Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Čestitam Bullsima na vrlo vrijednoj pobjedi, istok je jako izjednačen, Boston, Miami koji se digao, Orlando, Bullsi, pa i Atlanta i New York
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- alfarouqaminu
- Kontakt:
dema sjajna utakmica protiv lakersa

odlicna veceras cu je na miru pogledat u snimci.E ted sta je ovaj Pottlend ne lezi Sunsima ko ni nama Orlando.alfarouqaminu je napisao/la:dema sjajna utakmica protiv lakersa![]()
A ponavljam 100-i put Noah je ok igrac drzi odbranu sto je sjajno,breni reket ko malo koji NBA centar,nisu bitni poeni toliko kod njeg.Uostalom ko da je taj Bogut koji je usput sklon ozljedama na nekakvoj ponudi ili bilo sta drugo.
Noah je dobio ugovor i on ce na terenu poginut za loptu a nema ozbiljne ekipe bez takvih igraca.
dema ako si pametan neceas odglegat snimkudema je napisao/la:E brate ,drago mi je da ste me se sjetili a rece mi Majestic da necu moc spavat ,pa se ja prepao i legao prije utakmice da se naspavam hehe,ma salim se bio sam umoran toliko da nisam uspio pogledat utakmicu.SaltCityAttack je napisao/la:dobro je imamo 5 poena prednosti 10 sekundi do kraja... valjda nije ovo problem zadrzati.... veceras nam je nedostajao drug dema neznam zasto ga nema u jendoj od utkamica gdje je morao biti na forumu
edit: kraj utkamice pobjeda od 88:84... odbrana nije bila tako dobra kosto broj poena govori, jednostavno lose su sutale obadvije ekipe i puno izgubljenih lopti... vazna je pobjeda i potvrda da je Rose kandidat za MVP
Ali ovi vasi komentari koje sam sad procitao mi predstavise kako se kretala utakmica,kako se igralo itd.
Mislio sam ic u goste gledat je na tv ali eto umorio se toliko da nisam mogao,pa cu otic danas da pogledam snimku pa cu tad napisat nesta o utakmici.
Pogledao sam onaj na NBA snimak od 2 minute,kako Rose igra ,uzima teske suteve i pogadja i to kad se lomi utakmica,pa ona trica s klupe skoro hehe.
Noah je imao 9 skokova i od njeg nam nece trebat vise poeni toliko,jer je Boozer tu ali od njeg nam treba odbrana kojom on komanduje,e sad ima li iko primjedbu na odbranu protiv najbolje ekipe u ligi i aktuelnih prvaka,jeli ih iko uspio svesti na 84 poena.
Koliko centara moze da igra takvu odbranu i koji je to jos u Bullsima klasni odbrambeni igrac.
Iznenadio sam se zbog pobjede ipak su ih 7 zaredom tukli ,i prva pobjeda Rose-a i Noah-a nad sampionima lige.
Ovo ce im dat dosta samopouzdanja kojim je Rose ove godine pokazao da vjeruje u sebe u svoju ekipu.

i da, nisu s eigrali toliko dobre odbrane sinoc, barem ne u prve tri cetrvtine koje sam ja gledo. jednostavno su timovi ocajno sutirali.
Ma brate nek je lose ali ipak vrijedi odgledat prvu pobjedu nad Lakersima nakon 7 poraza zaredom.
Daj mi reci sto ovaj Portland toliko ne lezi Sunsima ili mi se cini da je tako
Daj mi reci sto ovaj Portland toliko ne lezi Sunsima ili mi se cini da je tako
- SaltCityAttack
- Kontakt:
uprau si sto se tice sinocnje utakmice i Noaha... imao je par puta sansu da poentira ispod kosa on je profulao, ali to se desilo 2-3 puta i to je bio onaj kada su se Lakersi mogli vratiti, jer su nakon njegovog promasaja uzvratili nam tricom...ebiga sto se tice toga nije najbolji, ali u Bullsima, a i ja sam to gledam drugacije kod Noaha...on pruza maksimum bori se i njegova odbrana je ono sto se od njega trazi, a ne poeni
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Rose actually said the following:
"I'm not a star," he said with an embarrassed chuckle. "I just play in the NBA. I'm just trying to do anything to get my team the win, go out there and get wins. And that's passing the ball or doing whatever. But you can see the difference between a star and a superstar, especially in this league where superstars like Kobe and all the other players, there's only a [small] amount of them. Where they can take over games and do it on a consistent basis.
Skromni Rose,kaze da on nije zvijezda,vec se samo trudi da uradi bilo sta za pobjedu svog tima.
Phil Jackson said before the game. "And they've been winners in their high school [and] college days. That doesn't mean they're going to come to the NBA and be stars. They still have to have the talent. But the ones that know how to win seem to perpetually find a way to win or help teams win. And Derrick has that character about him."
Evo kako ga Phil opisuuje prije utakmice.
"I'm not a star," he said with an embarrassed chuckle. "I just play in the NBA. I'm just trying to do anything to get my team the win, go out there and get wins. And that's passing the ball or doing whatever. But you can see the difference between a star and a superstar, especially in this league where superstars like Kobe and all the other players, there's only a [small] amount of them. Where they can take over games and do it on a consistent basis.
Skromni Rose,kaze da on nije zvijezda,vec se samo trudi da uradi bilo sta za pobjedu svog tima.
Phil Jackson said before the game. "And they've been winners in their high school [and] college days. That doesn't mean they're going to come to the NBA and be stars. They still have to have the talent. But the ones that know how to win seem to perpetually find a way to win or help teams win. And Derrick has that character about him."
Evo kako ga Phil opisuuje prije utakmice.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sto se tice Noaha zasto je razlicit od ostalih, je svakako sto u play offu je covjek kao neki iskusni centar ili ti ga super star centar...covjek ni jednu utkamicu u play offu kako je u Bullsima nije zakazao , a mnogi danas to ne mogu izuzev ovih boljih koji su vec all star igraci.
Rose je skroman i to me raduje i nadam se da se nece promjeniti...iskreno da vam kazem bio je zeznut u skoli i bio ti je on ko nekakav geng beng ustvari kao i ostali ovdje sportisti ebiga...kosarka ga je sasvim sigurno promjenila i to me raduje
Rose je skroman i to me raduje i nadam se da se nece promjeniti...iskreno da vam kazem bio je zeznut u skoli i bio ti je on ko nekakav geng beng ustvari kao i ostali ovdje sportisti ebiga...kosarka ga je sasvim sigurno promjenila i to me raduje
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Veceras Minnesota,zatvorit im skok koliko se moze i to je to.
Inace veceras bi mogli Bullsi preko 100 poena a Rose ako odigra ko sinoc,moze preko 30.
Boozer ce bit dobar protiv njih jer ne igraju odbranu nikako.Cekam Denga da opet ubaci nekih 25 poena.
I da ocekujem veceras Bogansa na klupi.
Inace veceras bi mogli Bullsi preko 100 poena a Rose ako odigra ko sinoc,moze preko 30.
Boozer ce bit dobar protiv njih jer ne igraju odbranu nikako.Cekam Denga da opet ubaci nekih 25 poena.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Deng sinoc neprijtno bio mozda i naj korisni igrac u ekipi... nije se ispucavao, a igrao je odbranu fenomenalno
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Znao sam da nema od Bogansa ništa,Pop je pokušao napraviti Bowena od njega,e pa nije napravio ni Imea Udoku a kamoli Bowena...Brewer IN u svakom slučaju...Rose i dalje uzima 20+ lopti...Bozer je odigrao i više nego dobro,ali malo je 9 lopti za njega...klupa sa izuzetkom Korvera kriminalna ali i pored svega i lošijeg procenta šuta dobili ste jezeraše,respekt...Kobi 23 lopte za 23 poena,Gasol 15 za 21 poen
to su več njihove muke...
večeras Minesota..Rose-Ridnour
...pobjeda u svakom slučaju nebi trebala doči u pitanje,samo zaustaviti Miličića
...
btw evo jedna fina slika...

večeras Minesota..Rose-Ridnour

btw evo jedna fina slika...

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
uh jordan vs x-man
cool photo!

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
deng ce sigurno dati 20-tak poena, a rose mislim da ce da se cuva da ne bi se trosio za utakmice koje bi trebalo chicago dobiti laganodema je napisao/la:Veceras Minnesota,zatvorit im skok koliko se moze i to je to.
Nije minesota tako losa kao sto govorite u suprotnom igraju sve bolje i bolje..
Ovakve utakmice znaju biti teze,jer se malo opuste pojednici!!
Ovakve utakmice znaju biti teze,jer se malo opuste pojednici!!
zasto mislite da ce deng preko 25 ?
Beasley igra tricu u t-wolvesima , sumnjam da ce deng i 20 dati .
Ako zatvorimo Lovea rijesili smo utakmicu , ostali me ne brinu , beasley malo ali ne moze on sam bez pomoci lovea .
Rose ce odigrati odlicno sigurno , i ocekuje Brewera ili Korvera od 1. minute , ali sanse su minimalne
Beasley igra tricu u t-wolvesima , sumnjam da ce deng i 20 dati .
Ako zatvorimo Lovea rijesili smo utakmicu , ostali me ne brinu , beasley malo ali ne moze on sam bez pomoci lovea .
Rose ce odigrati odlicno sigurno , i ocekuje Brewera ili Korvera od 1. minute , ali sanse su minimalne

- SaltCityAttack
- Kontakt:
vec napadaju trenera zbog odluke, da i dalje Bogans je starter... valjda veceras nece Bogans poceti utkamnicu, barem se nadam 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Corey Brewer iz Minnesote je jedan od igraca koje je Sam Smith spominjao kao moguci igrac za tu poziciju startera umjesto Bogansa .Dobar tricas , odlican odbranbeni igrac , dobro atletski gradjen , ima 36'' vertical tako nes , 6'6'' je visok , sto je odlicno , uglavnom jedan od igraca koje bi mozda volio vidjeti u dresu bullsa ako ne prodju ovu bolji - j-rich , mayo ,...
nesto ti ne vjerujem , 2 posta imas , dodjes s nekim glupim postom koji nema veze s bullsima , nis produzi dalje .Ade Ade je napisao/la:Upravo sam dobila poruku :S sa linkom http://****.com i pomislila sam glupost...(kao uvjek) ALI STRANICA JE STVARNO DOBRA SVE BESPLATNO I NIJE PREVARA... pogledaj i ti ako te zanimaju filmovi i muzika
- SaltCityAttack
- Kontakt:
haj razguliAde Ade je napisao/la:Upravo sam dobila poruku :S sa linkom http://****.com i pomislila sam glupost...(kao uvjek) ALI STRANICA JE STVARNO DOBRA SVE BESPLATNO I NIJE PREVARA... pogledaj i ti ako te zanimaju filmovi i muzika
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
^^SaltCityAttack je napisao/la:haj razguli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.