Volio bih da prodju u finale, u ovom boljem dijelu zdrijeba su. A i ovo je njihova godina. U finalu da ih ceka City ili Barcelona, a ne Bayern. Svasta moze biti

EDIT: samo sto napisa primise gol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Milan će prije i od Juventusa osvojiti LPtuzlak1987 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 22:54Usrase i sefa i stanicu. Prije ce Milan od njih osvojiti LP![]()
Pa moze biti i to da su Italijani nakon pauze odigrali previse utakmica, a igraci pocrkali nakon toga razmaka jer ovi Francuzi i Lyon i PSG uopste ne izgledaju nespremno vec odmorno
Ja poletih da ga pohvalim kako se prilagodio i na tu klasičnu italijanštinu, kad kurko, zamisli da Conteova ekipa fasuje dva gola u 90 plus
Moguće, mada to mi nekako nema logike, još je realno Gasperini mogao i miksati, jer faktički nakon prva 2-3 kola poslije korone bilo je jasno da idu glat u top 4.tuzlak1987 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 22:59Pa moze biti i to da su Italijani nakon pauze odigrali previse utakmica, a igraci pocrkali nakon toga razmaka jer ovi Francuzi i Lyon i PSG uopste ne izgledaju nespremno vec odmorno![]()
Vama je haman Sarri mozak popio, pa ste zaboravili kako ste utakmice pod palicom Allegrija dovodili kraju ?IlCapitano je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:00Da, trebali su na centru čekati Mbappea i Neymara da ih režu kako stignu. Jednostavno je PSG bolji, druge opcije nije bilo. Čak su se i zaletili visoko poslije 1-1 i iz kontre dobiše gol.
Ma meni je ok sto su se branili, ali nije mi ok sto nece ni u kontru da krenu naprijed sa 3 igraca kada je tu mogucnost.Biscione je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:22Ne možete Gaspu prigovarat na "talijanštini", ovdje je situacija tako nalagala jer je imao mnogo kvalitetnijeg protivnika ispred sebe i nadigravanje do kraja bi bilo samoubistvo. Talijanština je kada igraš protiv slabijeg od sebe, povedeš 1-0 i umjesto da nastaviš dok ne zabiješ još jedan i mirno privedeš utakmicu ti se povučeš i braniš taj jedan gol.
Mental problems il nešto u tom smislu.Lik je bolestan,nisu osobni razlozi.Kad je ozljeda uvijek se točno navede o čemu se radi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.