Igra ,mislim igrat ce ako ga ubaci mozda na kraju.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Upravu ste obojica - strasno koliko medijski spinuju svoje rezultatezagorski je napisao/la: ↑12 avg 2020, 15:11Obije se od glavu na kraju ta pretjerana eksponiranost i medijsko favorizovanje.ado-hz je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:44Pobijedili 3 tekme i svakih pola sata clanak o nekom igracu....oooo j.ebem ti portal ovaj.
Ne daj boze da su osvojili titula ko mi u zadnje vrijeme ne bih smio otvoriti poštansko sanduče iskocilo bi mi nesto od njih.
HAJMOOOO DANAS MOMCI JAKOOOOO U KOST
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
Kovačević, Pidro, Šerbečić, Oremuš, Ahmetović, Rahmanović, Miličević, Jukić, Đokanović, Tatar, Dupovac
Velkoski je vec u Sarajevu 5,6 god, kapiten, odigrao preko 100 utakmica u nasem Bordo dresu.Treba malo ljudi postovanja prema takvim igracima. Nema Pitar koga nije popljuvao osim Haseta.
Moramo taj mentalitet popraviti, malo postovanja prema nasim igracima.
Moramo taj mentalitet popraviti, malo postovanja prema nasim igracima.
Allahu dragi Dupovac
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kovacevic
Oremus Serbecic dupovac pidro
Milicevic đokanovic
Jukic rahmanovic tatar
ahmetovic
JURIŠ
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Znači Oremuš desni bek a Miličević veza. Prvo uredu, da probamo, al ovo drugo mi se ne sviđa nikako.
Šta je sa Hodžićem, nije se valjda i on povrijedio, Salčin takođe povreda, poželio momcima sreću preko instagrama što znači da ga nema.
Šta je sa Hodžićem, nije se valjda i on povrijedio, Salčin takođe povreda, poželio momcima sreću preko instagrama što znači da ga nema.
FK Sarajevo
Danas ćemo pljuvat Šerbečića, ne igraju ni Velkoski ni Handžić
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Možda Andrej bude bek, a Mirko opet DMF 

Na klupi su: Džafić, Bešić, Hebibović, Mustedanagić, Velkoski, Hodžić, Handžić, Cruz, Fanimo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Bas mi lijepo vidjeti da je malo promiješao karte. Mislim da je ovo sa 3 stopera formacija.
-
- Kontakt:
Nek je dupovac uletio,nas Maldini jedan jedini,a tandem oremus-milicevic ccc
-
- Kontakt:
A susic ni na klupi,kaze trenira normalno sve ok,,,neka ga haj za kupa makar..
Sanchez1987 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:09Nek je dupovac uletio,nas Maldini jedan jedini,a tandem oremus-milicevic ccc

Jel ima emisija bordo sedmica?
-
- Kontakt:
E da vidimo sada kako se ce ovo pokazati. Pogotovo me interesuje Oremus na beku
Sta je sa Susicem, da li je umro??
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Upravu si mi se hranimo pljuvanjem. Danas bi mogao nastradati Milicevic.
Poljuvali smo sve redom, Musemic kesoljubac, Paja cetnik,Pape sebicnjak, Dzeno aklos, pa dalje Veresanovica,Repuha,Turkovica,Skoro izdajnik, Alaim poltron, i mnogi drugi, sad je na redu Krste.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Combattente87, Dave, Hamagara, HyperOS, imekorisnicko, jasmin10, ledesma, tajsamja i 62 gosta.