Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Serie A
Kako EL preko noći postade nešto vrijedno i 'evropski trofej' k'o da ih ima 10 pa koji god da uzmeš to je veliki uspjeh. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Evropa Liga je nebitan trofej,nebitan svakom velikom klubu i ko god ga osvoji i za 100 godina bit ce podsjetnik da u toj sezoni kad se uzeo taj trofej nesto gadno nije stimalo,jer da je sve bilo kako treba nebi bili u (ne)prilici da igraju LE.
Interu moze bit bitan sa tog nekog psiholoskog aspekta jer dugo nisu osvojili nista.
Interu moze bit bitan sa tog nekog psiholoskog aspekta jer dugo nisu osvojili nista.
Inter sve i da osvoji EL, ostaje činjenica da su se blamirali ispadanjem u grupnoj fazi LP te godine, jer takmičenje su počeli u jednom a završili u drugom takmičenju.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Po ovim ubicama, Serie A je beznacajna, a EL vrh vrhova

Kad su ti ovakvi rivali i hejteri, onda je svaka titula, koliko god ih bilo uzastopno, sve sladja i sladja. To se gusi u zlobi i u mrznji...

Kad su ti ovakvi rivali i hejteri, onda je svaka titula, koliko god ih bilo uzastopno, sve sladja i sladja. To se gusi u zlobi i u mrznji...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Izblamirali se u grupi LP jer nisu prošli skupinu sa Barcelonom i Borussijom gdje se u odlucujucoj utakmici zbog hrpetine ozljeda igralo sa Danilo-Vecino-Retard-Valero-Biraghi kombinacijom koja je gora od onoga što je Spalletti imao sezonu ranije kada se jedva kao četvrti u prvenstvu završilo.
Izblamirali se u prvenstvu jer unatoč najboljoj sezoni od 09./10.,ovaj put usprkos hrpetini ozljeda bitnih igrača na duplo tanjem rosteru od prvaka,nisu uzeli naslov ekipi koja 160 milja više izdvaja na plaće.
Samo se blamira ovaj Inter kuknjava
Sad ako se izgubi u polufinalu ili finalu vjerojatno će opet bit blamaža iako je trenutno nebitan trofej navodno kuknjava
Izblamirali se u prvenstvu jer unatoč najboljoj sezoni od 09./10.,ovaj put usprkos hrpetini ozljeda bitnih igrača na duplo tanjem rosteru od prvaka,nisu uzeli naslov ekipi koja 160 milja više izdvaja na plaće.
Samo se blamira ovaj Inter kuknjava
Sad ako se izgubi u polufinalu ili finalu vjerojatno će opet bit blamaža iako je trenutno nebitan trofej navodno kuknjava
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 12 avg 2020, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Boga mi, EL je isto tako trofej i meni kao navijacu Juventusa je tesko palo ispadanje od Benfike.
U odnosu na LP mozda nebitan trofej ali vrijedan osvajanja kao i svaki ostali.
Mojne ba suplje.
U odnosu na LP mozda nebitan trofej ali vrijedan osvajanja kao i svaki ostali.
Mojne ba suplje.
Prvo skoci pa reci hop ...jbt ovdje je postalo relativno da su jos mogucnosti da osvoje nesto ...a qurce kao da su ga vec digli ... a gle ako kojim cudom ispadnu onda ce se vratiti na 2010 kao glavni argument 

- BuffonGigi
- Kontakt:
Za njihove standarde i velicinu njihovog kluba, osvajanje tog trofeja je jednako osvajanju Lige Prvaka za nas. S tim se u potpunosti slazem.
Ne znam koliko LŠ ima tvoj tim a koliko Inter džidžibufone. Budi realan nekad, neće škodit
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
- BuffonGigi
- Kontakt:
Devalvirali ste sine, 10 godina borbe za nista ostavi posljedice, sad vam je LE kao nekad LP.
O kakvoj ti veličini pricas, koji standradiBuffonGigi je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:33Za njihove standarde i velicinu njihovog kluba, osvajanje tog trofeja je jednako osvajanju Lige Prvaka za nas. S tim se u potpunosti slazem.
Kup Uefa/EL - juve 3 Inter 3
LP juve 2 Inter 3
Ono i LP i standardi....
Vratis se u 2014 i vi kao sampioni, pa pogledaj vasa očekivanja od te iste EL nakon blamaze u LP
Nije isto blamirati se u LP kao sampion i kao neko tko je ušao sa 4 mjesta...
Inter 2010BuffonGigi je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:38Devalvirali ste sine, 10 godina borbe za nista ostavi posljedice, sad vam je LE kao nekad LP.
Juve 1996
I Inter devalviro

Što se tiče nacionalnog prvenstva tu jesmo zaostali, ne samo mi nego čitava Italija i tu vam treba skinuti kapu. Ja sam čak ubijeđen da bi ja prethodnih sezona bio prvak da sam vodio Juventus, tolika je razlika u kvaliteti bila između vašeg i ostalih timova
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
- BuffonGigi
- Kontakt:
Inter 2010Huska je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:41Inter 2010BuffonGigi je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:38Devalvirali ste sine, 10 godina borbe za nista ostavi posljedice, sad vam je LE kao nekad LP.
Juve 1996
I Inter devalviro![]()
Juventus 2011 - - - - - - -- - - -2020
Jomaši se nikako ne mogu pomirit sa tim da već 25 godina ne mogu do nikakvog trofeja u Europi i da bi trebali bit tiši kad se priča o iole recentnijim uspjesima u Europi.Osim ako sada ne želite izgubljena finala brojati kao uspjeh prkoseći time vlastitoj teoriji iz Serie A kako se samo trofeji broje,a druga mjesta su za luzere.Ali hej,nije da bi vam to bilo prvi put da ste licemjerni i kontradiktorni.Još svi pamte ispadanje od Reala i danonocno plakanje na sudačke odluke.
U ovome je poanta svega.Samo se neki ne mogu pomiriti sa time nego iz nekog bolesnog razloga žele da upravo njih svi smatraju kao najbolje u svemu i ne priznaju ništa drugo.Biscione je napisao/la: ↑10 avg 2020, 18:01Stvar je u tome da u Italiji sva tri najveća kluba imaju nešto čime se ponose (i na čemu im potajno zavide ostala dva). Juve npr. najviše domaćih titula, Milan najviše CL titula, Inter ima tripletu i nikad nije bio u Seriji B... Na stranu što mi navijači volimo podje*avat druge, ali realno sve je vrijedno divljenja i treba svačije poštovati
Joj gluposti ...to isto da se navijaci CZ pocnu kurcit Man. citiy ...ko ste vi sta se vi ...mi imamo vise Lp ....e toliko ste vi bitan faktor u evropi trenutno ko i oni ...
Logično da je i tad bila blamaža (samo što smo tad misli da je do kaljuže u Turskoj, ali poslije skontaš da je do limita onog na klupi). Mislim osvojiš EL, a to takmičenje nisi ni planirao igrati i onda to slaviš kao ne znam ti ja šta. Trofej je trofej da se razumijemo, ali to je rezervno takmičenje, kao kada kup osvojiš i kažeš spašena je sezona

Te godine je bilo finale u Torinu i bilo bi fino da se osvojila EL, ali ponovo to ništa bitno ne bi promijenilo, jer si kasnije ispusio dva finala LP.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.