Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Prece Vedo ili u januaru ili na kraju sezone u jaci klub 90%.Izgleda da ga ovi stranci "englzi,italijani...." cijene i vide u njemu veoma dobrog igraca za razliku od vecine sa ovog foruma.
RIP SALE VILENJAK
Upravo to. Mislim, da bi Vedo dobro surađivao z Baleom.johnnyHZ je napisao/la:defo totalno van forme...........al totalno ...takod a bi ovdje vedu HRANILI sa loptama a bale je savrsen igrac za vedu,niske lopte blizu petrecaMonolog je napisao/la:Jedan od komentara. Moram priznati da ga ipak tamo gotive, iako, ruku na srce, nije bolji od Jermaine Defoe-a, no s obzirom da je Roman Pavlyuchenko uzalud bačen novac, sigurno je da ne može biti gori od njega. No, ono što me još više nasmijalo je priča jednog koji je napisao da je Lakić u rangu sa Džekom.Totally disagree with that Thugz - Defoe & Ibisevic are totally different types of strikers &,for the job that Vedad does, I think he is better than JD. In fact I think he is better than anyone currently at Spurs at being a classic number 9.
Nikada ne tebamo sumnjati u Vedu ... profesionalac teski, radilica ...RKO je napisao/la:Prece Vedo ili u januaru ili na kraju sezone u jaci klub 90%.Izgleda da ga ovi stranci "englzi,italijani...." cijene i vide u njemu veoma dobrog igraca za razliku od vecine sa ovog foruma.
Da je malo jos brzi davno bi zavrsio u Mancesteru ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Principatus
- Kontakt:
U njemackoj ce pocetkom sljedece godine u kino doci film o Hoffenheimu, zove se otprilike:
"Zivot nije domaca utakmica."
Taj reporterski tim je pratio Hoffenheim jos od pocetka i pri nevjerovatnom usponu prema 1. Bundesligi. Dakle pokazuju jos livade, na kojima danas stoje veliki treningcentri, stadion itd. Isto tako tematiziraju tipicnu temu oko Hoffeheima: Novac ili tradicija? Moze li se jedan klub umjetno sagraditi? Sve je malo u komicnom stilu napravito, jedna vrsta reality movie.
[youtube][/youtube]
Taj reporterski tim je pratio Hoffenheim jos od pocetka i pri nevjerovatnom usponu prema 1. Bundesligi. Dakle pokazuju jos livade, na kojima danas stoje veliki treningcentri, stadion itd. Isto tako tematiziraju tipicnu temu oko Hoffeheima: Novac ili tradicija? Moze li se jedan klub umjetno sagraditi? Sve je malo u komicnom stilu napravito, jedna vrsta reality movie.
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Interesantan filmPrincipatus je napisao/la:U njemackoj ce pocetkom sljedece godine u kino doci film o Hoffenheimu, zove se otprilike:
[youtube][/youtube]

Osnov za senzacionalan uspjeh
Pozdrav svima,
već se nekoliko puta u ovoj sezoni dogodilo da u posljednjim minutama utakmice primimo gol. Ovog puta, takav gol bio je ključni faktor našeg uspjeha u posljednjim trenucima.
Naš dosadašnji omjer sa Leverkusenom bio je četiri poraza iz četiri susreta, tako da u utakmicu sigurno nismo ušli kao favoriti. Ali imao sam dobar osjećaj da će ovog puta možda biti drugačije. Počelo je jako loše po nas: nakon deset minuta igre već smo gubili sa dva gola razlike. Trebalo nam je neko vrijeme da se povratimo u igru, ali uspjeli smo. U 38. minuti Sejad je iz slobodnog udarca sa desne strane loptu ubacio ispred gola i ja sam postigao gol glavom. Tek 1:2! Nakon što sam protiv Frankfurta bio dvostruki strijelac, ovo je već moj treći gol u dvije utakmice. Na poluvremenu smo se opet međusobno ohrabrili, jer smo znali da igra još nije gotova. I konačno smo u posljednjim minutama uspjeli i promijenili tok utakmice. U trećoj minuti nadoknade, Gylfie je realizovao jedanaesterac i konačni rezultat bio je 2:2. Sa moje tačke gledišta, bio je to jako važan gol, naročito za moral ekipe.
U subotu gostujemo kod Stuttgarta. Prošle sezone, utakmicu na Stuttgartovoj Mercedes-Benz Areni smo izgubili sa 3:1. Ključni faktor u subotu biće timski duh, a naše raspoloženje u ovom trenutku je izvrsno!
Sve najbolje,
Vedo
Ovo nabijanje na nos Hoppu i Hoffenhaimu u vezi novca,nema nikakvog smisla.I meni licno ide na zivce.Principatus je napisao/la:U njemackoj ce pocetkom sljedece godine u kino doci film o Hoffenheimu, zove se otprilike:
[youtube][/youtube]
Hoffa je mozda u zadnjih par godina imala najjace skaute u vezi potraznje igraca.
Za vrlo male pare su uzimali strogo mlade ali kvalitetne igrace.
Tu se ne radi o basnoslovnim parama,koji drugi timovi ulazu.
Tako da je ta prica bez osnove ili prdzenje u prasinu.
Uostalom klub kakav takav je.Stariji i od dosta prvoligasa kojima se ta prica ne nabija na nos.
A za tradiciju,svaka tradicija ima svoj pocetak.Pa tako i Hoffenheim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako je igro Vedo danas? Jel ko pratio utakmicu?
- Principatus
- Kontakt:
Nisam mogao gledati pravo utakmicu, jer stream nije funkcionisao. Navijaci Hoffenheima kazu da se Vedo nije vidio, naravno za Ba se isto to ne kaze, iako i ovaj nije nista uspio. Vedo na poluvrijeme vani, Ba tu negdje oko 70e. Ponovo su Vedo i Sejo krivi za sve. Vjerovatno i za crvenu i za to sto su poslije gola prestali da igraju. 
@harishp
Da ta prica o Hoppu i njegovim parama je ionako specijalna za sebe. Taj covjek je millione i millione strpao u medicinsku nauku, pomoc drugim ljudima, u infrastrukturu, skole, djecu, sport...tek tako. Ipak ispade budala. Stvaljali su navijaci "tradicionalnih" klubova plakate sa metom na njegovoj glavi. Dakle gluplji primitizam. Isto tako ispade, da je Hoffenheim sebi nakupovao najace zvijezde i time se popeo u 1. ligu, a oni samo investirali u prave igrace. Naravno da su pare tekle i dovele do prve lige, ali kao da je to zabranjeno ili kao da su oni kupovali C.R.&Co.
Na drugu stranu se vidi po vecini navijaca Hoffenheima, da su mlad i umjetno stvoren klub. Po meni najgori navijaci uopste. Nigdje drugdje se toliko ne zvizdi svojoj momcadi, umjesto podrske kad ne ide...osim mozda u Bosni kad igra repka.

@harishp
Da ta prica o Hoppu i njegovim parama je ionako specijalna za sebe. Taj covjek je millione i millione strpao u medicinsku nauku, pomoc drugim ljudima, u infrastrukturu, skole, djecu, sport...tek tako. Ipak ispade budala. Stvaljali su navijaci "tradicionalnih" klubova plakate sa metom na njegovoj glavi. Dakle gluplji primitizam. Isto tako ispade, da je Hoffenheim sebi nakupovao najace zvijezde i time se popeo u 1. ligu, a oni samo investirali u prave igrace. Naravno da su pare tekle i dovele do prve lige, ali kao da je to zabranjeno ili kao da su oni kupovali C.R.&Co.
Na drugu stranu se vidi po vecini navijaca Hoffenheima, da su mlad i umjetno stvoren klub. Po meni najgori navijaci uopste. Nigdje drugdje se toliko ne zvizdi svojoj momcadi, umjesto podrske kad ne ide...osim mozda u Bosni kad igra repka.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sejo im je kriv i za gol koji je dao.I tako im donio bod.Kazu da je kakav igrac dao bi ga lijevom nogom kao uvijek a ne da ''mjenja''noge.
Ma pusti bolan ''brkansko-krkansku''politiku tih nazovi navijaca..
Sto se tice Hoopa to je gospodin koji zna sta hoce.Da su bogdo 80% takvi svi u BL i na tim prostorima.Nije tajna da mu je Sejo najdrazi igrac od svih.
ko' neka vrsta eksponata.
Inace kako rekoh da su bogdo vecina kao Hoop BL se nebi gnjavila sa Italijanima za trecu poziciju u vezi koefcijenta.Jer ovaj od nicega napravio nesto.Sta mislis tek onda slucaj sa Schalkeom,HSV,Werderom, itd znaci vec formiranim klubovima i renomeom

Sto se tice Hoopa to je gospodin koji zna sta hoce.Da su bogdo 80% takvi svi u BL i na tim prostorima.Nije tajna da mu je Sejo najdrazi igrac od svih.

Inace kako rekoh da su bogdo vecina kao Hoop BL se nebi gnjavila sa Italijanima za trecu poziciju u vezi koefcijenta.Jer ovaj od nicega napravio nesto.Sta mislis tek onda slucaj sa Schalkeom,HSV,Werderom, itd znaci vec formiranim klubovima i renomeom
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 dec 2010, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Opet na poluvrijeme vani? Jel to zbog crvenog kartona?Principatus je napisao/la:Nisam mogao gledati pravo utakmicu, jer stream nije funkcionisao. Navijaci Hoffenheima kazu da se Vedo nije vidio, naravno za Ba se isto to ne kaze, iako i ovaj nije nista uspio. Vedo na poluvrijeme vani, Ba tu negdje oko 70e. Ponovo su Vedo i Sejo krivi za sve. Vjerovatno i za crvenu i za to sto su poslije gola prestali da igraju.![]()
- Principatus
- Kontakt:
Koliko znam za njega je dosao Weiß, dakle promjena u formaciji i igri, ali mislim dodatno jer i nije bio bas dobar danas. Samo nisam gledao igru i nagadjam, ali nece se tu mnogo mjenjati dok sebi ne dovedu pravog covjeka za ubitacne pasove, jer im je igra i prosle sezone do 16erca valjala i tu se zaustavljala. Moraju bolje hraniti napadace sa loptama. Sad ce valjda nekog dovesti, ali ponovo mlad igrac, ne potvrdjen itd.
Ja mislim da je za Vedu najbolje da čim prije ode iz Hoffenheima. Ako može več sad u januaru jer ovdje će teško doči njegov talenat do izražaja. Ako zaista ima interesa iz Serie A, bolje mu je da ide.
Ne znam, šta misliš ti, Principatus?
Ne znam, šta misliš ti, Principatus?
Zadnja izmjena: yup, dana/u 04 dec 2010, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Mislim da mora prestati sa tim oscilacijama. Pa covjek je na pocetku ove sezone bio tako nadmocan, sjecam se jos kako je reporter novina, koje extra prate Hoffenheim, rekao da sa tom formom moze biti jaci nego u onoj sezoni. I onda: Ispane iz te forme za nekoliko utakmica. Pa se vrati...itd. Kad igra jako protivnicka odbrana ne moze da dise.
Na drugu stranu nije samo do njega. Mislim, da bi u jednoj ekipi, koja stvara vise sansi i ima igraca koji zna da salje te bitne zadnje lopte, bio mnogo uspjesniji nego sada. Iskreno ako se Hoffenheim ne pojaca na toj poziciji sa nekim iskusnim igracom, bolje mu je da ide.
Na drugu stranu nije samo do njega. Mislim, da bi u jednoj ekipi, koja stvara vise sansi i ima igraca koji zna da salje te bitne zadnje lopte, bio mnogo uspjesniji nego sada. Iskreno ako se Hoffenheim ne pojaca na toj poziciji sa nekim iskusnim igracom, bolje mu je da ide.
Salihovic je ako se ne varam imao 15 asistencija,onda kad su profurali kroz zvajtu.Principatus je napisao/la:Koliko znam za njega je dosao Weiß, dakle promjena u formaciji i igri, ali mislim dodatno jer i nije bio bas dobar danas. Samo nisam gledao igru i nagadjam, ali nece se tu mnogo mjenjati dok sebi ne dovedu pravog covjeka za ubitacne pasove, jer im je igra i prosle sezone do 16erca valjala i tu se zaustavljala. Moraju bolje hraniti napadace sa loptama. Sad ce valjda nekog dovesti, ali ponovo mlad igrac, ne potvrdjen itd.
Medjutim on je vracen vise defanzivno,pogotovo kad je bio onaj zvaljo.
To moze i Salihovic odigrati ali onda bas preveliku pomoc u defanzivi mogu zaboraviti,jer ne moze i jare i pare.
Pogotovo sad kad im nema Simunica,bilo bi im skakljivo.
Jer ko je pratio Hoffu malo duze,trebao bi sjetiti one Marijanove ''Proradila je Bosanska konekcija'''

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vedad Ibišević se uključio u akciju pomoći Amili Džinović
Vedad Ibišević potpisivat će replike znojnica Dijete BiH, a sredstva od prodaje Bingo marketi će unaprijed uplatiti za potrebe liječenja mlade Amile Džinović.
Amila Džinović ima dvadeset i tri godine i studentica je Medicinskog fakulteta u Tuzli. Početkom juna 2009. godine dijagnosticiran joj je Non-Hodgkin limfom (izuzetno agresivno maligno oboljenje krvi) i za tu vrstu bolesti izlječenje je moguće jedino transplantacijom koštane srži koja se može uraditi samo van granica BiH.
Svaka cast Vedadu na ovom potezu !!!
Vedad Ibišević potpisivat će replike znojnica Dijete BiH, a sredstva od prodaje Bingo marketi će unaprijed uplatiti za potrebe liječenja mlade Amile Džinović.
Amila Džinović ima dvadeset i tri godine i studentica je Medicinskog fakulteta u Tuzli. Početkom juna 2009. godine dijagnosticiran joj je Non-Hodgkin limfom (izuzetno agresivno maligno oboljenje krvi) i za tu vrstu bolesti izlječenje je moguće jedino transplantacijom koštane srži koja se može uraditi samo van granica BiH.
Svaka cast Vedadu na ovom potezu !!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma nasi igraci su uvijek bili dobrodusni sto se tice humanitarnih akcija, pa tako ni Vedo nije izuzetak.
Mene samo zanima koliko ce Vedo sutra golova zabiti?
Mene samo zanima koliko ce Vedo sutra golova zabiti?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
15:30 : 1899 Hoffenheim - 1.FC Nürnberg
Sastavi: (zasad po kickeru)
1899 Hoffenheim:
Haas - Beck, Luiz Gustavo, Compper, Ibertsberger - Vukcevic, Rudy, Salihovic, Sigurdsson - Ibisevic, Ba
Trainer: Rangnick
1.FC Nürnberg
R. Schäfer - Judt, Maroh, Wolf, Plattenhardt - Simons - Hegeler, Cohen, Gündogan, Frantz - Schieber
Trainer: Hecking
Sastavi: (zasad po kickeru)
1899 Hoffenheim:
Haas - Beck, Luiz Gustavo, Compper, Ibertsberger - Vukcevic, Rudy, Salihovic, Sigurdsson - Ibisevic, Ba
Trainer: Rangnick
1.FC Nürnberg
R. Schäfer - Judt, Maroh, Wolf, Plattenhardt - Simons - Hegeler, Cohen, Gündogan, Frantz - Schieber
Trainer: Hecking
Ibišević izašao sam na golmana, oklijevao i nije uspio ni ošutati 

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Mangupski izboren slobodan udarac od strane Ibiševića na ivici 16.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!