bice zanimljivo, nadam se kobe da ce odigra jednu tekmu od 40 poenamajestic24 je napisao/la:Veceras ce Lakersi da vas razbiju. Dema,nakon ovog poraza neces moci da spavas![]()
![]()
Chicago Bulls
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
- majestic24
- Kontakt:
Ja se nadam da ce odigrati tekmu u kojoj nece uzeti 40 suteva,jer Lakersi definitivno bolje igraju kad se svi podrede kolektivu.alfarouqaminu je napisao/la:bice zanimljivo, nadam se kobe da ce odigra jednu tekmu od 40 poenamajestic24 je napisao/la:Veceras ce Lakersi da vas razbiju. Dema,nakon ovog poraza neces moci da spavas![]()
![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:@ SaltCityAttack
ao si u mogucnosti da mi napises kako se krecu ulaznice za pojedinace utakmice u NBA i imaju li kategorije po kojima su podlijeljenje (zavisno od toga da li dolaze Celticsi ili Pacersi), i koliko kostaju godisnje ulaznice i koliko je razlika cijena u zavisnosti od pogleda.
imas ebiga sve zavisno od utakmice....ja sam bio na dvije utkamice ove sezone i ulaznica za prvu protiv Knicksa je bila 30 dolara i to gore si pri vrhu i kada dodas tu taxu ispadne te oko 42 dolara ulaznica... ebiga ne racunas tu parking ovo ono sto i to moras jedno 25$

Protiv Orlanda sam ulanice dobio i na njima je pisalo 60$ i ona je takodjer pri vrhu znaci da su skuplje nesto protiv boljih ekipa...evo drug mi bas nudi ulaznicu 10 januara i 15 januara protiv Detroita i Bobcatsa po 60 dolara i to pri vrhu takodjer...mislim da je to skupo s obzirom da nisu to dvije play off ekipe, tako da necu uzeti te ulaznice.
Sto se tice tih nesto slabih utakmica najbolje je cekati zadnji dan i onda uzeti u to sam se uvjerio.Protiv Knicksa su mi ulaznice ispale sa taksom oko 42$, a naprimjer dva dana pred utkamicu ja na internetu gledam ima cak ulaznica i po 4$

Protiv Lakersa rasprodano je sve ima par dana i to nema jeftinije garant ispod 100$... protiv Miamia su naprimjer skoro sve preko 160$ pa na vise
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 11 dec 2010, 01:25, ukupno mijenjano 2 puta.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- alfarouqaminu
- Kontakt:
lakersi najbolje igraju kada gasol odigra maestralno, kada je centralna figura mecamajestic24 je napisao/la:Ja se nadam da ce odigrati tekmu u kojoj nece uzeti 40 suteva,jer Lakersi definitivno bolje igraju kad se svi podrede kolektivu.alfarouqaminu je napisao/la:bice zanimljivo, nadam se kobe da ce odigra jednu tekmu od 40 poenamajestic24 je napisao/la:Veceras ce Lakersi da vas razbiju. Dema,nakon ovog poraza neces moci da spavas![]()
![]()
Prije sam bio bolestan za Bullsima
doduse nisam odavno pogledao njihovu tekmu ,iz razloga sto nemam bas cesto priliku njih gledati na ekranima jer ih slabo i prenose . 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa imas net....juznjak> je napisao/la:Prije sam bio bolestan za Bullsima![]()
doduse nisam odavno pogledao njihovu tekmu ,iz razloga sto nemam bas cesto priliku njih gledati na ekranima jer ih slabo i prenose .

- alfarouqaminu
- Kontakt:
salt gde je dema????
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo gledam protiv Lakersa ima jos na dva mjesta slobodnih mjesta i to je gore na vrhu i tu su ulaznice oko 60$ takodjer, ali 30 minuta prije pocetka utakmice
...znaci da sad se obucem i odem pred dvoranu za tu bi cijenu gore sjedio.

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo pogledajte kolike su cijene protiv MIAMIA kada budu dolaizli trenutno sada
... eto pogledajte na vrhu gore samom kada sovjim misem pomjerite pisat ce vam oko 200 dolara plus taxa 
http://www.stubhub.com/chicago-bulls-ti ... 11-986381/
............................................................................................................................................

http://www.stubhub.com/chicago-bulls-ti ... 11-986381/
............................................................................................................................................
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- alfarouqaminu
- Kontakt:
izvini odakle si ti????SaltCityAttack je napisao/la:evo gledam protiv Lakersa ima jos na dva mjesta slobodnih mjesta i to je gore na vrhu i tu su ulaznice oko 60$ takodjer, ali 30 minuta prije pocetka utakmice...znaci da sad se obucem i odem pred dvoranu za tu bi cijenu gore sjedio.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
alfarouqaminu je napisao/la:salt gde je dema????
neznam care valjda se sprema za utkamicu

a ja sam inace tuzlak nastanjen u Chicagu

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Salty, zašto sve utakmice kasne 10-tak minuta? U kladionici početak piše npr. u 01:00 a utakmica počne oko 01:10?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ne mogu vjerovat ulaznica dole do parketa kosta skoro 9000 dolara pihhh koja budala daje to 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- alfarouqaminu
- Kontakt:
to i mene zanimaTed Mosby je napisao/la:Salty, zašto sve utakmice kasne 10-tak minuta? U kladionici početak piše npr. u 01:00 a utakmica počne oko 01:10?

Jack NicholsonSaltCityAttack je napisao/la:ne mogu vjerovat ulaznica dole do parketa kosta skoro 9000 dolara pihhh koja budala daje to

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
blago tebi sto si zivis u chicagu.... barem mozes da pratis po koji put tekmu uzivo....Kazi mi jel si pratio trening chicago bullsa???SaltCityAttack je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:salt gde je dema????
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ted Mosby je napisao/la:Salty, zašto sve utakmice kasne 10-tak minuta? U kladionici početak piše npr. u 01:00 a utakmica počne oko 01:10?
pa ebiga i ja sam mislio neku noc da cu zakasniti na tekmu jer je guzva, snijeg i td...utakmica nikad ne pocinje u 7:00 kako to najalvjuju...dok one reklame pogotov ako utkamicu prenosi ESPN I TNT jer treba reklame pustati odnosno sponzore ebiga...onda ide tu najava ono standardno i prodje jedno 15-20 min ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
alfarouqaminu je napisao/la:blago tebi sto si zivis u chicagu.... barem mozes da pratis po koji put tekmu uzivo....Kazi mi jel si pratio trening chicago bullsa???SaltCityAttack je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:salt gde je dema????
ma kakvi nisa pratio trening, jer oni treniraju u berto centru i on ti je zatvorenog tipa uvjek, a da budem iskren nisam nikad ni razmisljao otici na trening
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- alfarouqaminu
- Kontakt:
salt jel si pratio neki trening bullsa??? ako jesi, reci mi molim te sta rade, zivo me interesuje.... gledao sam nesto preko neta ali nije to to...zelim daa cujem od osobe koja je prisustvovala uzivo 

@ SaltCityAttack
hvala na izvjestaju. Mozda ja grijesim ali po meni da posjetis jednu utakmicu treba ti vise od 100 $ da podmiris sve troskove sto je po mom misljenju preskupo. Dobro je rekao jedan moj poznanik koji zivi u SAD da ce NBA uskoro biti samo za bogatse.
Ja mislim da utakmice kasne dok oni predstave ekipe, dok otpjevaju himnu, dok treneri daju posljednje upute i to se oduzi. Mene interesuje sto u njih time-out traje vise od jedne minute, ili u njih traje duze pa meni to promaklo.
@ majestic
previse smo optimisticni sto se vecerasnje utakmice tice. Ja ocekujem scenarij slican kao sto je bilo protiv Jazz-a.
hvala na izvjestaju. Mozda ja grijesim ali po meni da posjetis jednu utakmicu treba ti vise od 100 $ da podmiris sve troskove sto je po mom misljenju preskupo. Dobro je rekao jedan moj poznanik koji zivi u SAD da ce NBA uskoro biti samo za bogatse.
Ja mislim da utakmice kasne dok oni predstave ekipe, dok otpjevaju himnu, dok treneri daju posljednje upute i to se oduzi. Mene interesuje sto u njih time-out traje vise od jedne minute, ili u njih traje duze pa meni to promaklo.
@ majestic
previse smo optimisticni sto se vecerasnje utakmice tice. Ja ocekujem scenarij slican kao sto je bilo protiv Jazz-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.