Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

doe78
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la doe78 » 11 dec 2010, 12:16

edinjo-vg je napisao/la:jeste, ali varda je i igrao za srbiju kada nam je ona najveci dzelat bila, i tako pokazao na kojoj je strani....znaci spustimo malo poptu na pod, jer cemo ga inace uskoro proglasiti herojem.. . moje misljenje!

Jeste,ali tada je bilo i riskantno igrati i za bosnu:)..
Da je toliki supak,ne bih nikada igrao za nas,kao mnogo prije njega...
Neno je rekao sve,lik je profesionalac,koji dolazi i sa povredama na okupljanja..

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 11 dec 2010, 15:31

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

kad je igrao u olimpiji?

Career Notes
grew up with BC Partizan Belgrade (Yugoslavia) juniors...made his debut with BC Partizan Belgrade during the 1996-97 season...played there till the 2000-01 championship...signed for the 2001-02 season by Detroit Pistons...signed for the 2002-03 season by Washington Wizards...on February '03 moved to Slovenia, signed by BC Olimpija Ljubljana...moved to Greece for the 2003-04 season, signed by Apollon Patras...moved to Turkey for the 2004-05 season, signed by Besiktas JK Istanbul...moved to Turkey for the 2005-06 season, signed by BC Kyiv...moved to Spain for the 2006-07 season, signed by Real Madrid CF...signed for the 2007-08 season by Menorca CB...moved to Lithuania for the 2008-09 season, signed by BC Zalgiris Kaunas...on January'09 moved to Russia, signed by BC Khimki Moscow…on January'10 moved to Poland, signed by Asseco Prokom...he's still playing there.

znam,vidio sam,a ne sjećam se da sam ga baš gledao da igra,ok
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2002
nekih 10-tak minuta po utakmici djelom bas zbog tog incidenta
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

edinjo-vg
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-vg » 11 dec 2010, 15:45

ja nisam rekao da on nije profesionalac, jer on to jeste, niti sam rekao da je najveci papak , jer on to naravno nije! ali ja te igrace koji su igrali za srbiju ili hrvatsku (a bosanci su) koji sad zaigraju za nas, hocu postovati i bodriti kad su na terenu u dresu repke, kao svakog drugog...ali cu uvijek u glavi imati da su nam okrenuli ledja kad nam je najteze bilo.

sjetimo se pozotovnih slucajeva: pavo dadic, mile mijacinovic, nenad markovic, mario primorac, ....

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 11 dec 2010, 20:10

Halilovic sjajan u porazu sa 17 p. ,7/8 iz gre ,3/3 bacanja,5 sk.,2 ukradene,index 21 za 25 minuta

kod Buducnosti Gordic 8p,Nesovic 6 p.

crnaguja

Post Postao/la crnaguja » 13 dec 2010, 01:43

edinjo-vg je napisao/la:ja nisam rekao da on nije profesionalac, jer on to jeste, niti sam rekao da je najveci papak , jer on to naravno nije! ali ja te igrace koji su igrali za srbiju ili hrvatsku (a bosanci su) koji sad zaigraju za nas, hocu postovati i bodriti kad su na terenu u dresu repke, kao svakog drugog...ali cu uvijek u glavi imati da su nam okrenuli ledja kad nam je najteze bilo.

sjetimo se pozotovnih slucajeva: pavo dadic, mile mijacinovic, nenad markovic, mario primorac, ....
a koga briga sta ti mislis o njima?koji si ti faktor?znam ja te sto im je tesko bilo u skandinaviji na socijali...
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 dec 2010, 13:35

Miralem odlicno igra kako je dobio priliku...Kudio sam ga izvjesno vrijeme, ali cini mi se da ce decko tek sada da procvjeta...Ako nastavi ovako da igrao bice to jos jedan koristan igrac u rotaciji za Litvaniju....

Drago mi je sto se Gorda postepeno vraca, on je uvijek bolji u repki nego u Buducnosti, jedan od rijetkih nasih reprezentativaca kojem se to desava...I Masic je dobio veliku minutazu i iskoristio sa 13 poena....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 13 dec 2010, 14:42

Zasto ne pozvati Kuzmica na pripreme reprezentacije i osigurati ga za buducnost moze da postane odlican igrac i sada trenutno moze bolje od Jazvina

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 dec 2010, 15:56

ŽeljkoB je napisao/la:Zasto ne pozvati Kuzmica na pripreme reprezentacije i osigurati ga za buducnost moze da postane odlican igrac i sada trenutno moze bolje od Jazvina
Ja iskreno ne vjerujem u igrace koji nisu odigrali ozbiljne minute u kosarci...
Kuzmic tek treba da se pokaze i dokaze...

Ostalo je samo ime.....

edinjo-vg
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-vg » 13 dec 2010, 16:23

o cemu ti uopste pricas?? ja sam toliko vazan, kao i ti, znaci nikako, a ovo je forum gdje ljudi pisu sta zele. ako ti nepase sta pisem neobracaj mi se nikad vise nikad!! zapamti!!

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 13 dec 2010, 16:48

Ovi momci iz NCAA Hodžić i Kapelan bi mogli biti pravo osvježenje i pojačanje za repku, ukoliko ih Sabe pozove(Hodžić je već kontaktiran za Kapelana neznam), ostaje pitanje njihove prilagodbe na evropski stil igre, prema njihovim highligtsima koji se mogu vidjeti na netu dobro izgledaju, izgleda da će i u košarci kao u fudbalu dijaspora da pravi repku, u BiH je stvaranje igrača na nuli(čast Tuzli), tako da ostaje da se nadamo popuni iz vana, interesuje me mišljenje stalnih učesnika na temi košarke(neno, nermin74 i dr)šta misle o navedenim i drugim igračima iz Amerika i Evrope koji imaju pravo igrati za našu repku.

crnaguja

Post Postao/la crnaguja » 13 dec 2010, 18:29

edinjo-vg je napisao/la:o cemu ti uopste pricas?? ja sam toliko vazan, kao i ti, znaci nikako, a ovo je forum gdje ljudi pisu sta zele. ako ti nepase sta pisem neobracaj mi se nikad vise nikad!! zapamti!!
Mala škola pravopisa,potpuno besplatno!!!Nepaše se piše odvojeno,znači ne paše.Neobraćaj se isto tako pise odvojeno,znaci ne obraćaj.Malo je glupo da ti pricas kako je tesko bilo,a nisi vidio rata(osim na igricama).I da u sportske teme uvlacis ratnu tematiku tipa gdje je ko bio za vrijeme rata.Svi znamo gdje si ti bio za vrijeme rata!U pelenama!Budi zahvalan sto ima Srba i Hrvata(ne Bosanaca kako si ih ti nazvao) rodjenih u BiH koji zele da igraju za ovu zemlju.Misimovic ti je bio u mladoj reprezentaciji Srbi.I sta sad?Vazno je da sad igra za BiH i da salje Džeki lopte na trepavicu.Isto vazi i za Vardu.Ali to nije tema danasnje emisije!Sta ima u Skandinaviji,kasni li socijala? :D
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!

edinjo-vg
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-vg » 13 dec 2010, 18:47

znas sta drug posteno se grijesis jer me nepoznajes.. i sa prvim i sa drugim postom. a u pelenama nisam bio, u ratu sam imao 10 godina i pred mojima ocima sam gledao od granate tesko ranjenu zenu itd itd. nevazno nije za ovaj forum. sto se tice mojih gramatickih greski i to da si me ispravio sam ti zahvalan jer covjek uci dok je ziv. u austriji u kojoj zivim od sredine 1993. sam zavrsio fakultet i postao magistar ekonomije, ali propuste u svom maternom jeziku moram popraviti, to je fakt.

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 13 dec 2010, 19:33

mogla bi se solidna ekipa iskemijati za litvaniju. bar za poneku pobjedu.

vasiljević, gordić, nešović,
đedović, domerkant, ikonić(?)
hukić, opačak(?) ili možda teletovića nekad povući na trojku
onda ide gužva na četvorki: teletović, bajramović, halilović, krupalija, taj hodžić (ako se ne varam)
te varda i kikanović...s tim da kad kikanović uđe umjesto varde, da teletović ili bajramović (koji se zadesi) igraju bliže košu, ili da uđe krupalija koji ima jak skok.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 dec 2010, 19:48

frenki je napisao/la:mogla bi se solidna ekipa iskemijati za litvaniju. bar za poneku pobjedu.

onda ide gužva na četvorki: teletović, bajramović, halilović, krupalija, taj hodžić (ako se ne varam)
te varda i kikanović...s tim da kad kikanović uđe umjesto varde, da teletović ili bajramović (koji se zadesi) igraju bliže košu, ili da uđe krupalija koji ima jak skok.
Halilovic ce igrati krilo, a ne cetvorku...
Kikanovica ne treba uopste zvati jer nece igrati nikako ove sezone...
Opacka takodjer, nema potrebe za igracem koji je toliko zapusten da ni jednoj Bosni ne moze da postigne dva suta zaredom....
Ako se svi odazovu bice velika guzva u reketu....
Bavcic ce vjerovatno biti u 12....

Ja se samo bojim uticaja Beobasketa da ne uleti Minja i slicni igraci...

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 dec 2010, 19:51

ovisnik je napisao/la:Ovi momci iz NCAA Hodžić i Kapelan bi mogli biti pravo osvježenje i pojačanje za repku, ukoliko ih Sabe pozove(Hodžić je već kontaktiran za Kapelana neznam), ostaje pitanje njihove prilagodbe na evropski stil igre, prema njihovim highligtsima koji se mogu vidjeti na netu dobro izgledaju, izgleda da će i u košarci kao u fudbalu dijaspora da pravi repku, u BiH je stvaranje igrača na nuli(čast Tuzli), tako da ostaje da se nadamo popuni iz vana, interesuje me mišljenje stalnih učesnika na temi košarke(neno, nermin74 i dr)šta misle o navedenim i drugim igračima iz Amerika i Evrope koji imaju pravo igrati za našu repku.
Sto se tice odnosa Amerika - Europa velika je razlika, prilagodba i slicno...
Drugacije se igra gore na koledzu, to je sve neozbiljna kosarka...

Treba ovog Hodzica zvati na pripreme, kakav god da je nije losiji od Jazvina, a momak nije los sigurno...
Mislim da bi nam bila idealna kombinacija da Varda igra 25 minuta, a da Hodzic i Bavke/Krupalija pokriju ostale minute...

Iako niko od njih nije klasicni centar, ali moramo da se krpimo....
Kad nece Sinanovic i slicni...

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 13 dec 2010, 21:03

neno#4 je napisao/la:
frenki je napisao/la:mogla bi se solidna ekipa iskemijati za litvaniju. bar za poneku pobjedu.

Opacka takodjer, nema potrebe za igracem koji je toliko zapusten da ni jednoj Bosni ne moze da postigne dva suta zaredom....

vec sam negdje pisao ali ponoviti cu, po meni ovo je nasa trenutno najbolja repka koj bi trebala igrati:

1. vasiljevic, gordic i nesovic
2. domercant, ikonic
3. hukic, djedovic (moze komotno igrati i na 2 i na 3)
4. teletovic, bajramovic i bavcic
5. varda, sinanovic

sto se tice varijacij, sada od svih navedenih najpromenljivije igraju nesovic i ikonic, ali po meni najguplje je rijesiti se pleja, pogotovo kada nesovic i ne igra dobro uvijek igra izvrsnu odbranu, cak moze igrati 2 (tj. kao flaster) nakratko (4-5 minuta) radi brzine i skocnosti, u tom slucaju onda bi se spustio nihad na 2, a mladog halilovica na 3 (kao sto je to neno vec objasnio), zatim uzevsi u obzir da je bavcic veoma koristan igrac, ali da ipak nije nikada postao ono sto smo ocekivali a mladi hodjic igra izvrsno, mogao bi ga ovaj radi buducnosti zamjeniti, ali opet to nebi bilo fer prema edi koji nikada nije zanemario repku i za razliku od drugih uvjek igra timski i vidi se da mu je vise stalo do repke nego vlastite promocije
sto se tice kikanovica, stvarno bi bilo riskatno pozvati igraca koji nije odigrao utakmice citavu sezonu, mada mi ga je iskreno zao jer i on je tu uvijek bio za repku i on se uvijek borio srcem ne glavom pogotovu sto je jos potencijal, sto vise volio bi da se dule vrati u partizan i uzme ga pod svoje, onda bi od njega napravio dobrog centra :mrgreen: , trenutno je mekan
sinanovic je do sada odbijao repku cak mu je i imamovic rekao da vise nece nastupiti za nju, ali on izvrsno igra u 2 spanskoj ligi i uvijek je na ivici da zaigra za unicaju i zato da mislim da bi rado pristao zaigrati na EP najvise radi samopromocije, ali i kao takav bio bi daleko korisniji od jazvina, inace on je igrac koji lici puno na hrvatskog brunu sundova, tj. igrac od 222 cm koji je inace mekan na poziciji centra i ima veoma dobar sut sa distance, ali bas radi visine i radi koje nema dovoljno brzine za 4 igra 5 i bas radi te visine hvata puno lopti, a da ima 10-12 cm manje bio bi brzi i bio bi dobra 4, ali nama stvarno netreba 4, trenutno imamo izvrsnog teletovica, dobrog bajramovica, onda solidne bavcica, krupaliju i stevica + sada adnan hodzic

neko je pomenuo Kapelana, ali kao sto neno rece nema ni minute profesionalne kosrake, a ne pokazuje ono sto pokazuje hodzic pa tako je on trenutno potencjal za buducnost, dok hodjic je druga prica, pratim ga jedno 2 godine od kada ga je albion pomenuo i izuzetno mi se svidja sto je on tip igraca koji igra u reketu i ledjima sto odavno nismo imali, to je izuzetno korisno za zbijanje igraca u reket tako da ostaje puno prostora za nase sutere, po meni on ima mjesta u repki za nekih 5-10 minuta igre da promjenis ritam i opteretis protivnicki reket licnim pored cinjenice koju je neno naveo daje za sada igrao samo koldej korasku i gdje su pravila drugacija sto moze dovesti do nekih glupih greski, ali opet ponavljam to bi znacilo izbacivanje bavcica koji to nije zasluzio

na kraju da pomenem domercanta, njega sam uvijek postovao jer je covjek cisti profesionalac i uvjek posteno odradi svoj posao u repci, pogotovo sto je vrstan suter , ali u slucaju da vasiljevic i sada ne zaigra bez obzira sto je EP i sto je rijesio neke probleme koji su ga tistili, onda bi se morao zrtvovati da bi se naturlizirao neki pravi plej jer to nam trenutno najvise nedostaje

jos bi ja jednom pokusao sa sutonom, tj. otisao do njega i ljepo poricao objasnio kako u hrvatskoj repci on nikada pored baraca, tomica i cak zorzica nece previse isplivati, dok bi on u BiH repci sigurno bio uvjek u prvih 12, a i objasniti kako neki nemili dogadjaji koji su se desili njegovoj majci u Sarajevu ne prestavljaju citavu BiH i mislim da nam takav igrac nedostaje, tj. jedan cvrst centar, koji se izvrsno gradi i ima solidan arsenal u napadu i bio bi izvrstan back-up vardi, a ub uducnosti ko zna i sigurno bi bio bolji i od sinanovica, pogotovu jazvina

e sada ono sto je neno ljepo rekao, beobasket je u nasoj repci izuzetno zastupljen kroz imamovica i konakovica, tako me uopste nebi cudilo da se nepozovu sinanovic, halilovic, ... nego da u repci osvanu jazvin (ali naglasavam da je on patriota za razlku od nekih), milosevic (umjesto kojega bi ja uvijeg favorizovao masica ili cak naletelica koji moze odigrati solidnih 5 minuta), kojadinovic (gotivio sam ga sada daleko manje, ali mu vise nije mjesto u repci), ... tako da je ono sve gore sto sam naveo razmisljanje jednog pojedinc koje je po meni racionalno i realno, ali time se nevode ljudi u nasem savezu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 dec 2010, 00:25

nerminh74 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

vec sam negdje pisao ali ponoviti cu, po meni ovo je nasa trenutno najbolja repka koj bi trebala igrati:

1. vasiljevic, gordic i nesovic
2. domercant, ikonic
3. hukic, djedovic (moze komotno igrati i na 2 i na 3)
4. teletovic, bajramovic i bavcic
5. varda, sinanovic

sto se tice varijacij, sada od svih navedenih najpromenljivije igraju nesovic i ikonic, ali po meni najguplje je rijesiti se pleja, pogotovo kada nesovic i ne igra dobro uvijek igra izvrsnu odbranu, cak moze igrati 2 (tj. kao flaster) nakratko (4-5 minuta) radi brzine i skocnosti, u tom slucaju onda bi se spustio nihad na 2, a mladog halilovica na 3 (kao sto je to neno vec objasnio), zatim uzevsi u obzir da je bavcic veoma koristan igrac, ali da ipak nije nikada postao ono sto smo ocekivali a mladi hodjic igra izvrsno, mogao bi ga ovaj radi buducnosti zamjeniti, ali opet to nebi bilo fer prema edi koji nikada nije zanemario repku i za razliku od drugih uvjek igra timski i vidi se da mu je vise stalo do repke nego vlastite promocije
sto se tice kikanovica, stvarno bi bilo riskatno pozvati igraca koji nije odigrao utakmice citavu sezonu, mada mi ga je iskreno zao jer i on je tu uvijek bio za repku i on se uvijek borio srcem ne glavom pogotovu sto je jos potencijal, sto vise volio bi da se dule vrati u partizan i uzme ga pod svoje, onda bi od njega napravio dobrog centra :mrgreen: , trenutno je mekan
sinanovic je do sada odbijao repku cak mu je i imamovic rekao da vise nece nastupiti za nju, ali on izvrsno igra u 2 spanskoj ligi i uvijek je na ivici da zaigra za unicaju i zato da mislim da bi rado pristao zaigrati na EP najvise radi samopromocije, ali i kao takav bio bi daleko korisniji od jazvina, inace on je igrac koji lici puno na hrvatskog brunu sundova, tj. igrac od 222 cm koji je inace mekan na poziciji centra i ima veoma dobar sut sa distance, ali bas radi visine i radi koje nema dovoljno brzine za 4 igra 5 i bas radi te visine hvata puno lopti, a da ima 10-12 cm manje bio bi brzi i bio bi dobra 4, ali nama stvarno netreba 4, trenutno imamo izvrsnog teletovica, dobrog bajramovica, onda solidne bavcica, krupaliju i stevica + sada adnan hodzic

neko je pomenuo Kapelana, ali kao sto neno rece nema ni minute profesionalne kosrake, a ne pokazuje ono sto pokazuje hodzic pa tako je on trenutno potencjal za buducnost, dok hodjic je druga prica, pratim ga jedno 2 godine od kada ga je albion pomenuo i izuzetno mi se svidja sto je on tip igraca koji igra u reketu i ledjima sto odavno nismo imali, to je izuzetno korisno za zbijanje igraca u reket tako da ostaje puno prostora za nase sutere, po meni on ima mjesta u repki za nekih 5-10 minuta igre da promjenis ritam i opteretis protivnicki reket licnim pored cinjenice koju je neno naveo daje za sada igrao samo koldej korasku i gdje su pravila drugacija sto moze dovesti do nekih glupih greski, ali opet ponavljam to bi znacilo izbacivanje bavcica koji to nije zasluzio

na kraju da pomenem domercanta, njega sam uvijek postovao jer je covjek cisti profesionalac i uvjek posteno odradi svoj posao u repci, pogotovo sto je vrstan suter , ali u slucaju da vasiljevic i sada ne zaigra bez obzira sto je EP i sto je rijesio neke probleme koji su ga tistili, onda bi se morao zrtvovati da bi se naturlizirao neki pravi plej jer to nam trenutno najvise nedostaje

jos bi ja jednom pokusao sa sutonom, tj. otisao do njega i ljepo poricao objasnio kako u hrvatskoj repci on nikada pored baraca, tomica i cak zorzica nece previse isplivati, dok bi on u BiH repci sigurno bio uvjek u prvih 12, a i objasniti kako neki nemili dogadjaji koji su se desili njegovoj majci u Sarajevu ne prestavljaju citavu BiH i mislim da nam takav igrac nedostaje, tj. jedan cvrst centar, koji se izvrsno gradi i ima solidan arsenal u napadu i bio bi izvrstan back-up vardi, a ub uducnosti ko zna i sigurno bi bio bolji i od sinanovica, pogotovu jazvina

e sada ono sto je neno ljepo rekao, beobasket je u nasoj repci izuzetno zastupljen kroz imamovica i konakovica, tako me uopste nebi cudilo da se nepozovu sinanovic, halilovic, ... nego da u repci osvanu jazvin (ali naglasavam da je on patriota za razlku od nekih), milosevic (umjesto kojega bi ja uvijeg favorizovao masica ili cak naletelica koji moze odigrati solidnih 5 minuta), kojadinovic (gotivio sam ga sada daleko manje, ali mu vise nije mjesto u repci), ... tako da je ono sve gore sto sam naveo razmisljanje jednog pojedinc koje je po meni racionalno i realno, ali time se nevode ljudi u nasem savezu
To je u biti to, ovaj roster koji si ti naveo...Osim dijela da Nesovic igra dobru odbranu, pa Laki ne moze to da igra u kontinuitetu, svaka treca odbrana mu se zavrsava na tome sto pada u odbrani i folira faul u napadu :D :D :D ..

Primjetio sam i tamo da pises Zorzic za Zorica, nece ljudi znati o kome se radi :P :P :P ...
Potreban nam je Domerkant, jer ko zna ludom Hukicu da li ce zena da ga pusti, kakve ce prepone i koljeno kod Ikone da bude....

Prije svega, ja zelim da vidim 14 ozbiljnih igraca na pripremama koji ce da se bore za mjesto u rosteru, ne kao do sada, zna se da imas mjesto u 12...
I da hocu dva playa i jednog kombo igraca...
Po meni Sale plus Gorda i Nesovic/Princ....
Taj uslovno treci play bi obavljao itekako prljavi posao, bio bi uslovno receno 12. igrac tima, i ulazio na pet minuta da izgine na terenu....
Samo je problem sto svi igraci koji dodju za sebe misle da su superstarovi, pa ko su ko oni i trebaju da igraju velike minute...Zato ja prizeljkujem Princa umjesto Lakija, jer bi mogao da se podredi toj ulozi...
Hocu napokon da vidim pravu repku, mada tesko cemo to da vidimo dok su uhljupi ovdje unutra...

Nermine, od Sinanovica nece biti nista vjerovatno...Mogao bi Edo plus Hodzic to fino da pokriju tih jedno evenutalnih 15 - ak minuta...Ako Ratko uspije da igra jedno 25 u prosjeku bilo bi to odlicno, ali mislim da on nema snage za vise od 20 minuta efektivne kosarke....

Ostalo je samo ime.....

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 15 dec 2010, 18:29

Po meni najvise skripi na playu,iako smo i tu koliko toliko konkuretni.Po meni sastav za EP bi trebao izgledati ovako:
Gordic,Nesovic
Henry Djedovic
Hukic Halilovic
Teletovic Bajramovic Hodzic
Varda ovdje nema alternative pa neka stavi koga hoce
I jos Vasiljevica mozda ili ipak dati priliku nekom mladjem,samo je pitanje kome????
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 15 dec 2010, 21:27

i djedovic za sada veoma dobro igra protiv unicaje
11 pt index 16

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 15 dec 2010, 22:34

Djedovic 23 poena, 5/8 za dva, 1/3 za tri i 10/11 bacanja, uz 3 skoka i 6 asista. Index 32. Bravooo.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.