NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Warren može sve, ali dok ne naleti na Jimmya. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
kuzma ne bi bio starter u bucksima,raptorsima,celticsima,pacersima,pelicansima,sixersima,ovo iz prve ruke što se mogu sjetiti
Bas tako. Kuzma je dvica.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Vrlo odvratan insan i jedna od najveci plachipicki u NBA. Dameu svaka cast kako ga je gospodski poklopio, a ova pichka izbrisila comment jer je Dame dobio vise lajkova.

Za sve Lakers navijace koji misle da imam nesto protiv njih jer pisem protiv vaseg kluba. Ja stvarno mislim da pretjerujete u mnogim stvarima i da niste toliko dobro koliko zelite da pokazete ALI, u mecu protiv Clippersa navijam svakako za vas i volio bi da izbacite gnjide.
@igrajlopte 🐦
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Samo Bucksi i Clippersi ne osvoje.
Od svih bi nekako najviše želio da to budu Lakersi da James pokaže veličinu ili Hjuston, da Hardena konačno doživimo na pravi način a ne samo u RS.
Ko vam je najbolji igrač od restarta?
Booker, Dame, Warren?
Od svih bi nekako najviše želio da to budu Lakersi da James pokaže veličinu ili Hjuston, da Hardena konačno doživimo na pravi način a ne samo u RS.
Booker, Dame, Warren?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- BosniaBoston
- Kontakt:
Joj sto ne volim ovu novu energiju na PDFu, naravno da je glavni cilj da Lakersi ne osvoje sta vam je
Booker(5-0 ipak)

Booker(5-0 ipak)
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Ma kakav Harden , prošao je on svoje najbolje ... Prije malo na ulaz , pa malo iznudi faul , pa malo i step bek trojka ...Tracy3McGrady je napisao/la: ↑11 avg 2020, 13:30Samo Bucksi i Clippersi ne osvoje.
Booker, Dame, Warren?
Sada step bek trojka mu je 90% arsenala , neku noć ide kontra Hjustona 3 na 1 primi Harden loptu i dođe do slobodnih bacanja i vrati se na trojku i promaši, kontra 3 na 1 ...
Booker .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Istina. Kuzma je čisti bek šuter, ne vidim šta LeBron i Davis imaju sa tom pozicijom, možda misli da nije fer prema ostalim ekipama ako igraju sva trojica u prvoj.
6-0 bro put some respek on his nameBosniaBoston je napisao/la: ↑11 avg 2020, 13:34Joj sto ne volim ovu novu energiju na PDFu, naravno da je glavni cilj da Lakersi ne osvoje sta vam je![]()
Booker(5-0 ipak)
Booker je najbolji. Samo jedva cekam da Bucksi puste Memphis u zadnjem mecu i da Sunsi ostanu bez playoffa.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BuffonGigi
- Kontakt:
A zasto Bucksi da ne osvoje? Predvodjeni samo jednim superstarom, i to likom kog su draftovali, ne znam sto su ti odvratni.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Toronto je najgotivnija ekipa na istoku. Najsmisleniju kosarku u ligi igraju, a odbrana je pri tome beton. Bilo bi kul cak i da oni osvoje.
- Nail for Real
- Kontakt:
Zato sto igraju jednako odvratnu kosarku kao Houston. A i Giannis polako postaje bad guyBuffonGigi je napisao/la: ↑11 avg 2020, 13:50A zasto Bucksi da ne osvoje? Predvodjeni samo jednim superstarom, i to likom kog su draftovali, ne znam sto su ti odvratni.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Toronto je ekipa u odlicnoj formi, vrlo dobro trenirana i sa glavom i repom. Zato ce gasenje u 2. rundi biti sladje 

#Punoljetstvo
Ne vidim kako Toronto moze preko Bostona, vokija pa cak i file
*7-0Donnie Darko je napisao/la: ↑11 avg 2020, 13:406-0 bro put some respek on his nameBosniaBoston je napisao/la: ↑11 avg 2020, 13:34Joj sto ne volim ovu novu energiju na PDFu, naravno da je glavni cilj da Lakersi ne osvoje sta vam je![]()
Booker(5-0 ipak)

Imagine being 23, leading your NBA team on a 6 game win streak against playoff level competition, going to sit in the locker room, taking out your phone and seeing 30+ million dollars in your bank account, then opening Instagram and seeing 1000+ message requests, all 10/10 girls shooting their shot and you just ignore it and respond to your childhood bball teammate saying ‘good looks bruh’, then you get a text from Kendall Jenner talking about how much she misses getting fucked by you, but you’re too busy to reply (“I gotta go shower, take a shit, eat, etc.”) so you just leave it on unread, then you stand up to get dressed but the key to your Ferrari falls out of your pocket and you pick it up annoyed (FUCK bro, this shit is so annoying I need a key ring) and throw it in your gym bag like a piece of candy or something…
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A ja propao u zemlju od nervoze jer su mi upravo primili gol u 92 za 5 glava.miki_92 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 14:10*7-0Donnie Darko je napisao/la: ↑11 avg 2020, 13:406-0 bro put some respek on his nameBosniaBoston je napisao/la: ↑11 avg 2020, 13:34Joj sto ne volim ovu novu energiju na PDFu, naravno da je glavni cilj da Lakersi ne osvoje sta vam je![]()
Booker(5-0 ipak)
Imagine being 23, leading your NBA team on a 6 game win streak against playoff level competition, going to sit in the locker room, taking out your phone and seeing 30+ million dollars in your bank account, then opening Instagram and seeing 1000+ message requests, all 10/10 girls shooting their shot and you just ignore it and respond to your childhood bball teammate saying ‘good looks bruh’, then you get a text from Kendall Jenner talking about how much she misses getting fucked by you, but you’re too busy to reply (“I gotta go shower, take a shit, eat, etc.”) so you just leave it on unread, then you stand up to get dressed but the key to your Ferrari falls out of your pocket and you pick it up annoyed (FUCK bro, this shit is so annoying I need a key ring) and throw it in your gym bag like a piece of candy or something…

-
- Kontakt:
Haman isto vam ga dođe , tu ste neđe...90minut je napisao/la: ↑11 avg 2020, 14:20A ja propao u zemlju od nervoze jer su mi upravo primili gol u 92 za 5 glava.miki_92 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 14:10*7-0
Imagine being 23, leading your NBA team on a 6 game win streak against playoff level competition, going to sit in the locker room, taking out your phone and seeing 30+ million dollars in your bank account, then opening Instagram and seeing 1000+ message requests, all 10/10 girls shooting their shot and you just ignore it and respond to your childhood bball teammate saying ‘good looks bruh’, then you get a text from Kendall Jenner talking about how much she misses getting fucked by you, but you’re too busy to reply (“I gotta go shower, take a shit, eat, etc.”) so you just leave it on unread, then you stand up to get dressed but the key to your Ferrari falls out of your pocket and you pick it up annoyed (FUCK bro, this shit is so annoying I need a key ring) and throw it in your gym bag like a piece of candy or something…![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Upao u još vecu depresiju
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Objasni ti meni kako igrati efikasnu odbranu kad jos imas McGee I Howarda i da još imas Kuzma - James- Davis??? A nema A.Bradlya da trci za protivničkim pg i da pravi enormni pritisak?
Ne kažem da je Kuzma igračina , ali ima.pravo ne može igrati sa kombinacijom James-Davis u postavi jer se preklapa.
A ove god zbog povreda Duranta, Currya James i Davis spadaju u top 5 ali eto on je rekao najbolji...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Po meni smo prvi favoriti u odsustvu Bradleya i Ronda , ako Dion odigra koliki mu je talenat i ne uključi mod bez mozga i indijanca.BuffonGigi je napisao/la: ↑11 avg 2020, 10:22Dion da ima imalo mozga u glavi, mogao bi hladno biti nesto poput Lue Williamsa ili Jamaala Crawforda, onaj sesti igrac koji izmislja poene kad sve stane. Talent je tu, to se vidjelo i sinoc i vidi se na svakoj utakmici, lik ima nestvaran dar za igranje kosarke, ali on i efikasnost nikad nece moci u istu recenicu. Budaletina je to...
Jer ako neko moze bez LeBrona da iskreira 15 ppg ni iz čega zo jr on na cisti talenat. Koliko ce to rasteretiti samo Jamesa i onda je na njemu da dobije.
Ako Dion odigra dobro a ne osojimo onda j3 do Davisa i Jamesa ako ne onda ipak manjak talenta na perimetru i za 3p ce odlučiti onda je do GM.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.