FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako ga ne primimo do kraja, zahvaliti se sadaki. Deru nas u igri 1 na 1, bolje izgledaju na terenu. Sta Vinko radi ja neznam ali ovo je smijesno!!!!!
U novi boj ...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Najgore Sarajevo na Koševu u zadnjih 25 godina!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ne raspravljam sa likovima ciji je IQ na razini sobne temperature. Pozz tatu, dobro nas je spremio online putem.Pantelija je napisao/la: ↑12 avg 2020, 18:40Popusis ti kur.cinu jeleskovicu debilu jesi cuo!Napapijri je napisao/la: ↑12 avg 2020, 18:37Ako smo proslog trenera smijenili na onakav nacin, ovog treba preventivno otjerati dok nas nije ukopao. Ljepsi fudbal smo igrali u doba Jesica. Vinko i Jeleskovic - OUT. Ako nista, drago mi je da sam na nekin nacin dokazao da je ovaj drugi nista vise nego klasicni supljak, nista bolji od 90% kondicionih trenera.
I ti i taj bivsi sto je otjeran.
Razlika izmedju VOLJE i spreme je nebo i zemlja
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
U zivotu nisam vidio goru igru. Pa cak i kad smo primili 2-3 gola znali smo bolje stajati na terenu.
Mozemo se halaliti i sa LS i sa titulom ostane li Vinko trener.
Odavno sam pisao o Vinku da je mrtvi ziheras.
Mozemo se halaliti i sa LS i sa titulom ostane li Vinko trener.
Odavno sam pisao o Vinku da je mrtvi ziheras.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Velike ekipe pobjedjuju i kad ne igraju dobro. Ovako se titule uzimaju..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Vadi nas Dupovac zivotom
Tužno je gledati ovakvog Harisa Handžića. On je bio mrtav nakon 10 minuta provedenih u igri.
FUJ, ODRON, SMEĆE, UŽAS!
- feniksptica
- Kontakt:
Mi smo pobjedjivali i kad nismo igrali dobro, al smo ubvijek imali loptu napadali dominirali..ovo nismo nikad, i borusiju smo ovdje napadali..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Loše,preloše... pobjeđujemo radi pobjedničkog mentaliteta i to mi se sviđa. Ostalo katastrofa.
Ne prizivajte kojekakve smjene trenera.
Ipak vjerujem da ćemo proigrati.
Ne prizivajte kojekakve smjene trenera.
Ipak vjerujem da ćemo proigrati.
Bravo za Dupovca, strašna partija

Rahman i Ahmet za gol
Ovakvo 2. pol nam se nikad ne smije ponoviti.

Rahman i Ahmet za gol

Ovakvo 2. pol nam se nikad ne smije ponoviti.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ovo u životu nisam doživio, ovo je nevjerovatno, šta je ovo? Ne mogu da vjerujem, pobijedili a razočaran sam ko da smo izgubili 4 razlike.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Uzas, necu ni pratit vise utakmice. za Europu me zaboli, Vinko picka od trenera s amo se dira po obrazcicu ne zna glas pustit. NEDOSTAJE ISTOK DA IM EBE MATER SVIMA. Sarajvo nikad gore
On ce biti prevaga protiv Velsana. Kad ljudi vide kako je gradjen, mislit ce da je dosao sa baustele i da igra za njih.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
samo da kazem promijenio sam misljenje nakon ovog danas, strah me poluprofesionalne ekipe iz Velsa, ne zato sto su tehnicki jaci od nas jer vjerovatno nisu ali da smo mi ovako nespremni, neuigrani, ovo je odron
Pyro is not a crime !
Samo vi nastavite s.rati po Dupovcu...
Nepamtim kad nas je neko u PL stisnuo ovako bio na Kosevu, da se branimo i strepimo do kraja.
Jbg mora, mora, mora puno bolje, Rahman spaljen u glavu, hoce nece, beze dobi zuti, ostalo tako tako.
Nadam se da ce se do srijede dozvati i Vinko i igraci jer sa ovakvom igrom oni levati ce nam zabiti 3 hladno.
Nepamtim kad nas je neko u PL stisnuo ovako bio na Kosevu, da se branimo i strepimo do kraja.
Jbg mora, mora, mora puno bolje, Rahman spaljen u glavu, hoce nece, beze dobi zuti, ostalo tako tako.
Nadam se da ce se do srijede dozvati i Vinko i igraci jer sa ovakvom igrom oni levati ce nam zabiti 3 hladno.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
@zipFerguson sta ti veliš na ovu igru? jel ti srce ko bundava, a znam da nije jer i ti voliš vise Sarajevo od bilo.kojeg igraca i od bilo kojeg trenera
bolje da na vrijeme uocimo greske i ispravimo
bolje da na vrijeme uocimo greske i ispravimo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin