FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Testo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Testo » 14 avg 2020, 11:32

Dobar je Oremuš na beku, samo da nema Crnkića :rol:

Uozbiljite se.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 avg 2020, 11:33

Mogli su ovog Pejovica i 15 dana ranije dovesti.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 14 avg 2020, 11:35

Nema šanse da će Aco startat. Očekujem istu postavu ko s Tuzlom minus Jukić kojeg će Fanimo zamjenit. Eventualno ako Hodžić bude spreman onda će on na beka, Oremuš u vezu a Mili na štopera umjesto Dupovca.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 14 avg 2020, 11:36

Historicar je napisao/la:
14 avg 2020, 11:24
ElCartel11 je napisao/la:
14 avg 2020, 10:58
Pejovic kao da dolazi iz austrijske lige ili rumunjske pa su lige opcenito jace od naše, a ne iz srpske gdje osim Zvezde i Partizana ostalo bara bara sa nasom ligom.
Čudi me onda, kako ti ostali klubovi iz Srbije, uspiju prodati igrače za milionske cifre u inostranstvo, ako su bara bara sa našim klubovima.Čukarički uzeo oko 7-8 miliona eura za svoje igrače zadnjih nekoliko godina, Voždovac za 3 miliona eura prodao igrača u Watford, Radnik Surdulica prodala igrača u Majorku za milion i 300.000 eura........svaki stadion im ima reflektore, tereni su im Wembley za naše terene.
Pa bolja je infrastruktura i to stoji, ali ti transferi ne znače da je liga kvalitetnija, to jest da su klubovi kvalitetniji.
Partizan i Zvezda im pomovišu ligu najviše. A i kod prodaje igrača zavisi mnogo toga, kakve su konekcije, menadzeri, potrazivanja itd.
Ne može ti kod nas Husarić prodat igrača u City jbga... Ljudi mu se smiju po FB zbog komentara.
Osim Zvezde kod nas u ligi bi se svi klubovi napatili da osvoje titulu realno, uključujući i Partizan. Jer oni što pobjedjuju to je na individualni kvalitet Asana Sume i Sadiqa, a to ne moze proci bas u svakoj utakmici.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 14 avg 2020, 11:38

Testo je napisao/la:
14 avg 2020, 11:32

Uozbiljite se.
Ajd pošto smo neozbiljni mi koji tvrdimo da nije bio loš na beku, objasni nam ti zasto je bio loš i gdje je greške pravio, osim te jedne situacije kad je stajao daleko od Crnkića pa ovaj višak napravio ?

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 14 avg 2020, 11:40

Jedna greska? Jednom ga probili?

Aha, ok.
- FKS -

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 14 avg 2020, 11:42

ajdohordas je napisao/la:
14 avg 2020, 11:38
Testo je napisao/la:

Uozbiljite se.
Ajd pošto smo neozbiljni mi koji tvrdimo da nije bio loš na beku, objasni nam ti zasto je bio loš i gdje je greške pravio, osim te jedne situacije kad je stajao daleko od Crnkića pa ovaj višak napravio ?
Svaki napad Tuzle je išao preko naših bekova, probijali su ih ko malu djecu.
Kroz sredinu nas nisu probili nikako.
I samo su nas vile pronosale, pa smo sačuvali mrežu.

Da ne pominjem da Oremuš nije znao ni u ofanzivi da isprati neke akcije.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 avg 2020, 11:44

Najviše se bojim hocemo li imati svjezine i snage da ovo izguramo,protiv Tuzle se bas vidio fizici pad. Sad nam dolazi u 20 dana 4-5 utakmica sve srijeda - sub uz daleka putovanja. Wels pa moguce Astana to ce biti bas napor a dosad nismo pokazali neku fizicku snagu.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 14 avg 2020, 11:47

Testo je napisao/la:
14 avg 2020, 11:42
ajdohordas je napisao/la:
14 avg 2020, 11:38
Testo je napisao/la:

Uozbiljite se.
Svaki napad Tuzle je išao preko naših bekova, probijali su ih ko malu djecu.
Kroz sredinu nas nisu probili nikako.
I samo su nas vile pronosale, pa smo sačuvali mrežu.

Da ne pominjem da Oremuš nije znao ni u ofanzivi da isprati neke akcije.
Sve što su napravili, napravili su preko desne strane gdje je Nukić igrao, pogotovo kasnije kada je Fanimo ušao jer je defanzivno loše stajao.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 avg 2020, 11:49

Pejovic kao da dolazi iz austrijske lige ili rumunjske pa su lige opcenito jace od naše, a ne iz srpske gdje osim Zvezde i Partizana ostalo bara bara sa nasom ligom.
Rumunska liga je daleko ispod Srbijanske, mislim da ćemo dobro proći sa njim.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 avg 2020, 11:52

Cuvao bi ja ahmeta i tinu protiv ovih... Svakako nam je bolje da igramo brzo i na kratke pasove jer ahmeta ce isprebijati nece 3 faula dobiti.
Realno ove bi trebali proci i sa igrom kakva je bila protiv tuzle, ne vidim nista osim sudije sto ide u njihovu korist a ni to nije zagarantovano da ce ih pustiti da nas tuku.
Volio bi da zinedin dobije priliku za igru mogao bi biti igrac odluke u ovakvoj utakmici.
You are someone else I am still right here

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 avg 2020, 11:54

ledesma je napisao/la:
14 avg 2020, 10:48
Zip je napisao/la:
14 avg 2020, 10:20
ledesma je napisao/la:
14 avg 2020, 10:09
Ovom Pejovicu menadzerska agencija ko i Crnickom
Tal.
Kakav si ti pljuvač.. cuuuj tal Boze sacuvaj
Takoe.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 avg 2020, 11:54

fera je napisao/la:
14 avg 2020, 11:52
Cuvao bi ja ahmeta i tinu protiv ovih... Svakako nam je bolje da igramo brzo i na kratke pasove jer ahmeta ce isprebijati nece 3 faula dobiti.
Realno ove bi trebali proci i sa igrom kakva je bila protiv tuzle, ne vidim nista osim sudije sto ide u njihovu korist a ni to nije zagarantovano da ce ih pustiti da nas tuku.
Volio bi da zinedin dobije priliku za igru mogao bi biti igrac odluke u ovakvoj utakmici.
Zavisi, ovi manjak kvaliteta nadomjeste borbom i tim faulovima gdje ti ne daju da igraš. Ovo bi vrlo lako mogao jedan gol odlučiti.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 avg 2020, 12:04

MortemHz je napisao/la:
14 avg 2020, 11:49
Po čemu Morto bgt? Zahvaljujuci tome sto je Steaua ili ti sadasnji FCSB propala malo, Cluj je ipak ne može adekvatno zamjeniti u Evropi, ali ipak su mi trenutno jos uvijek jaca liga od srbijanske.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 avg 2020, 12:05

Prosle godine Celtic, ove velšani.
Jbga, ako ovo nije napredak, nzm sta je :D

Ovo bi trebali proci aBD, tj morali. Jer ko zna kad ce se ovakva prilika pet dobiti.
Pobjedom, raste koeficijent, i ako bi bila sljedeca godina titula, znaci, opet nosioc..

Samo lagano, skoncentrisano, sa voljom i zeljom kao protiv najjacih i vjerujem u pobjedu.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 avg 2020, 12:08

MortemHz je napisao/la:
14 avg 2020, 11:54
fera je napisao/la:
14 avg 2020, 11:52
Zavisi, ovi manjak kvaliteta nadomjeste borbom i tim faulovima gdje ti ne daju da igraš. Ovo bi vrlo lako mogao jedan gol odlučiti.
ma samo da se ne raspadnemo, ne treba se razletiti previse i ispadati iz formacije. Ako ostaneno disciplinovani ne bi trebali imati problema.
S druge strane ja sam se psihicki pripremio i na ispadanje jbg jedna je utakmica sve je moguce.
You are someone else I am still right here

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 avg 2020, 12:14

Mene je najvise strah nase odbrane, nadam se da ce biti na visini zadatka.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 avg 2020, 12:15

14 avg 2020, 12:04
MortemHz je napisao/la:
14 avg 2020, 11:49
Po čemu Morto bgt? Zahvaljujuci tome sto je Steaua ili ti sadasnji FCSB propala malo, Cluj je ipak ne može adekvatno zamjeniti u Evropi, ali ipak su mi trenutno jos uvijek jaca liga od srbijanske.
Manje-više po svemu? :D

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 avg 2020, 12:21

Ne znam jesam li lud ali protiv ovih bi izasao u postavci 3-4-1-2

----------------------------Kova
---------Dupovac - Serbecic - Milicevic
Hodzic ---- Oremus ----- Djokanovic ---- Pidro
------------------------Rahmanovic
-------------Ahmetovic -------- Fanimo

Dovoljno visokih igraca, da smo u prekidima konkurentni, sredina zgusnuta i jaka sa trkacem Oremusom po stranama Hodzic i Pidro, a napad Ahmet da se rovi sa njima i spusta lopte Fanimu kojeg sigurno ni jedan njihov igrac ne moze stici kad mu gurnes loptu u prostor. Rahmanovic je tu za dodatnu cvrstinu, sut sa distance...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 14 avg 2020, 12:23

Historicar je napisao/la:
14 avg 2020, 11:24
Čudi me onda, kako ti ostali klubovi iz Srbije, uspiju prodati igrače za milionske cifre u inostranstvo, ako su bara bara sa našim klubovima.Čukarički uzeo oko 7-8 miliona eura za svoje igrače zadnjih nekoliko godina, Voždovac za 3 miliona eura prodao igrača u Watford, Radnik Surdulica prodala igrača u Majorku za milion i 300.000 eura........svaki stadion im ima reflektore, tereni su im Wembley za naše terene.
Tebi najbolje ide kad se držiš srpskih portala i TM i pokušavaš igrati se nekog fudbalskog znalca sa morem gluposti koje izvaljuješ.
Ti klubovi koje ti spominješ uzimaju djecu koja su školovana većinom u omladinskim pogonima Zvezde,Partizana i Vojvodine( tamo su otpisani zbog velike konkurencije ili jednostavno slabe procjene i prodaju ih kao mlade igrače).Pišeš o klubovima a da nemaš pojma o samoj prodaji igrača( prodaju ih jake Agencije koje su tamo mnogo jače nego ovde a ne klubovi).Svi ti igrači se prodaju do 22 godine max a ti porediš sa tim dovođenje igrača od 30 godina koji je kroz karijeru nije dospio više od Minska i Radničkog iz Niša.Ako se već treba iz Srbije dovoditi igrači ,put je klince( kao Stanojev) koji su školovani,mladi i na njima se može unaprediti igra i zaraditi klub.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, N3R3D i 30 gostiju.