Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Vidis fataju se sta jedan forumas pise i onda to guraju kao da smo svi rekli i da smo gori od njih. Pa od vas ne mozes biti gori, kad bi se samo vase izjave ovdje postavile to bi bio cirkus, ali nejse.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nesta za siromasne. Imaju De Ligta, njemu samo rukavice fale, 13 put posle sezone igro rukom a 1 penal sviran. Bice cvajta opet za lopove
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Ma De light je dobar tu nema dvojbe, ali za ovog mrtvaca Ruganija nema sta se nije pricalo a covjek kad ga samo pogleda vidi se na njem koja je to ojebina.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Rugani nije za top klubove, ali pomože pomoći Milanu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Bitno da je svirana protiv Intera ruka baš tog De Ligta

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlPrincipino
- Kontakt:
Nova stranica a i dalje mjerenje čiji je veći 

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Pa da. Al znas sta je paradoks, sto si upravo i ti uradio isto. Ne samo ti, vec svi tvoji. Kakav ba jbeni Rugani, dva lika na forumu ga gotive, a i dok je bio "zvijezda" u usponu, i tad su bila podijeljenja misljenja. E to su ti dvostruki arsini.
Ali isto tako, cinjenica je da niko nije smarao **** Ruganijem, koliko je onaj lik smarao projektima nekakvim. Opro nas ba, ko Pogba sto je opro o Costi i Sarriju.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ja sam spomenuo njeg jer su se ovdje poceli vaditi postovi od prije par sezona, samo da ukazem da smo svi pisali za nesto a ispalo je drugacije. Da ne idemo dalje mislim da je to glupost najveca.Italia je napisao/la: ↑11 avg 2020, 14:57Pa da. Al znas sta je paradoks, sto si upravo i ti uradio isto. Ne samo ti, vec svi tvoji. Kakav ba jbeni Rugani, dva lika na forumu ga gotive, a i dok je bio "zvijezda" u usponu, i tad su bila podijeljenja misljenja. E to su ti dvostruki arsini.
Ali isto tako, cinjenica je da niko nije smarao **** Ruganijem, koliko je onaj lik smarao projektima nekakvim. Opro nas ba, ko Pogba sto je opro o Costi i Sarriju.
Messi kupuje nekretnine/placeve po Milanu, moglo bi tu biti nešto. Kažu, neku je baštu uzeo kod sjedišta Intera, 12 dunuma.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ovo ti je ono kad ja napisem necija se zena dere, a pola vas se nadje prozvanim. Ne kontam zasto ti spominjes SVI, kad smo mi malo prozivali klauna romanjolija koji opet prognozira po ko zna koji put crnu buducnost Juventusu. Niko vas ostale nije dirao.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Daj quotove koji ne uključuju work in progress što bih rekao za svakog trenera. Dakle konkretno, tamo gdje sam pisao Sarriball, Sarri najbolji itd, a ne ono što bi bilo zajedničko za svakog da je na klupi prvu sezonu. To ili šuti zauvijek. Ja ću na svaki tvoj post koji nađeš naći 3 u kom sam Allegria dizao u visine.

A o Costi, Demiralu, Pogbi, De Ligtu koji je već bio flop ovdje naravno da sam prao i bio u pravu većinom.

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 11 avg 2020, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ja se slazem sa tim, svaki fuli tu i tamo. Ali ko se sjeca mog ili tvog posta prije 3-4 godine ? Niko. Sjecamo se samo onih koji su davili ovdje glupostima, pa ostali upamceni po tome. Sad je ozbiljezen i neka ispastamilanist je napisao/la: ↑11 avg 2020, 15:03Ja sam spomenuo njeg jer su se ovdje poceli vaditi postovi od prije par sezona, samo da ukazem da smo svi pisali za nesto a ispalo je drugacije. Da ne idemo dalje mislim da je to glupost najveca.Italia je napisao/la: ↑11 avg 2020, 14:57Pa da. Al znas sta je paradoks, sto si upravo i ti uradio isto. Ne samo ti, vec svi tvoji. Kakav ba jbeni Rugani, dva lika na forumu ga gotive, a i dok je bio "zvijezda" u usponu, i tad su bila podijeljenja misljenja. E to su ti dvostruki arsini.

Nase rasprave ostavi na nasem pdf-u. Ne zelim to dijeliti sa svimaPogba je napisao/la: ↑11 avg 2020, 15:47Daj quotove koji ne uključuju work in progress što bih rekao za svakog trenera. Dakle konkretno, tamo gdje sam pisao Sarriball, Sarri najbolji itd, a ne ono što bi bilo zajedničko za svakog da je na klupi prvu sezonu. To ili šuti zauvijek.
A o Costi, Demiralu, Pogbi naravno da sam prao i bio u pravu.![]()

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Kazem SVI jer nema ga na ovom forumu barem od ove raje koja je duze tu, da nije nesto rekao ili prognozirao a desilo se suprotno, ko kaze da nije onda laze.BuffonGigi je napisao/la: ↑11 avg 2020, 15:39Ovo ti je ono kad ja napisem necija se zena dere, a pola vas se nadje prozvanim. Ne kontam zasto ti spominjes SVI, kad smo mi malo prozivali klauna romanjolija koji opet prognozira po ko zna koji put crnu buducnost Juventusu. Niko vas ostale nije dirao.
Svako se vodi stvarnim stanjem i prica o nekoj buducnosti ajmo reci, sa nekim pretpostavkama i argumentima dal ce to biti tako ili ne jedino ce vrijeme pokazati. Normalno kada se pogodi svako kaze eto jesam li vam rekao, a kada se pokaze suprotnim svi sute i ne spominju to vise. To je normalna stvar, i ne vidim dalju polemiku na osnovu toga.
Ništa to, polemika se mora nastaviti jer niko nije dokazao da je njegov veći
Il Club più titolato al mondo!
Uredu je to sve, ali drug Romagnoli nekad djeluje kao da sjedi na sastancima u Milanu sa upravom, pa brata sa informacija iz prve ruke. 

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovdje se ne smije napisati da je Pirlo nikakav trener, a razlog je, koji?
Gdje i koga je taj trenirao prije Juventusa pa da se može tvrditi da je, odnosno da će biti vrhunski trener? Jedina referenca je INTELIGENCIJA?
Pirlo je izabran jer je Juve u fazi čišćenja igrača koji su beskorisni a veliki su teret za budžet. Kao da ne bi "zaganjali" nekog top trenera da su u mogućnosti isporučiti tom istom 10+ M po sezoni.
Kako da ne.
Gdje i koga je taj trenirao prije Juventusa pa da se može tvrditi da je, odnosno da će biti vrhunski trener? Jedina referenca je INTELIGENCIJA?
Pirlo je izabran jer je Juve u fazi čišćenja igrača koji su beskorisni a veliki su teret za budžet. Kao da ne bi "zaganjali" nekog top trenera da su u mogućnosti isporučiti tom istom 10+ M po sezoni.
Kako da ne.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa Juventus bar ne treba dokazivati može li trošiti ili ne, bilo na transfere kao i plate, od smijanja tamo 2012 pa do 100 M za igrača, 30M plata koju nema niko ili nekolicina preko 8-10M.
Da se Poch zelio vjerovatno bi se i doveo, ili Allegri vratio. Odluka je morala biti brza. Pa bilo koji od tih trenera se može platiti Matuidievom platom ili Ramseyevom koji će napustiti klub.
@italia protiv mene u diskusiji
Da se Poch zelio vjerovatno bi se i doveo, ili Allegri vratio. Odluka je morala biti brza. Pa bilo koji od tih trenera se može platiti Matuidievom platom ili Ramseyevom koji će napustiti klub.
@italia protiv mene u diskusiji
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sto je najgore on misli da mu svevisnji tobejarabi sapce neke informacije, i onda se upusta u smjele prognoze. I obicno su te prognoze crne za Juventus, a ruzicaste za Milan. Znamo koliko se cega ostvarilo u zadnjih 5 godina.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.