Uozbiljite se.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa bolja je infrastruktura i to stoji, ali ti transferi ne znače da je liga kvalitetnija, to jest da su klubovi kvalitetniji.Historicar je napisao/la: ↑14 avg 2020, 11:24Čudi me onda, kako ti ostali klubovi iz Srbije, uspiju prodati igrače za milionske cifre u inostranstvo, ako su bara bara sa našim klubovima.Čukarički uzeo oko 7-8 miliona eura za svoje igrače zadnjih nekoliko godina, Voždovac za 3 miliona eura prodao igrača u Watford, Radnik Surdulica prodala igrača u Majorku za milion i 300.000 eura........svaki stadion im ima reflektore, tereni su im Wembley za naše terene.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 10:58Pejovic kao da dolazi iz austrijske lige ili rumunjske pa su lige opcenito jace od naše, a ne iz srpske gdje osim Zvezde i Partizana ostalo bara bara sa nasom ligom.
Ajd pošto smo neozbiljni mi koji tvrdimo da nije bio loš na beku, objasni nam ti zasto je bio loš i gdje je greške pravio, osim te jedne situacije kad je stajao daleko od Crnkića pa ovaj višak napravio ?
Svaki napad Tuzle je išao preko naših bekova, probijali su ih ko malu djecu.ajdohordas je napisao/la: ↑14 avg 2020, 11:38Ajd pošto smo neozbiljni mi koji tvrdimo da nije bio loš na beku, objasni nam ti zasto je bio loš i gdje je greške pravio, osim te jedne situacije kad je stajao daleko od Crnkića pa ovaj višak napravio ?
Sve što su napravili, napravili su preko desne strane gdje je Nukić igrao, pogotovo kasnije kada je Fanimo ušao jer je defanzivno loše stajao.Testo je napisao/la: ↑14 avg 2020, 11:42Svaki napad Tuzle je išao preko naših bekova, probijali su ih ko malu djecu.ajdohordas je napisao/la: ↑14 avg 2020, 11:38Ajd pošto smo neozbiljni mi koji tvrdimo da nije bio loš na beku, objasni nam ti zasto je bio loš i gdje je greške pravio, osim te jedne situacije kad je stajao daleko od Crnkića pa ovaj višak napravio ?
Kroz sredinu nas nisu probili nikako.
I samo su nas vile pronosale, pa smo sačuvali mrežu.
Da ne pominjem da Oremuš nije znao ni u ofanzivi da isprati neke akcije.
Rumunska liga je daleko ispod Srbijanske, mislim da ćemo dobro proći sa njim.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 10:58Pejovic kao da dolazi iz austrijske lige ili rumunjske pa su lige opcenito jace od naše, a ne iz srpske gdje osim Zvezde i Partizana ostalo bara bara sa nasom ligom.
Zavisi, ovi manjak kvaliteta nadomjeste borbom i tim faulovima gdje ti ne daju da igraš. Ovo bi vrlo lako mogao jedan gol odlučiti.fera je napisao/la: ↑14 avg 2020, 11:52Cuvao bi ja ahmeta i tinu protiv ovih... Svakako nam je bolje da igramo brzo i na kratke pasove jer ahmeta ce isprebijati nece 3 faula dobiti.
Realno ove bi trebali proci i sa igrom kakva je bila protiv tuzle, ne vidim nista osim sudije sto ide u njihovu korist a ni to nije zagarantovano da ce ih pustiti da nas tuku.
Volio bi da zinedin dobije priliku za igru mogao bi biti igrac odluke u ovakvoj utakmici.
Po čemu Morto bgt? Zahvaljujuci tome sto je Steaua ili ti sadasnji FCSB propala malo, Cluj je ipak ne može adekvatno zamjeniti u Evropi, ali ipak su mi trenutno jos uvijek jaca liga od srbijanske.MortemHz je napisao/la: ↑14 avg 2020, 11:49Rumunska liga je daleko ispod Srbijanske, mislim da ćemo dobro proći sa njim.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 10:58Pejovic kao da dolazi iz austrijske lige ili rumunjske pa su lige opcenito jace od naše, a ne iz srpske gdje osim Zvezde i Partizana ostalo bara bara sa nasom ligom.
ma samo da se ne raspadnemo, ne treba se razletiti previse i ispadati iz formacije. Ako ostaneno disciplinovani ne bi trebali imati problema.MortemHz je napisao/la: ↑14 avg 2020, 11:54Zavisi, ovi manjak kvaliteta nadomjeste borbom i tim faulovima gdje ti ne daju da igraš. Ovo bi vrlo lako mogao jedan gol odlučiti.fera je napisao/la: ↑14 avg 2020, 11:52Cuvao bi ja ahmeta i tinu protiv ovih... Svakako nam je bolje da igramo brzo i na kratke pasove jer ahmeta ce isprebijati nece 3 faula dobiti.
Realno ove bi trebali proci i sa igrom kakva je bila protiv tuzle, ne vidim nista osim sudije sto ide u njihovu korist a ni to nije zagarantovano da ce ih pustiti da nas tuku.
Volio bi da zinedin dobije priliku za igru mogao bi biti igrac odluke u ovakvoj utakmici.
Manje-više po svemu?ElCartel11 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:04Po čemu Morto bgt? Zahvaljujuci tome sto je Steaua ili ti sadasnji FCSB propala malo, Cluj je ipak ne može adekvatno zamjeniti u Evropi, ali ipak su mi trenutno jos uvijek jaca liga od srbijanske.MortemHz je napisao/la: ↑14 avg 2020, 11:49Rumunska liga je daleko ispod Srbijanske, mislim da ćemo dobro proći sa njim.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 10:58Pejovic kao da dolazi iz austrijske lige ili rumunjske pa su lige opcenito jace od naše, a ne iz srpske gdje osim Zvezde i Partizana ostalo bara bara sa nasom ligom.
Tebi najbolje ide kad se držiš srpskih portala i TM i pokušavaš igrati se nekog fudbalskog znalca sa morem gluposti koje izvaljuješ.Historicar je napisao/la: ↑14 avg 2020, 11:24Čudi me onda, kako ti ostali klubovi iz Srbije, uspiju prodati igrače za milionske cifre u inostranstvo, ako su bara bara sa našim klubovima.Čukarički uzeo oko 7-8 miliona eura za svoje igrače zadnjih nekoliko godina, Voždovac za 3 miliona eura prodao igrača u Watford, Radnik Surdulica prodala igrača u Majorku za milion i 300.000 eura........svaki stadion im ima reflektore, tereni su im Wembley za naše terene.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 10:58Pejovic kao da dolazi iz austrijske lige ili rumunjske pa su lige opcenito jace od naše, a ne iz srpske gdje osim Zvezde i Partizana ostalo bara bara sa nasom ligom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.