mujoisuljo je napisao/la: ↑12 avg 2020, 08:43Kako sam načuo moguće u subotu Velež- Krupa da prenosi BHT1.
Kolike su sanse?
mujoisuljo je napisao/la: ↑12 avg 2020, 08:43Kako sam načuo moguće u subotu Velež- Krupa da prenosi BHT1.
40% da hoće, 100% da neće.fudbalfudbal je napisao/la: ↑13 avg 2020, 15:28mujoisuljo je napisao/la: ↑12 avg 2020, 08:43Kako sam načuo moguće u subotu Velež- Krupa da prenosi BHT1.
Kolike su sanse?
Meni lično najbolji komentator u regiji, jarane mi moramo slušati neke Šurkoviće, Ruhotine za koje je Kemal Ahmetović Pulicer
Zar niste i vi bili odgodili tekmu?
Mi smo odgodili onu sa Zrinjskim 29.8.
A kad vam je sa ovim negatorima Palestine? Cetvrtak?
Ahaaa vi ste heftu poslije ma ja logicno, mada, bolje je sa zrinjom odigrat dok im je zhisko jos na klupi...bilbija misic podera....ali nije strasno kazu par sedmica...
Da igramo na Grbavici mogli bismo kombinovati ovako dok odes/dodjes iz Izraela nema od toga nista.
Kao što rekohZundo je napisao/la: ↑14 avg 2020, 15:09Utakmice 1. kola kvalifikacija Evropske lige u kojem se sastaju Zrinjski – Differdange i Borac – Sutjeska bit će emitovane na kanalu Arena Sport u direktnim prenosima, saznaje SC.
Najpoznatija sportska medijska kuća u regionu postigla je dogovor oko realizacije prenosa sa mostarskim i banjalučkim klubom koji su domaćini u pomenutim mečevima, pa će na zadovoljstvo navijača Zrinjskog i Borca, ali i svih ljubitelja domaćeg fudbala, obje utakmice biti emitovane na malim ekranima.
Za sada nije poznato ko će eventulno prenositi duel Maccabija iz Haife i Željezničara u okviru istog takmičenja.
- Pokušali smo sve što je u našoj moći, ali prema trenutnoj situaciji 99,9 posto nećemo emitovati meč iz Cardiffa. Problem je u tome što Velšani neće "dizati" signal i mi smo s te strane nemoćni - potvrđeno je za Faktor iz Arena Sporta.
Ipak, to ne znači da navijači Bordo tima neće moći gledati utakmicu iz Velsa. Objavljeno je da će biti dostupan stream sa utakmice, koji će, kako saznajemo, biti rađen u HD rezoluciji, ali sa samo jednom kamerom.