Ja sam opet čitao da se samo čeka da Atletico završi LP i da ćemo onda sjesti i pregovarati.
Kakav bi to rok bio, zadrzat Aubu i Ceballosa, dovest Coua, Parteya, Williana i štopera

I počet hamelj raspuštat naravno.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ja sam opet čitao da se samo čeka da Atletico završi LP i da ćemo onda sjesti i pregovarati.
pa roki nije dolazio da trenira nego navodno onako u obilazak klupskih facilities.. znas da se to strogo pazi da niko ne slika ne snima kad igraci tako posjecuju klubove prije transfera.. iskreno volio bi da dodje coutinho vazda sam ga gotivio
Njegovi izvori su ko i njegova moderacija
Sta je golmane nevalja ni Raul JimenezSeaman je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:03koji klaun moraš biti da kmečiš na mogući odlazak crnog mačka u vreći ili razmjenu za parteya i još se pitaju šta bi dobili time![]()
![]()
psihijatrija na teže,i još se pitaju koga dovest u napad umjesto mačka,prodat još kojeg mlađeg engleskog panja i uzeti u špicu onog edouarda iz celtica ,vjerojatno bi koštao kao i tierney,a crnog mačka dati za parteya
ako neće u razmjenu,prodati bilo kome i ne uzimati još gore panjine u razmjenu,pogotovo šta se spominju lista igračina iz juvea
![]()
Arsenal have submitted a second bid for Sporting winger, Joelson Fernandes. Arsenal are very committed to signing the 17 year old. [@abolapt]
1:53 PM · Aug 7, 2020
ovo lopina od kie,nas opet koristi za novi ugovor u sportinguprije novi gelson martins nego stoti novi ronaldo i messi
ako kaže onaj koji je rekao za bukvaša girouda da je novi henry tko je tu opće da sumnja u njegove procjene
![]()
od silnog interesa uskoro će ga nuditi za 10 miljanadam se da će ga uzeti bilo tko drugi,lika se ovi iz lillea hoće rješiti na silu jer su već kupili botmana
i u špici onog davida,koji im bi čak mogao biti fini posao na kojem će uzeti brdo love u budućnosti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.