Bićemo blagi prema vama, nećemo vam jake pucati. :p
Ma mislim da ste favoriti, mi nismo ekipu ništa osvježili. Ovdje to tako ne ide.
Moderator/ica: GracanicaAA
Bićemo blagi prema vama, nećemo vam jake pucati. :p
Ma nismo ni mi jaki ko prošle godine bgmi, možda smo igrački bolji od vas al nije to nikakva sila da se očekuje neki debakl, mene ne bi iznenadilo npr da bude i nula, dosad smo uvijek nazad bili beton, sad i nismo, vidim u Gračanici nam stvorili stotinu šansi
Ma imamo i mi dobrih igrača, što su baš znalci, ali ekipa nije osvježena. Ono, nema želje, zalaganja i tih stvari. Nama je tu x maksimum.legenda reala je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:43Ma nismo ni mi jaki ko prošle godine bgmi, možda smo igrački bolji od vas al nije to nikakva sila da se očekuje neki debakl, mene ne bi iznenadilo npr da bude i nula, dosad smo uvijek nazad bili beton, sad i nismo, vidim u Gračanici nam stvorili stotinu šansi
Oj Kazlagić sudi, šteta što nema publike
Od danas m:tel Prva liga Federacije BiH
Kompanija m:tel i Nogometni savez Federacije BiH danas (13.08.2020. godine) su potpisali sponzorski ugovor o saradnji na naredne tri godine.
Nakon sponzorstva Premijer lige BiH i Prve lige FS RS, kompanija m:tel i NS Federacije BiH ugovorili su sponzorstvo i Prve lige Federacije BiH.
M:tel, kao jedan od lidera telekom operatera na području BiH ovim putem nastavlja davati podršku nogometu, te će preuzeti i prava prenosa za emitovanje utakmica Prve lige Federacije BiH putem kanala Arena sport i na taj način omogućiti svim gledaocima u BiH praćenje utakmica Prve lige FBiH putem TV prenosa.
Iz kompanije m:tel, nakon potpisivanja ugovora sa NS FBiH naveli su: „Zadovoljni smo činjenicom da će svi ljubitelji ovog sporta sada imati priliku da prate utakmice koje do sada nisu mogli, a što je od velikog značaja i za klubove i za igrače iz BiH kao i sve poštovaoce fudbala“.
Predjsednik NS FBiH Irfan Durić istakao je: „Prva liga Federacije BiH dobija sponzora koji će omogućiti lakše poslovanje i rad klubovima. Zadovoljni smo i sretni što će Prva liga FBiH od danas nositi naziv m:tel Prva liga Federacije BiH. Nogometni savez Federacije BiH je potpisao ugovor sa kompanijom m:tel isključivo u interesu klubova Prve lige FBiH jer je cjelokupan iznos ugovoren sponzorskim ugovorom namijenjen za klubove Prve lige FBiH".
Valjda klubovi mognu pokriti neke troskove.od ovog sponzorskog ugovora, uhar je i ono sto su imali premierligaši od telekoma
Orašje loše. Da se nastavilo igrati prošle godine, ispali bi.legenda reala je napisao/la: ↑14 avg 2020, 19:51Jel ovo Bratstvo baš ovako jako ili je Nikola samo po utiskom utakmice, jer evo nakon obje odigrane utakmice izjavio je da su trebali dobiti visokim razlikama koliko su bolji bili od protivnika
Hasikic igracina.legenda reala je napisao/la: ↑14 avg 2020, 19:51Jel ovo Bratstvo baš ovako jako ili je Nikola samo po utiskom utakmice, jer evo nakon obje odigrane utakmice izjavio je da su trebali dobiti visokim razlikama koliko su bolji bili od protivnika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.