FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
6 pobjeda u nizu u ligi
U srijedu kiša
Četvrtak sunce
Petak i subota kiša
U srijedu kiša
Četvrtak sunce
Petak i subota kiša
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 11 avg 2020, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Rodjeni su pitarske picke!
Ne znam vala sta da prizivam ili sunce ili kisu. Ne valja ni jedno ni drugo s obzirom da igramo tamo i s obzirom na termin. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nismo ni svjesni koliko nam moze donjeti pobjeda u subotu. S pobjedom eventualnom na Tušnju bi u 5. kolu čekali Mladost koju bi trebali lagano dobiti(iako nema laganih utakmica), i onda sa takvim ritmom od 5 pobjeda bi isli da igramo sa Haifom! Samopouzdanje i sve bi bilo na maksimumu!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nema laganih utakmica u ovoj ligi. Mislim da se pokazalo to u ova 2-3 kola. Navijacki mozes, ali ovako realno ne mozes upisati nijednu pobjedu unaprijed.
Igracki gledano samo lakse gostovanje od slobode je mladost
Sa igracke strane mi jesmo kvalitetniji od Slobode, imamo siri roster, ali ne igramo kuci vec na Tusnju. Znaci i vrijeme taj dan moze imati bitnu ulogu zbog samog terena. Tako da maksimalno ozbiljno ko i u ova tri kola pa polako.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 11 avg 2020, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Remzo sto ti je ovo mlaka voda u subotu pada Sloboda.Remzo sta se ono u basci pomjerio kolac danas je pao Borac.Remzo imam dobrog slifa past ce i Haifa.I na kraju imam jednu radost razbucacemo Mladost.
Da se hocu iznervirati malo u subotu,cisto da ne zaboravim.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Irfo i ti ne prizivajte nista Boga vam.
-
- Kontakt:
Sloboda je ekipa koja nam ne može dati gol, može samo 0 0 završiti.
Pratio sam njihove treninge, najbolji ofanzivac je Said kojeg možemo duplirat i nemaju više nikoga naprijed, sve ostalo su juniori i neafirmisani igrači.
Krupa i Mladost su dosta ozbiljnije ekipe od njih.
Nema tu više od prošle sezone ni Almira Bekića, Amera Bekića, Samira Bekrića, i još 3-4 igrača koja su nešto vrijedila.
Protiv nas bi mogao debitovati naš Žera, bek im je Tomašević koji nije prošao probu kod nas.
Jedina pozitivna stvar su sigurni štoperi ako se Uzelac vrati obzirom da je slomio nos u prvom kolu.
Uglavnom, lagana 3 boda za našu ekipu sa kombinovanim sastavom.
Pratio sam njihove treninge, najbolji ofanzivac je Said kojeg možemo duplirat i nemaju više nikoga naprijed, sve ostalo su juniori i neafirmisani igrači.
Nema tu više od prošle sezone ni Almira Bekića, Amera Bekića, Samira Bekrića, i još 3-4 igrača koja su nešto vrijedila.
Protiv nas bi mogao debitovati naš Žera, bek im je Tomašević koji nije prošao probu kod nas.
Jedina pozitivna stvar su sigurni štoperi ako se Uzelac vrati obzirom da je slomio nos u prvom kolu.
Ja ti sve najavim ali ti mroas plakati ,jace od tebe.I u subotu lakse od ocekivanog.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Gledao prilog sa utakmice city -krupa teren solidan,u poredenju sa Bjeljinom vembli
- kerimatomic1921
- Kontakt:
iguita je napisao/la: ↑11 avg 2020, 23:19Kolju nas su dije , samo sto pobjedjujemo pa svi mi malo obracamo paznju .Sve tri utakmice stoperu u prvih 10 minuta daju karton i to nakon prvog faula.Opterete te a fakticki tek krenula utakmica.U BIJELJINI cist penal igranje rukom , pred sudijom.Kod rezultata 0 0.Danas penal i ne daje karton nikakav, pravilom ako branis gol rukom crveni ili zuti.Igrac borca vec imao zuti.Dakle igrac vise vodis i utakmica gotova,Ne daje karton i vraca ih u utakmicu.Kod 2 1 ne svira ruku na 16 metara.ociglednu pred njim.Perfidno sude.Sad ce biti sve gore i gore
Ja se s ovim moram sloziti. Bockaju pomalo, ujedaju, šilje, sve dok ne kiksamo. I onda ce biti **** sudija. A nema veze sto smo osakaceni i ova 3 kola. Sve kontas sitnica...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Moze se igrat u Tuzli u ovom dijelu sezone, kad zahladni je problem tamo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Samo polahko buraz i bez one "ma ne mogu nam nista."Manijakdolopate je napisao/la: ↑11 avg 2020, 23:45Sloboda je ekipa koja nam ne može dati gol, može samo 0 0 završiti.
Na tim utakmicama se zubi lome, a u 90% slucajeva dole smo se patili.
Samo polahko, tekmu po tekmu. Svaka sljedeca je najteža i najvažnija.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
- Kontakt:
Previše smo se digli prijatelju, danas svako igra fudbala, jesmo dosta kvalitetniji, ali to nista ne mora da znaci. Ako ne udjes 200% u utakmicu, izgubit ces je, jer kozoebci se nalože protiv nas.. Ne treba pretjerivatiManijakdolopate je napisao/la: ↑11 avg 2020, 23:45Sloboda je ekipa koja nam ne može dati gol, može samo 0 0 završiti.
Tako smo mi i prosle sezone neke “lako cemo” pa vidjelo smo na kraju koliko nam je nedostajalo. Pusti ti euforiju i ostalo. Svaka utakmica je prica za sebe.
- kontrasviju
- Kontakt:
Teren u Tuzli je dosta bolji nego onaj u Bijeljini. Općenito, spada u "grupu" terena koji su u dobrom stanju u ljetnom periodu, odnosno sve dok nema većih padavina.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 11 avg 2020, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
1921
- lijevapolutka
- Kontakt:
A koji to golman u picku materinu. U 270 minuta primiš 1 gol i strucnjaci odmah traže novog golmana. Koji je to golman, da je garancija da nećeš primiti nijedan gol
moSa ljoŽe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.