Igra danas, starter. Mark my words.Heisenberg1987 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:16Šta je s ovim Ahmetovićem zna li iko. Nije valjda da vinko forsira Harisa ispred Merse
Imam neki osjecaj da ce biti iznenadjenje na bekovskoj poziciji...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Igra danas, starter. Mark my words.Heisenberg1987 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:16Šta je s ovim Ahmetovićem zna li iko. Nije valjda da vinko forsira Harisa ispred Merse
Ja ssm odjutros ko zvijezda. Zasjeo ispred Tva krc će me iko pomjerit, ko Winetu. Već me gledsju mrko poprijeko al libo me racku.MortemHz je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:33Nemoj ti previše popiti pred utakmicu, još ako ne d'o bog krene loše bit će svega u kafiću..VenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:30Nemojte piti Zaječarsko pivo, ne valja ništa. Apatinsko i Jelen i božepomozi
Nemoj Pidru da bi ko tako, ionako su mi juče dovoljno fantasy syebaliSteven11 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:44Igra danas, starter. Mark my words.Heisenberg1987 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:16Šta je s ovim Ahmetovićem zna li iko. Nije valjda da vinko forsira Harisa ispred Merse
![]()
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:45Ja ssm odjutros ko zvijezda. Zasjeo ispred Tva krc će me iko pomjerit, ko Winetu. Već me gledsju mrko poprijeko al libo me racku.MortemHz je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:33Nemoj ti previše popiti pred utakmicu, još ako ne d'o bog krene loše bit će svega u kafiću..VenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:30Nemojte piti Zaječarsko pivo, ne valja ništa. Apatinsko i Jelen i božepomozi
Evo derem nikšićko. A ima sisa i to bkogami dobrih. Davidiš, tuku se ko vjeverice, pa se igraju pa mire pa skakuću.feniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:41Naruci Sarajlijicu..ti se za to borio..VenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:30Nemojte piti Zaječarsko pivo, ne valja ništa. Apatinsko i Jelen i božepomozi
Srbi po meni nemaju dobro pivo. Hrvato ozujsko,,i to toceno uhh
Je.bi male si.sice oo ooo Je.bi male si.sice oo ooo
je.bi Nalu ublehu oo ooo je.bi Nalu ublehu oo oo
Što ti ne napišeš boga ti etoAngelDiMaria je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:37Ja bih tinu uveo u slucaju vodstva, 20tak minuta, bolje to ili nikako, treba jos pred evropu da igra citavu tekmu pa da se povrijedi. On i zizu se cuvaju za evropu to je sigurno, kao i Rahman, to se vdjelo na izlasku vise od pola sata prije kraja protiv mladosti. Mislim da SŠ ne zeli da se ponovi kao prosli put protiv Batea, da nemas ahmeta, oremusa, da imas poluspremnog handzeta i ne sjecam se vise ko je sve falio. Vidjelo se da momci u evropi grizu. Sjeticete se pred Atalantu izgubismo od radnika, a bili bolji pa u bergamu bi 2:2. Da nije takticke nesposobnosti trenera za atalantu ne bi bio onako visok rezultat sto posto.
@morto jesil me pisao za danasnju tekmu moje predvidjanje?
''i nemoj antisrpskih komentara''VenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:45Ja ssm odjutros ko zvijezda. Zasjeo ispred Tva krc će me iko pomjerit, ko Winetu. Već me gledsju mrko poprijeko al libo me racku.MortemHz je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:33Nemoj ti previše popiti pred utakmicu, još ako ne d'o bog krene loše bit će svega u kafiću..VenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:30Nemojte piti Zaječarsko pivo, ne valja ništa. Apatinsko i Jelen i božepomozi
Kae zena nemoj molim te bit glasan i nemoj antisrpskih komentara. E grebe se mene za kojim je uhom kome karanfil
Bravo za VinkaSteven11 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:44Igra danas, starter. Mark my words.Heisenberg1987 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:16Šta je s ovim Ahmetovićem zna li iko. Nije valjda da vinko forsira Harisa ispred Merse
![]()
Brate ja imam brigu za tebe danasVenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:45Ja ssm odjutros ko zvijezda. Zasjeo ispred Tva krc će me iko pomjerit, ko Winetu. Već me gledsju mrko poprijeko al libo me racku.MortemHz je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:33Nemoj ti previše popiti pred utakmicu, još ako ne d'o bog krene loše bit će svega u kafiću..VenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:30Nemojte piti Zaječarsko pivo, ne valja ništa. Apatinsko i Jelen i božepomozi
Kae zena nemoj molim te bit glasan i nemoj antisrpskih komentara. E grebe se mene za kojim je uhom kome karanfil
Daće BogSteven11 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:44Igra danas, starter. Mark my words.Heisenberg1987 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:16Šta je s ovim Ahmetovićem zna li iko. Nije valjda da vinko forsira Harisa ispred Merse
![]()
Danas ćemo pregaziti Tuzlu k'o ovi tvoji prije 80 godina.Heisenberg1987 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:37Daće BogSteven11 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:44Igra danas, starter. Mark my words.Heisenberg1987 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:16Šta je s ovim Ahmetovićem zna li iko. Nije valjda da vinko forsira Harisa ispred Merse
![]()
Ja se izvinjajemMortemHz je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:50Što ti ne napišeš boga ti etoAngelDiMaria je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:37Ja bih tinu uveo u slucaju vodstva, 20tak minuta, bolje to ili nikako, treba jos pred evropu da igra citavu tekmu pa da se povrijedi. On i zizu se cuvaju za evropu to je sigurno, kao i Rahman, to se vdjelo na izlasku vise od pola sata prije kraja protiv mladosti. Mislim da SŠ ne zeli da se ponovi kao prosli put protiv Batea, da nemas ahmeta, oremusa, da imas poluspremnog handzeta i ne sjecam se vise ko je sve falio. Vidjelo se da momci u evropi grizu. Sjeticete se pred Atalantu izgubismo od radnika, a bili bolji pa u bergamu bi 2:2. Da nije takticke nesposobnosti trenera za atalantu ne bi bio onako visok rezultat sto posto.
@morto jesil me pisao za danasnju tekmu moje predvidjanje?![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bosnas_, Confiance, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Kaunas, keli, makron, MaroonBjelave, Napapijri, samoFKS i 115 gostiju.