Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Bolje su Švabe, al ne bih Barsu otpisao nipošto. Nikad ne znaš hoćel ona budala poludit pa pobacat na guzicu Boatenga i družinu. A vidim i da su bookiji dali Bayernu ulogu favorita, 1.95 je bezobrazno nizak koeficijent..Captain4 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 16:55Ma Bayern je realno kvalitetnija ekipa od Barcelone, da nema Messija Bayernu bih 90% šanse dao za prolaz. Ovisit će to od dosta faktora ko će proći, ako se zabije rani gol ili fasuje crveni karton eto ti problema. Ovako je možda 60:40 za Bayern.
Iskreno mislim da trenutna Barca nema kvalitet da dobije u nizu Bayern, City i Atletico, volio bih da griješim ali mi djeluju pogubljeno poprilično. Opet sve je moguće jer se igra na jednu tekmu.![]()
Da se igra na dvije utakmice baš bi im predviđao rutinsko ispadanje, ovako je sve moguće jer ih jedna dobra noć Messija može pogurat dalje. Sve je otvoreno, dosta će ovisit od toga ko će kontrolisati utakmicu.bodi123 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 17:21Bolje su Švabe, al ne bih Barsu otpisao nipošto. Nikad ne znaš hoćel ona budala poludit pa pobacat na guzicu Boatenga i družinu. A vidim i da su bookiji dali Bayernu ulogu favorita, 1.95 je bezobrazno nizak koeficijent..
City ovamo i tamo PSG su svakako dva najveća favorita za finale, al nikad ne znaš, jedna je utakmica.
Arsenal 2011 za prolazak, finale kope. Onako iz glave. Ima i onaj Clasico 2014 za pobjedu u 80+, ali ne znam koliko ti je to vazna utakmica.
Lakše mi ovako citirati.Kada je Messi fulio penal protiv Chelseaja, u toj utakmici nije nista konkretno uradio.
Neviđene besmislice se ovdje pricaju.
Gledam i ne vjerujem, upoređuju se ebeni penali i to nekakva referenca. Sve više mislim da je ovdje dobar procenat dječačića koji pišu i po onim balkan fans stranicama.
Ne leti pred rudu, nemoj da vas deba dajver naguzi sutra, da svi plačemo na kraju
Jel se utakmica u Lisabonu računa ko utakmica u gostima za Sukija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.