Vanja8 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 20:51
Evo da napisem jedan post i odmah da se izvinem za remecenje ovakvog sklada na temi, a i da izrazim sokiranost kolicinom gluposti koje sam procitao na temi ovih dana...
Možemo mi biti nezadovoljni odredjnim segmntima nas igre, ali morate i da shvatite da ni vi ni ulica ne smijenjujete i ne dovodite ni trenere ni igrace niti Upravu...
Svako u nasem klubu odgovara za svoj rada i UO na celu sa Namom odlucuje koliko je ko odgovoran i naravno da ce i svi ti ljudi snositi odgovornost ako se ne ispuni zacrtaano...
Ne shvatam pozivanje mnogih ovdje na Husa, dali kao "spasioca" ili kao indikatora onoga sto sam napisao u prethodnoj recenici...Pustite Hus je zavrsena prica za Fk Sarajevo i on ima mjesta u istoriji naseg kluba kojeg je zaslužio i kao igrac i kao trener...
E sad,procitah nekakvu ironiju na racun momaka koji su napustili temu u smislu "...vajni strucnjaci kolektivno napustili..."...Ok možda su to momci uradili jer su postali svjesni da su postovi @Skore, @Nobela,@Thrilera,@Rajaba,@Gisa, manje vrijedni od onih strucnih analiza velemajstora pisane rijeci u kontekstu "...oni su uvjerili Nama da imamo najbolju ekipu, pa nam pojacanja i ne trebaju..." i jednostavno se oslanjajuci na svoju svijest izmakli kako bi nas novi experti prosvijetlili...
Steta, bilo je užitak citati postove @alenaskore, koji su vise licili na enciklopedijsko podsjecanje i poneke zaboravljene utakmice nase svetinje...
Steta, bilo je užitak citati postove @AlfredaNobela koji je do ludila svojim sarkazmom dovodio @Samozdravlje, halali ahbabu...
Ili postove najboljeg insajdera na forumu, legendarnog @Gis-a...
Sitnog provokatora i Mortinog agenta @Rajaba...
Hajde , iskreno govoreci za mene i nije nesto bitno jer ja sam samo htio da smjenim ovog Mortu, ali ne uspijedoh...
Sve u svemu malo relaksacije i opustanja i ne razbijajte mnogo glave kako bi nesto pametno napisali jer obicno ispadne katastrofalno...
Nas klub ima i glavu i rep, ima i Upravu i naseg Nama i budite sigurni da ko god bude grijesio nece biti dio kolektiva, ali i budite sigurni da nikakve grupacije, pojedinci, kvazi navijaci nece voditi politiku kluba kao sto su nekada to cinili...
Možete vi vrijedjati svjetski priznatog kondicionog trenera, ali osim toga niti sta možete promijeniti, niti status renomiranog profesora možete poljuljati...Ono sto pisete može samo govoriti o vama, a ne o bilo kom drugom koga pokusavati oblatiti...
Kako radi Marinovic, Emir Hadžic,Sabra, može ocijeniti samo UO i sve sto bude uradjeno ispod crte bice i sankcionisano...
Smijesno je da na psovanje, pljuvanje, izmisljanje,"prisluskivanje razgovora, sta je ko koga ubijedio",postoji i opravdanje...Sta hocete, ovo je samo "konstruktivna kritika"...
Jadno pojedinci, veoma jadno...Kažem to jer vecina ne napisa ni post kako se u dvije godine osvojise tri trofeja, a sad za remi sa Mladosti uspijese sastaviti preko 30 tekstova za dva dana...
Sretno momci u srijedu i pokazite nam pravo lice najboljeg kluba u BiH...