Olimpic je pravi primjer da treba na vrijeme dovodit kapitalce

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Prvih 10 gdje? Opcenito ili za nas klub?
Za ovo kolo je bio update, ali odjednom se vratilo od proslog kola kako je bilo. Ne znam je li tako svima.
Nikadkerimatomic1921 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 11:17Zna li se kad ce se moci napraviti vise od jedne izmjene?
I mene jebu Vojo i Maksimovic tri kolabraco je napisao/la: ↑13 avg 2020, 11:13Yebase me petari s ovim odgadjanjem pravo, dvojicu imam. Mogo bi ja i Žiži mamu yebat za ovo klupiranje Bekića.
Kaže Nala:
“ "Najbrža je ta tkzv. energetska injekcija, to je najbrže rješenje. “
I Tuzla City, a pogotovo Vojo i Maksimović nek se qrca napuše što ih držim u timu tri kola bez učinka i nek obriju pichke tkzv. energetskim injekcijama.
Jest dobra ova tema za ispušni ventil![]()
Tuzla neefikasna ekipa. Vojo ulazi u dosta šansi i to me jedino još drži da ga ostavim u timu, a ovog Maksimovića ću zvati kad mi bude trebo klesar.
Tako je
Desavalo se to ljudima. I Irfoni je jedno kolo izgubio bodove duple, a Stilic mu bio kapiten. Ne znam da li se to moze uracunati ili da ako ti se desi ovo kolo opet da odmah javis za to kolo.BarbareZeljin je napisao/la: ↑13 avg 2020, 21:52Jedno pitanje. Prvo kolo nisam stavio kapitena. Hajd ja sam zajebao. Proslo i ovo imao Stilu ko kapitena,i nekog sam imao za vice kapitena. Mozda ja nisam skontao. Ali mi Stilu nisu brojali duplo. Oba puta.
A jucer mi nakon prvog dana broji duplo Stilu,a sad kao samo 7 bodova nakon cijelig obracuna.
Bezveze izgubih na gluposti 20 tak bodova.Hajde ja sam zaboravio prvo kolo stavit kapitena i Vicu haha.