Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nadam se da ce Zeljo danas pobjediti. koliko kod ga mrzim on je ipak "nas" nikad za klubove koje mrze nasu drzavu.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Jeb.m te zeljo
Kakve su ovo formacije,kod Borca 5 pozadi izgleda ja mislim da oni nisu nikad tako igrali,ili je ovo neki stoper na DM
Zeljeznicar isto nesto tesko skontat skroz sve kroz sredinu,nema ni jedno krilo.
Ako ih budu skautirali ovi iz Evrope tesko ce pofatat ovo

Ako ih budu skautirali ovi iz Evrope tesko ce pofatat ovo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovaj Vojinovic im je defanzivni vezni kolko sam skonto, nece mjenjati taktiku.miky_hz je napisao/la: ↑11 avg 2020, 16:13Kakve su ovo formacije,kod Borca 5 pozadi izgleda ja mislim da oni nisu nikad tako igrali,ili je ovo neki stoper na DMZeljeznicar isto nesto tesko skontat skroz sve kroz sredinu,nema ni jedno krilo.
Ako ih budu skautirali ovi iz Evrope tesko ce pofatat ovo![]()
A mi cemo vidjeti sta igramo, sve je moguce

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nadam se da danas Sivac neće suditi kao prošle sezone na utakmicama aktuelnog doprvaka.
Namjerno ovakve formacije zbog skautinga Makabija i Sutjeskemiky_hz je napisao/la: ↑11 avg 2020, 16:13Kakve su ovo formacije,kod Borca 5 pozadi izgleda ja mislim da oni nisu nikad tako igrali,ili je ovo neki stoper na DMZeljeznicar isto nesto tesko skontat skroz sve kroz sredinu,nema ni jedno krilo.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zadnji vezni ba, Borac igra ko i uvijekmiky_hz je napisao/la: ↑11 avg 2020, 16:13Kakve su ovo formacije,kod Borca 5 pozadi izgleda ja mislim da oni nisu nikad tako igrali,ili je ovo neki stoper na DMZeljeznicar isto nesto tesko skontat skroz sve kroz sredinu,nema ni jedno krilo.
Kod zelje romb i samo je pitanje ko je s celom naprijed Mujezinovic ili Stila...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Vojinovic i danilovic zadnji vezni,vranjes poluspic a 3 gore ziljkic zakaric lukic klasika. Jedino nazovi iznenadjenje je janicic umjesto milojevica na stoperu.
Ovaj Feja fino priča, vidi se da je školovan, a nije bio loš ni kao trener.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Uvijek je bio meni simpatican, mislim da ce se danas vidit kakav je zapravo ovaj Borac jer gledao sam ga, i onako tek danas cemo znati na cemu je, jer Zeljo ima izuzetno dobar start, imao je dvije teze utakmice naspram onih od Borca. Ne kazem ja da je Borac los, vec samo kazem da ne znam kako se nose sa malo boljim ekipama.
Ti si naša ljubav jedina!
Opet ovaj morz Lendrica klupirao
Igraci su HORNI za igru 

Hahahha
Hahahha
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pomocni ovaj od zeljkana

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Horan pridjev, podrazumijeva osobu raspoloženu za rad.
Njegujete naše tradicionalne riječi, mante se engleskog.
Njegujete naše tradicionalne riječi, mante se engleskog.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ikic nije los stoper, ali ko da gledam Lazica u prvom dijelu sezone..svaki mec dobije zuti
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ASD
- Kontakt:
Vojinović i Janičić sami sebe izbaciše.
Ajoj Janičića ispade ko iz voza
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Zasto zeljo i ostali bosnjacki klubovi ne nose 6 ljiljana iznad broja na dresu nego nose ovo nametnuto trokutasto smece Dok svetosavski borac iznad broja nosi simbol genocida... Fakat idiotizam po ko zna koji put iz balijskog fuldzana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.