Znaci necemo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znaci necemo
I ja isto mislim. Nije mi jasno kako nemogu bolje igrat kad je velicina igraca toliko dugo na okupu.
Danas ce pokazati ko su i sta su. Ili pozitivno ili negativno, nadam se da su naucili nesto iz proslog kola i da ce reagovati na pravi nacin.michplatini je napisao/la: ↑12 avg 2020, 09:32Danas očekujem pravu reakciju igrača i nadam se da će u pravoj atmosferi krenuti u eurokvalifikacije.
A jos najplaceniji u ligi... Uzas, jel de... kuknjava
Pojedinci preplaceni za ono sto pruzaju na terenu.. a neki placeni a nisu jos ni izasli kako treba na teren.
Nadas se da cemo primit 2 gola zbog amaterske igre odbrane?
Dobro je da si i ti to konacno skuzio
Ma nikako nije pljuvanje,ma ja.Pantelija je napisao/la: ↑12 avg 2020, 10:16Haj nepsimeni niskointeligentni zaobiđite malo.
Pljuvanje nije ako napises argumentovano da je neko LOŠ BEK. Mozemo se raspravljati do zore, ali Hebibovic jenlos bek. Mozda jes solidno krilo ali bek nije.
Ne zna se postaviti defanzivno, ne zna uhvatiti liniju sa stoperima, nije odgovoran kad ode naprijed, skoro nikad u sprintu se ne vrati nazad. Anel ne voli pratiti igraca nego najcesce ide na ono "nece on" pa mu sse cesto desi da mu gol zabije neko kao 3. Gol protiv cetlka na kosevu gdje igrac koji stoji par metara iza, utrci ispred njega i zabije.
U zavrsnici je uzasan vecinom i majcesce ne iskoristi .poziciju u koju sjajno udje.
Ima Heba i dobrih strana. Voli klub, srcan je. Jako dobro se pozicionira u napadu i uvijek je " na lopti". Alinto je naprijed.
I ovo nije pljuvanje vec jednostavno mogu sjesti i izabrati bilo koju utakmicu i sve iste greske nalaziti. Za nase lige je to dobro. Sto zbog ostalih bekovana u ekipi sto zbog ligenkoja je k.
michplatini je napisao/la: ↑12 avg 2020, 09:32Danas očekujem pravu reakciju igrača i nadam se da će u pravoj atmosferi krenuti u eurokvalifikacije.