ma nismoWolverine je napisao/la:pokusat cu kasnije nac post gdje pljujem bogansa i govorim da je kloc zivi. a vi me napadate
SaltCityAttack je napisao/la:ma nismoWolverine je napisao/la:pokusat cu kasnije nac post gdje pljujem bogansa i govorim da je kloc zivi. a vi me napadate... ja sam rekao da je bolji od Parga i to jeste sigurno u odbrani, ali los sut ebiga
BULLSI su se vratili u utakmicu skroz to je vazno i trebamo ove skokove Noaha .. trenutni rezultat je 34;32...imali smo sut 6 od 29 nevjerovatno... HAJMO KRITICARI STA ONO ROSE RADIja kakav ulaz nevjerovatno
de ti bgti ne provociraj idi na lakersov forum pa pricaj o kobeu , hajd crta .alfarouqaminu je napisao/la:Pazite sada kobea u drugom poluvremenu, razvali ce vas.... vidite kako je otisao u svlacionici... salt javi roseu da se cuvaju kobe razvaljuje u drugom poluvremenu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mozes odmah prebaciti na drugi kanal , bogans ce 100% startatiSaltCityAttack je napisao/la:sad mi se treci period ne gleda , kao i prvi sami pocetak... mi kad se ohladimo nema nas, ali ako Bogans bude u petorci ja cu preokrenut drugi kanal....Korver je poromjenio tok utkamice svojom tricom ebiga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.