Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Uf, kako bi odlicno bilo vratiti Moratu, ali iskreno sumnjam u to. On nikad nije bio u dobrim odnosima sa Ronaldom, jer nije tip koji mu je dodavao svaku loptu. To ga je i unistilo u njegovoj karijeri u Realu.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
?According to @tuttosport Pirlo wants to build a team around Cristiano Ronaldo and therefore Juve will try to sign a #9 able to better support him. The names are always the same, Milik Dzeko Lacazette or Jimenez. @sportitalia_official is now talking about a fascinating hypothesis: Morata.? ???? #juventus
?Pirlo called all the players who need to leave the club. In agreement with the Cub, the idea is to sell or terminate the contract of at least 4 players: Higuain, Khedira, De Sciglio and Douglas Costa. @tuttosport ? ???? #juventu
?Pirlo called all the players who need to leave the club. In agreement with the Cub, the idea is to sell or terminate the contract of at least 4 players: Higuain, Khedira, De Sciglio and Douglas Costa. @tuttosport ? ???? #juventu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlPrincipino
- Kontakt:
Posebno me obradovala vijest o povratku Paola Bertellia. Sklapa finu ekipu oko sebe.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- BuffonGigi
- Kontakt:
Zar nije Bertelli radio i sa Sarrijem?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- firefirefirely
- Kontakt:
Nije koliko sam upratio bio th
- IlPrincipino
- Kontakt:
Jest neko vrijeme pa onda prešao u Sampdoriju gdje je i sada. Većinu radio za Contea pa onda kasnije za Sarria.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Juventus are not interested in Morata and Isco. Juventus are not running in the race for Tonali
(Romeo Agresti) ???? #juventus
Hmm bit ce interesantno koga ce dovesti u sredini ssd kad je Matuidi otiso a i Khedira je na putu...
(Romeo Agresti) ???? #juventus
Hmm bit ce interesantno koga ce dovesti u sredini ssd kad je Matuidi otiso a i Khedira je na putu...
Ako su planirali trositi neki novac neka ga potrose na vezni red. Sve ostalo se moze zakrpiti.
Juventus nema niti jednog jedinog dobrog veznog igraca. Fakt!
Arthur to nece promijeniti jer ce opet visiti po bolnici.
Juventus nema niti jednog jedinog dobrog veznog igraca. Fakt!
Arthur to nece promijeniti jer ce opet visiti po bolnici.
A mozda je Pirlo doveden da bude trener-igrac 

Znam sta si htio reci, ali moram te pitati jel moguce da ovo mozes reci ovako decizno a gledao si del piero-trrezeguet.
Ps. Morata je izricito htio ici cim je real okol mignuo, skocio je ko dijete, nema to nikakve veze s nama.
Tesko da postoji u historiji kluba period kada se igrao "ljepsi" fudbal od spomenutog. Bilo je boljih, kvalitetnijih, trofejnijih, ali sto se ljepote i stila igre tice, upitno je. Neko ce to prepisati Morati-Tevezu, neko Pogbi i veznom, a neko Bogami i Misteru

Neko je pedantno izbacio podatak da je Bonnuci kriv za 16 golova od 39 primljenih kada je igrao.

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 12 avg 2020, 08:52, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Chiellini i Demiral do povratka De Ligta.
Prodao bih i Bonuccija i Ruganija. On može dobro odigrati uz još dvojicu u liniji. Hladno ispada da nas je koštao devet bodova po ovoj statistici onako od oka.
Prodao bih i Bonuccija i Ruganija. On može dobro odigrati uz još dvojicu u liniji. Hladno ispada da nas je koštao devet bodova po ovoj statistici onako od oka.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Po meni ja bi volio da prvi izbor u sredini bude N'golo , taj bi nam mnigo problema rijesio...
Ne može N'golo, priča se da ima velikog kitaća, ne može u ekipu niko da ima većeg od Rokija, hosh da Georgina postane žena od sultana da se pomami pa eto belaja.
Zaniolo ili Tonalli. Meni nekako onaj Chiesa ne ulijeva povjerenja a pogotovo kako je došao Kula ne vjerujem da će njega zaganjati.
Daj Džeksa
Jest da kasni pet godina ali može još dvije ...

Zaniolo ili Tonalli. Meni nekako onaj Chiesa ne ulijeva povjerenja a pogotovo kako je došao Kula ne vjerujem da će njega zaganjati.
Daj Džeksa

Jest da kasni pet godina ali može još dvije ...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Ramiral
dobar...
Ali fakat bi nam foso N golo kao kec.. e onda dovedi koga hoces pored..
Dzekson nebi bio los izbor. Nebi kosto puno a ima joa dati najmanje 2 god.

Ali fakat bi nam foso N golo kao kec.. e onda dovedi koga hoces pored..
Dzekson nebi bio los izbor. Nebi kosto puno a ima joa dati najmanje 2 god.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Otkad ja trubim u prazno da je Bonucci najveca rupa u odbrambenoj liniji s 4. To je isključivo instiktivan igrac koji prati loptu i koji blage veze nema o striktnom markiranju igraca i prostora. A na stranu sklanjanje guzova i gubljenje duela. Pogresne pasove mu ne mogu spocitavati jer kad glumis veznog igraca u zadnjoj liniji, to se nekad mora desiti. Samo da je odbrambeno bas bas nepouzdan, to je cinjenica. Ali eto, on je ljubimac svakog trenera koji je ovdje radio. U jednom trenutku se cinilo katastrofalnom greskom njegov povratak iz Milana, ali zbog Caldarinih povreda, to na kraju nije bilo toliko lose. Jedino sto smo zbog njega i Allegrija izgubili Benatiu koji je igrao u zivotnoj formi u to vrijeme. Ali eto sta bi sad...
Trebalo bi pustiti i Romera da odradi pripreme s ekipom, ako se nametne Pirlu, i ako ovaj vidi da je dobar, onda nema potrebe za daljnjom potragom.
Sto se Chiella tice, ja bih bio najsretniji da on bude asistent treneru, onakav lik ti uvijek treba u klubu.
Ma daj brate, sam znas da ovo ne predstavlja direktnog krivca, vec kao "ucesnika". Po ovom bi DeLigt bio kriv za 25 golova.
Gledaj tekme protiv Milana, gdje je kriv za 3 gola.
1) Prvi gol penal, onaj hrvat ga sa 25 CENTIMETARA napucava u ruku koja je u "prirodnom" polozaju obzirom da je ulazio u duel. Penal glup kao i 90% penala ove sezone, zbog pravila svaka ruka je penal. Kako ce igrac pobogu reagovati u mikrosekundi?
2) Kessie prima loptu i pored PJANICA I RABIOTA lagano hoda do 16-erca. Bonucci cuva Rebica, a Rugani napada Kessiea i ispada. Znaci PRVO TRI IGRACA ISPADAJU, da bi Bonucci postavio se i okrenu dupe (blokira sut i blokira pass prema Rebicu koji je ostao sam). Znaci jedan od 5 krivaca.
3) Gol je najsmjesnija situacija, koja je i bila na forumu. Ronaldo gubi cistu loptu na sredini terena i pusta 2 na 2 akciju. Loptu dobija Rebic i izbacuje Ruganija ko da ne postoji. Leao nosi loptu i napada preko strane pored Ruganija koji mu i ne prilazi da ga blokira. A Bonucciju se zamjera sto je ostao na sredini i cuva drugu stranu. Pa logika svakog branjenja, svega na svijetu jeste ta da ne idu svi odbrambeni na igraca, vec da ovi ostaju i pokrivaju drugu stranu. Da je otisao prema Leau, ostade Hakan dole sam. Al eto i neka je "kriv", prvi krivci su prije svega Ronaldo i Rugani, koji su izgubili loptu/duele, pa onda je kriv Pjanic koji je bio blize lopti u trenutku kada Rugani obara Rebica nego Leao. A opet taj Leao uze loptu i zabi gol.
Malo sire perspektive ne bi skodilo, ali kome je potrebna ? Bitno je hejtati lika jer je ga privatno ne volis..
Al kad ovako vidis likove da pisu da je Benatia bio u zivotnoj formi, zapitas se sa kim diskutujes

- BuffonGigi
- Kontakt:
Benatia je igrao fantasticnu sezonu dok se Bonucci raspadao u Milanu. I onda se ovaj vrati u Juve, a Allegri pored obecanja Benatiji da ostaje prvi izbor, zakucava ovog za klupu. I sta ce covjek nego otici. Ja razumijem da vi neki sa viskom zenskih hormona svrsavate na Lea i da ga obozavate, ali treba brate biti realan po pitanju svakog igraca, a kamo li po pitanju izdajnika.
O cemu pricas. Niko ga ne voli, cak sta vise, svi ga mrzimo.BuffonGigi je napisao/la: ↑12 avg 2020, 10:14Benatia je igrao fantasticnu sezonu dok se Bonucci raspadao u Milanu. I onda se ovaj vrati u Juve, a Allegri pored obecanja Benatiji da ostaje prvi izbor, zakucava ovog za klupu. I sta ce covjek nego otici. Ja razumijem da vi neki sa viskom zenskih hormona svrsavate na Lea i da ga obozavate, ali treba brate biti realan po pitanju svakog igraca, a kamo li po pitanju izdajnika.
Max Allegri