Kamen sa srca pada svima koji su druga smjena iduce hefte...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Protiv Krupe smo igrali u 17:30hordasDoboj je napisao/la: ↑11 avg 2020, 15:32Treca utakmica za redom mi u 17h![]()
Ovo je treca godina kako gledaju nekim klubovima kroz prste sto se tice reflektora, izbaci ih ybt nema igranja dok ne napravite uslove![]()
Jbg, ja se nadam jos...OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑11 avg 2020, 15:38Kamen sa srca pada svima koji su druga smjena iduce hefte...![]()
Bit ce, moce se gledat uglavnom, samo jos nikod od nasih TV nije jos kupio to za prenos i sumnjam da ce
Eto vidis, cim pola sata kasnije mi boljiZundo je napisao/la: ↑11 avg 2020, 15:38Protiv Krupe smo igrali u 17:30hordasDoboj je napisao/la: ↑11 avg 2020, 15:32Treca utakmica za redom mi u 17h![]()
Ovo je treca godina kako gledaju nekim klubovima kroz prste sto se tice reflektora, izbaci ih ybt nema igranja dok ne napravite uslove![]()
![]()
![]()
Ne moraju oni zbog mene nista,,a drugo nikome nista nisam yebavao,,tek cu poceti mozda ako krste zaigra opet od prve,a kao trece te sjeverne koreje ne bi trebalo da bude zbog takvih kao ti pravih navijacaZip je napisao/la: ↑11 avg 2020, 15:24Svi trce da tebi prvo jave.
Valja imati obraza, prvo yebavati njima svima od do zbog nerjesenog, pa moliti za neki info iz kluba....
how to keep a betta fish alive
ABd uskoro i u 18hordasDoboj je napisao/la: ↑11 avg 2020, 15:42Eto vidis, cim pola sata kasnije mi boljiZundo je napisao/la: ↑11 avg 2020, 15:38Protiv Krupe smo igrali u 17:30hordasDoboj je napisao/la: ↑11 avg 2020, 15:32Treca utakmica za redom mi u 17h![]()
![]()
![]()
![]()
Sabiraju sto pise i na uefinoj stranici.feniksptica je napisao/la: ↑11 avg 2020, 15:39Bit ce, moce se gledat uglavnom, samo jos nikod od nasih TV nije jos kupio to za prenos i sumnjam da ce
A nagrade od UEFE se ne sabiraju, zapamtite..
Neko je objavio poslije izvlacenja dva linka, gdje obicno budu utakmice ovih velsana u evropi.
Ne vjerujem da ste ovoliko glupiHeraklitMracni je napisao/la: ↑11 avg 2020, 16:08Sto se tice nagrada ide ovako , slicno kao na teniskim turnirima , znaci prvo kolo npr 200 hiljada , ako prodjes onda drugo kolo 300 hiljada e sad ovdje neki racunaju da je to 500 hiljade nije , nego brises 200 hiljada a dobijas 300 hiljada i td td
Jarane dobro sto raja ne konta, ali sto ne ukuca u gugl i provjeri sta i kako, e to me fascinira...Denchi je napisao/la: ↑11 avg 2020, 16:13Ne vjerujem da ste ovoliko glupiHeraklitMracni je napisao/la: ↑11 avg 2020, 16:08Sto se tice nagrada ide ovako , slicno kao na teniskim turnirima , znaci prvo kolo npr 200 hiljada , ako prodjes onda drugo kolo 300 hiljada e sad ovdje neki racunaju da je to 500 hiljade nije , nego brises 200 hiljada a dobijas 300 hiljada i td td