Treba ga stavit od prve nek stave flastera na njega hahaha i onda Fanima ubacit kad se umore

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Treba ga stavit od prve nek stave flastera na njega hahaha i onda Fanima ubacit kad se umore
Igraci nam inace djeluju kao da zajedno u nogama imaju 100 utakmica, 100 ali u kurcu. Djeluju kao da se nikad nisu sastavili.JavierBosnia je napisao/la: ↑14 avg 2020, 10:11Ja na PESu iz nekog principa kad dovedem igraca ne stavljam ga direkt u prvu postavu, ko vi ovdje Pejovica
Kako da ti igra vaznu tekmu covjek koji je bez konkretnog treninga s ekipom, ne zna nikog u timu i sl
Djokanovic ce ici u sredinu, a od Hodzica ovisi gdje Oremus i Mili igraju.
Oremusa bolje nastaviti na beku,,jer sad ima i taj Pejovic u sredini,a i onako je samo Hodzic bio tamo.JavierBosnia je napisao/la: ↑14 avg 2020, 10:11Ja na PESu iz nekog principa kad dovedem igraca ne stavljam ga direkt u prvu postavu, ko vi ovdje Pejovica
Kako da ti igra vaznu tekmu covjek koji je bez konkretnog treninga s ekipom, ne zna nikog u timu i sl
Djokanovic ce ici u sredinu, a od Hodzica ovisi gdje Oremus i Mili igraju.
Sve je to uredu al po meni za ovu tekmu trebaju iskusnijiJavierBosnia je napisao/la: ↑14 avg 2020, 10:23Ma razumijem ja to, ali ne mozes bas tako gledati jeboga ti
Sta ce pomisliti mali Djokanovic ako ga Pejovic izbaci bez treninga, a mali odigrao sasvim pristojno do sada?
Pri tom nisi doveo Kantea, nego nekog za koga poprilicno ne znas sta mozes ocekivati u datom trenutku.
Oremusa pljuvali do juce uz Krleta, Djokanovica dizali, sad prave formacije bez njega
Igrat ce i trebaju igrati igraci sa najvise minuta do sada u ligi
Tako je nek odvlaci dvojicu i ostalim stvara prostor.
Apsolutno, Pejović ima iskustvo, preko 200 utakmica na zadnjem veznom, u jačoj ligi od naše.Ja bi ovaj sastav poslao na teren u Kardifuzagor1987 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 10:25Sve je to uredu al po meni za ovu tekmu trebaju iskusnijiJavierBosnia je napisao/la: ↑14 avg 2020, 10:23Ma razumijem ja to, ali ne mozes bas tako gledati jeboga ti
Sta ce pomisliti mali Djokanovic ako ga Pejovic izbaci bez treninga, a mali odigrao sasvim pristojno do sada?
Pri tom nisi doveo Kantea, nego nekog za koga poprilicno ne znas sta mozes ocekivati u datom trenutku.
Oremusa pljuvali do juce uz Krleta, Djokanovica dizali, sad prave formacije bez njega
Igrat ce i trebaju igrati igraci sa najvise minuta do sada u ligi
Kakav si ti pljuvač.. cuuuj tal Boze sacuvaj
Ja bi pokusao bez klasicni krila, pojacao bi sredinu s jakim tehnicki igracima to otočanima ne odgovara ko im spusti loptu uradio je 80 % posla . Neku bi 4-5-1 postavio s veznim redom Milicevic, Djokanovic( Pejovic) Rahman, Zinedin Tatar i Ahmet špic. Da malo skupimo tu sredinu da budemo cvrsci posto dosad nismo nesto puno dobili od krila.FoSte95 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 09:53Znači gotovo sam siguran da će Miličević igrati kao DCM protiv Velšana, zbog njihovih dugih lopti. E sada koga će staviti kao partnera mu na DCMu i šta planira sa Oremušom, mada me ne bi čudilo da Miliju doda odmah Pejovića, Oremuša na beka. Naprijed će biti Rahmanović, a po krilima Fanimo i Tatar (Fanimo naravno jer je ubjedljivo najbrži igrač u timu. U napadu naravno Ahmetović
ovako bi ja to stavio, a mislim da ni Vinko mnogo drukčije neće staviti
![]()
Čudi me onda, kako ti ostali klubovi iz Srbije, uspiju prodati igrače za milionske cifre u inostranstvo, ako su bara bara sa našim klubovima.Čukarički uzeo oko 7-8 miliona eura za svoje igrače zadnjih nekoliko godina, Voždovac za 3 miliona eura prodao igrača u Watford, Radnik Surdulica prodala igrača u Majorku za milion i 300.000 eura........svaki stadion im ima reflektore, tereni su im Wembley za naše terene.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 10:58Pejovic kao da dolazi iz austrijske lige ili rumunjske pa su lige opcenito jace od naše, a ne iz srpske gdje osim Zvezde i Partizana ostalo bara bara sa nasom ligom.
Ja sam mu dao dobru ocjenu (3) na glasanju samo sto nas je u 2.pol protiv TC u nekoliko situacija iznio loptu gdje je malo falilo da naprave dobru priliku TC. Svojim iskustvom je itekako potreban Oremus pa makar i na beku...
Trenutno korisnika/ca: adoado, InatSilniBosanski, miguelramos i 29 gostiju.