„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ne znam za Hebiba, al ovi nam sansi i sansi napravise preko Oremusa. Frajes ostavi stranu slobodnu praznu i onda stoper krivi sto ne mogu 2 igraca cuvat..
A to da nam stoper od svoje poziciji do 1 na s golmanom dodje s pas igrom kroz sredinu...dje smo dje je evropa. Zali Boze onih koji su pisali analize ovdje za evropu dokle mozemo hahahah
A da mi neko strucan kaze koji ce Jukic ku.rac u SArajevu
Lijeva strana generalno loša, od Tatara se odbijaju lopte. Idemo dalje, zavrsiti ovo
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Totalno van forme. Jukic igrač manje na terenu, nekako nemamo svježine one kao prije i daleko stojimo od protivničkih igrača puštamo ih olahko do senesterca da nam dodju, nadat se da ce u drugom biti bolje
Ja kad napisem uletio nas "maldini" odnosno dupovac,dodje Zip i nesto se kao ibreti,,nadam se da je gledao prvo poluvrijeme pa skontao,,a ni ostali nishu bolji da se razumijemo.
Sveti Mersudin!!!
Milicevic extra izgleda, dug korak u vezi bas znaci, nmg obojica kratki bit... nezz ocm Mirka ni rego ni ledo ostalo i nekako, vruce je pravo hebo ga termin
Forzaaaaa