O Ferguson bujrum bujrum, prosvjetli nas ti svojim znanjemZip je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:25Sanchez1987 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:10A susic ni na klupi,kaze trenira normalno sve ok,,,neka ga haj za kupa makar..Sanchez1987 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:09Nek je dupovac uletio,nas Maldini jedan jedini,a tandem oremus-milicevic ccc
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ne znam šta će mu Dupovac.
Hajde da se ovo pregazi, red je da i mi nešto odigramo.
Hajde da se ovo pregazi, red je da i mi nešto odigramo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Zasulzili su ugovor i benificirani radni stazZip je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:25Sanchez1987 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:10A susic ni na klupi,kaze trenira normalno sve ok,,,neka ga haj za kupa makar..Sanchez1987 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:09Nek je dupovac uletio,nas Maldini jedan jedini,a tandem oremus-milicevic ccc
Now say my name.
"Heisenberg"
You're Goddamn right
"Heisenberg"
You're Goddamn right
Vidices da je to , dje ce Mirko na beka, hoce me kamion pokupit nedje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hajde momciiiiii
-
- Kontakt:
Njega se sjecam extra igrac, sam vezu drzao.Historicar je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:39Evo čitam u Sportskim novostima, Mate Maleš zadnji vezni, 1989 godište, slobodan igrač, trenira samostalno u Zagrebu, čekajuči novi klub.Momak je dosta iskusan, bio bi nam sigurno od koristi, deset godina je igrao u kontinuitetu u prvenstvu Hrvatske, bio je kapiten Rijeke koja je uzela duplu krunu 2016/2017, te igrao sa njima tri puta grupnu fazu EL.
Hvala ti za ispravku, kako sam vidio Marin ja odmah na Anicica, e cuj Tomasova doveli, dobro je on krilo pravo ako se ne varam
Hajmo tri bobeeeeeee
Merso z on fajr jor difens iz terifajd Merso z on fajr

-
- Kontakt:
I ovi sto bacaju suplje da se igra sa trojicom nazad pogledajte kako su igraci poredani na zvanicnoj stranici
Now say my name.
"Heisenberg"
You're Goddamn right
"Heisenberg"
You're Goddamn right
Proucite nesto za Rosenborga, duelira sa spremnim spicevima danas....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Heisenberg1987 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:30I ovi sto bacaju suplje da se igra sa trojicom nazad pogledajte kako su igraci poredani na zvanicnoj stranici

FKS
Ne daj boze danas kiksa motaj kablove , joj kad ulete ovi klizecim tjerajuci sve od Nama do portira.
Boze pomozi sad, treba nam pobjeda radi pozitive i Evrope,u suprotnom nek nam je bog na pomoci.
Boze pomozi sad, treba nam pobjeda radi pozitive i Evrope,u suprotnom nek nam je bog na pomoci.
-
- Kontakt:
šta je sa salčinom?mali je i više nego solidan bio
VVVBK
VVVBK
-
- Kontakt:
Jel ovo Miličević na zadnjem veznom 

Zar je duh Sušića ušao u VinkaOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:183-4-2-1. Bez bekova igramo. Jukic će biti desni wing-back . Gore će biti Rahman Tatar i Ahmo.
Ako mene lažu lažem i ja vas![]()
Ne znam sta vam smeta Dupovac, trenutno je pouzdaniji od Besima.
Bravo Naliću za ovo Badji + Ubiparip. Vodit ćemo 2:0 do tridesete.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ma više vuče na Mikela ArtetuFoSte95 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:36Zar je duh Sušića ušao u VinkaOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:183-4-2-1. Bez bekova igramo. Jukic će biti desni wing-back . Gore će biti Rahman Tatar i Ahmo.
Ako mene lažu lažem i ja vas![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj na kojeg ja mislim jeste, možda taj tvoj nijeHeisenberg1987 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 15:28Sve bi to bilo uredu da je heisenberg njemac, ali nije

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Aj Vice, doso pehar da nam uruci 
Covjek nas prati svuda
Vico Pitaru hahahah

Covjek nas prati svuda
Vico Pitaru hahahah
Urucuje se danas šampionski pehar za proslu sezonu. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], denimen99, HordasDolacMalta, kogmagie46, Lekqqq1921, nedimmmm1337, sekac, Tatamata1946, tutankamon1905 i 46 gostiju.