FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Previše ste se opustili, bošnjaci. Shvatili ove Velšane kao amatere, a mi kao profesionalna ekipa. Znali smo mi ispadati i od gorih ekipa od ovih polunomada. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sto se mene tice nek igra bude i gora nego protiv Tuzle( ako moze gora) samo da prodjemo ove amatere s velsa, trenutno mi ni na sta ne licimo, akoBogda prolazak pa valjda bi se onda trebali dizati u igri
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
ko se ba opustio

You are someone else I am still right here
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slavimo u srijedu i željno iščekujemo Dynamo/Astanu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa mi nismo mjenjali i isprobavali druge formacije protiv niželigaša na pripremama a da eksperimentišemo u ligi prvaka..ElCartel11 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:21Ne znam jesam li lud ali protiv ovih bi izasao u postavci 3-4-1-2
----------------------------Kova
---------Dupovac - Serbecic - Milicevic
Hodzic ---- Oremus ----- Djokanovic ---- Pidro
------------------------Rahmanovic
-------------Ahmetovic -------- Fanimo
Dovoljno visokih igraca, da smo u prekidima konkurentni, sredina zgusnuta i jaka sa trkacem Oremusom po stranama Hodzic i Pidro, a napad Ahmet da se rovi sa njima i spusta lopte Fanimu kojeg sigurno ni jedan njihov igrac ne moze stici kad mu gurnes loptu u prostor. Rahmanovic je tu za dodatnu cvrstinu, sut sa distance...
Suludo je razmišljati o bilo kojoj drugoj formaciji osim 4-2-3-1 koju igramo uvijek i kod pretprošlog, prošlog i trenutnog trenera a igrat ćemo je i kod sljedećeg trenera ko kod i kad god on bio. Tu formaciju igramo pa kad bi imali samo jednog stopera, sedam krila i po jednog veznjaka i napadača. Izrotirali bi i našli svakom krilu poziciju samo da popunimo 4-2-3-1.
Raduje partija Kovačevića na prošloj utakmici.
Nadam se da će Hodžić biti spreman za utakmicu u srijedu, drugog desnog beka nemamo.
Pidro se mora trznuti i drastično popraviti u odnosu na ove dosadašnje utakmice, al ako Salčin bude spreman, sumnjam da će Pidro igrati.
Šerbečić je siguran od stopera, drugog izabrati od Miličevića ili Dupovca.
Vezni red, najveći problem. Pejović tek došao al mora u vatru jer Sušića nema vjerovatno. Kakav god da je, lošija veza ne može biti od one protiv Tuzle. Da biram dva zadnja vezna između Miličevića i Đokanovića i bilo koja druga dva iz bilo koje druge ekipe iz naše lige, izabrao bi ovo drugo. Obzirom da nam za evropu treba iskustvo, izabrao bi Oremuša i Pejovića, još kad bi Sušić čekao priliku sa klupe, to bi bilo odlično.
Tatar, Rahmanović i Ahmetović su bez dileme prva postava.
Lijevo krilo vjerovatno će minutažu popoloviti Fanimo i Jukić. Mislim da bi Fanimo bio prva opcija da je dovoljno spreman.
Moja želja: Kovačević, Hodžić, Šerbečić, Miličević, Salčin, Pejović, Oremuš, Tatar, Rahmanović, Fanimo, Ahmetović
Sa klupe priliku bi dao: Sušiću, Đokanoviću, Handžiću (Velkoskom), Jukiću i Musedanagiću/Dupovcu u zavisnosti od rezultata i ambicija.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ocam, ko johnny sins sa polusestrom

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Za formaciju si upravu jer nasi treneri su ograniceni ko balkon. Uvijek sam bio da se pokusa sa nekim trenerom iz vana kao npr Lalatovic il neke slicne njemu tj malo losije verzijeBordoSarajevo je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:41Pa mi nismo mjenjali i isprobavali druge formacije protiv niželigaša na pripremama a da eksperimentišemo u ligi prvaka..ElCartel11 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:21Ne znam jesam li lud ali protiv ovih bi izasao u postavci 3-4-1-2
----------------------------Kova
---------Dupovac - Serbecic - Milicevic
Hodzic ---- Oremus ----- Djokanovic ---- Pidro
------------------------Rahmanovic
-------------Ahmetovic -------- Fanimo
Dovoljno visokih igraca, da smo u prekidima konkurentni, sredina zgusnuta i jaka sa trkacem Oremusom po stranama Hodzic i Pidro, a napad Ahmet da se rovi sa njima i spusta lopte Fanimu kojeg sigurno ni jedan njihov igrac ne moze stici kad mu gurnes loptu u prostor. Rahmanovic je tu za dodatnu cvrstinu, sut sa distance...
Suludo je razmišljati o bilo kojoj drugoj formaciji osim 4-2-3-1 koju igramo uvijek i kod pretprošlog, prošlog i trenutnog trenera a igrat ćemo je i kod sljedećeg trenera ko kod i kad god on bio. Tu formaciju igramo pa kad bi imali samo jednog stopera, sedam krila i po jednog veznjaka i napadača. Izrotirali bi i našli svakom krilu poziciju samo da popunimo 4-2-3-1.
Raduje partija Kovačevića na prošloj utakmici.
Nadam se da će Hodžić biti spreman za utakmicu u srijedu, drugog desnog beka nemamo.
Pidro se mora trznuti i drastično popraviti u odnosu na ove dosadašnje utakmice, al ako Salčin bude spreman, sumnjam da će Pidro igrati.
Šerbečić je siguran od stopera, drugog izabrati od Miličevića ili Dupovca.
Vezni red, najveći problem. Pejović tek došao al mora u vatru jer Sušića nema vjerovatno. Kakav god da je, lošija veza ne može biti od one protiv Tuzle. Da biram dva zadnja vezna između Miličevića i Đokanovića i bilo koja druga dva iz bilo koje druge ekipe iz naše lige, izabrao bi ovo drugo. Obzirom da nam za evropu treba iskustvo, izabrao bi Oremuša i Pejovića, još kad bi Sušić čekao priliku sa klupe, to bi bilo odlično.
Tatar, Rahmanović i Ahmetović su bez dileme prva postava.
Lijevo krilo vjerovatno će minutažu popoloviti Fanimo i Jukić. Mislim da bi Fanimo bio prva opcija da je dovoljno spreman.
Moja želja: Kovačević, Hodžić, Šerbečić, Miličević, Salčin, Pejović, Oremuš, Tatar, Rahmanović, Fanimo, Ahmetović
Sa klupe priliku bi dao: Sušiću, Đokanoviću, Handžiću (Velkoskom), Jukiću i Musedanagiću/Dupovcu u zavisnosti od rezultata i ambicija.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koja li će kvota biti na nas otprilike, jedno 1.80?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nismo, Zeta,Kukesi,Zaria, svi se vode kao profesionalni klubovi kao i lige im, Velšani su poluprofesionalci u najboljem slučaju i liga im je losija od svih ovih gore nabrojanih, zato sam govorio da je ispadanje od ovih next level blamaza, nadam se da ipak do tog nece doci
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
zaobiđi me molim te, čitam mjesecima kako ovdje lupaš glupost ko Maksim po diviziji, veze nemaš o fudbalu, jučer počeo Sarajevo pratiti, imam više staža na Koševu, nego godina što ti imaš.Ne blamiraj se više po forumu, idi u nargilanu sa svojim srednjoškolcima, pusti se foruma, ovo je naučna fantastika za tebe, razguli da se raja ne bi i dalje šprdala sa tobom.Zbog takve zatucane ološi, poput tebe, normalna raja počela napuštati forum.michplatini je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:23Tebi najbolje ide kad se držiš srpskih portala i TM i pokušavaš igrati se nekog fudbalskog znalca sa morem gluposti koje izvaljuješ.Historicar je napisao/la: ↑14 avg 2020, 11:24Čudi me onda, kako ti ostali klubovi iz Srbije, uspiju prodati igrače za milionske cifre u inostranstvo, ako su bara bara sa našim klubovima.Čukarički uzeo oko 7-8 miliona eura za svoje igrače zadnjih nekoliko godina, Voždovac za 3 miliona eura prodao igrača u Watford, Radnik Surdulica prodala igrača u Majorku za milion i 300.000 eura........svaki stadion im ima reflektore, tereni su im Wembley za naše terene.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 10:58Pejovic kao da dolazi iz austrijske lige ili rumunjske pa su lige opcenito jace od naše, a ne iz srpske gdje osim Zvezde i Partizana ostalo bara bara sa nasom ligom.
Ti klubovi koje ti spominješ uzimaju djecu koja su školovana većinom u omladinskim pogonima Zvezde,Partizana i Vojvodine( tamo su otpisani zbog velike konkurencije ili jednostavno slabe procjene i prodaju ih kao mlade igrače).Pišeš o klubovima a da nemaš pojma o samoj prodaji igrača( prodaju ih jake Agencije koje su tamo mnogo jače nego ovde a ne klubovi).Svi ti igrači se prodaju do 22 godine max a ti porediš sa tim dovođenje igrača od 30 godina koji je kroz karijeru nije dospio više od Minska i Radničkog iz Niša.Ako se već treba iz Srbije dovoditi igrači ,put je klince( kao Stanojev) koji su školovani,mladi i na njima se može unaprediti igra i zaraditi klub.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 14 avg 2020, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sta vam je djecoooo???
Zasto se vrijedjate???
Fino se igrajte i takmicite se u dobru
Uzet cemo mi ove Velsane al sa ovakvom igrom bgm bojim se nove blamaze protiv opasne Astane.
Zasto se vrijedjate???
Fino se igrajte i takmicite se u dobru

Uzet cemo mi ove Velsane al sa ovakvom igrom bgm bojim se nove blamaze protiv opasne Astane.
-
- Kontakt:
Sve je ovo krenulo od jučer kada smo se ja i @napapijri zakačili 

Navijači Partizana se na Areninom ig raspituju da li će biti prijenos 

-
- Kontakt:
A šta češ moj burazeru, ova balava ološ, jučer došla na forum, nemaju nikakvog poštovanja prema starijim, pojma o fudbalu nemaju i nađu nešto pametovati.Meni, koji sam hiljadu puta u Beogradu bio,i privatno i poslovno i na utakmicama, ovaj odron michaelplatini napiše, kao ne znam o srpskom fudbalu i kako tamo stvari stoje

Neka se sada pobratime, kao ti i ja jucerajdohordas je napisao/la: ↑14 avg 2020, 13:06Sve je ovo krenulo od jučer kada smo se ja i @napapijri zakačili![]()

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ako pratis avione kao sto dolazis na termine, nista od pojacanja
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Stručnjak,samo nemoj biti toliko opasan za sve drugo ima rješenja!Historicar je napisao/la: ↑14 avg 2020, 13:01Hajd klošarčino seljačko - papanska, zaobiđi me molim te, čitam mjesecima kako ovdje lupaš glupost ko Maksim po diviziji, veze nemaš o fudbalu, jučer počeo Sarajevo pratiti, imam više staža na Koševu, nego godina što ti imaš.Ne blamiraj se više po forumu, idi u nargilanu sa svojim srednjoškolcima, pusti se foruma, ovo je naučna fantastika za tebe, razguli da se raja ne bi i dalje šprdala sa tobom.Zbog takve zatucane ološi, poput tebe, normalna raja počela napuštati forum.michplatini je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:23Tebi najbolje ide kad se držiš srpskih portala i TM i pokušavaš igrati se nekog fudbalskog znalca sa morem gluposti koje izvaljuješ.Historicar je napisao/la: ↑14 avg 2020, 11:24
Čudi me onda, kako ti ostali klubovi iz Srbije, uspiju prodati igrače za milionske cifre u inostranstvo, ako su bara bara sa našim klubovima.Čukarički uzeo oko 7-8 miliona eura za svoje igrače zadnjih nekoliko godina, Voždovac za 3 miliona eura prodao igrača u Watford, Radnik Surdulica prodala igrača u Majorku za milion i 300.000 eura........svaki stadion im ima reflektore, tereni su im Wembley za naše terene.
Ti klubovi koje ti spominješ uzimaju djecu koja su školovana većinom u omladinskim pogonima Zvezde,Partizana i Vojvodine( tamo su otpisani zbog velike konkurencije ili jednostavno slabe procjene i prodaju ih kao mlade igrače).Pišeš o klubovima a da nemaš pojma o samoj prodaji igrača( prodaju ih jake Agencije koje su tamo mnogo jače nego ovde a ne klubovi).Svi ti igrači se prodaju do 22 godine max a ti porediš sa tim dovođenje igrača od 30 godina koji je kroz karijeru nije dospio više od Minska i Radničkog iz Niša.Ako se već treba iz Srbije dovoditi igrači ,put je klince( kao Stanojev) koji su školovani,mladi i na njima se može unaprediti igra i zaraditi klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.