadić

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma kakav Tosic. Neuporedivo. Ovaj je 5x veci talenat, a i mladji je 3 godine nego sto je on tada bio...rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 22:21Tošić, lapsus, mislim na njega a pišem Tadićmarconato je napisao/la: ↑14 avg 2020, 22:19rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 22:16
Bit će kao i Tadić, da se vuče po posudbama i onda da bude prodan.
Da je Milenković pa hajd![]()
![]()
![]()

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam, problem je što je ta pozicija dobro popunjena sa Greenwoodom, a za drugu stranu da ne pričam i plus što ganjaju Sancha pa će se teško izboriti za mjesto. Nisam siguran da mu je to dobar potez u karijeri, ako ne želi da igra za rezerve ili na posudbama.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma ne vjerujem da ce odmah biti u kadru za sledecu sezonu. Vjerovatno ce negdje na pozajmicu sto i ne bi bilo lose ukoliko bi mu nasli neki tipa solidan Bundesligaski klub...
Nema on nista sa Greenwoodom, jer vise igra na lijevom krilu...
Nema on nista sa Greenwoodom, jer vise igra na lijevom krilu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.