Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Stvar je u tome da u Italiji sva tri najveća kluba imaju nešto čime se ponose (i na čemu im potajno zavide ostala dva). Juve npr. najviše domaćih titula, Milan najviše CL titula, Inter ima tripletu i nikad nije bio u Seriji B... Na stranu što mi navijači volimo podje*avat druge, ali realno sve je vrijedno divljenja i treba svačije poštovati
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BuffonGigi
- Kontakt:
Tako je burazere, slazem se.Biscione je napisao/la: ↑10 avg 2020, 18:01Stvar je u tome da u Italiji sva tri najveća kluba imaju nešto čime se ponose (i na čemu im potajno zavide ostala dva). Juve npr. najviše domaćih titula, Milan najviše CL titula, Inter ima tripletu i nikad nije bio u Seriji B... Na stranu što mi navijači volimo podje*avat druge, ali realno sve je vrijedno divljenja i treba svačije poštovati
Samo je stvar u tome da ovi ostali imaju proslost, mi imamo sadasnjost i buducnost.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Sadasnjost je da ispadate od Lyona i Ajaxa. Buducnost je da vam glavni igrac ima 35 god.
Doveli ste nekih igraca kojima se smanjio kvalitet ekipe. Sad ih hocete otjerati a oni te ugovore nece nigdje dobiti. Primjer je Ramsey. Al hajde, samo vi radite stvari kako treba, najjaci ste, a samare vam pucaju prosjek timovi. Bolje je nama svima ovdje da vi zivite u ubjedjenju da ste jaki i da vam niko ne moze nista.
Doveli ste nekih igraca kojima se smanjio kvalitet ekipe. Sad ih hocete otjerati a oni te ugovore nece nigdje dobiti. Primjer je Ramsey. Al hajde, samo vi radite stvari kako treba, najjaci ste, a samare vam pucaju prosjek timovi. Bolje je nama svima ovdje da vi zivite u ubjedjenju da ste jaki i da vam niko ne moze nista.
Kako znaš za budućnost, imaš kristalnu kuglu? Jesil tako vidio i prolazak dalje nakon što ste Lyon izvukli?BuffonGigi je napisao/la: ↑10 avg 2020, 23:51Samo je stvar u tome da ovi ostali imaju proslost, mi imamo sadasnjost i buducnost.

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- zamorano1plus8
- Kontakt:
svi mi imamo proslost, samo neki se ne moraju stidit svoje 

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Što se sadašnjosti tiče, zna se ko je još u igri za evropski trofej. Pusti ti meni šta je bilo prije sedmicu-dvije-tri.
Budućnost je svakako na našoj strani.

Budućnost je svakako na našoj strani.

"We need to suffer. And we need to fight."
- BuffonGigi
- Kontakt:
Budale i kurve stida nemaju, tako da ne morate da se stidite svojih zelenih stolova, kradje igraca i prisluskivanja.zamorano1plus8 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 07:51svi mi imamo proslost, samo neki se ne moraju stidit svoje![]()
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ispadanje u nokaut fazi je sigurno gore nego ispadanje u grupi. Doduse, kad se u grupu plasiras nakon 10 godina i ispadanje je uspjehBiscione je napisao/la: ↑11 avg 2020, 06:50Kako znaš za budućnost, imaš kristalnu kuglu? Jesil tako vidio i prolazak dalje nakon što ste Lyon izvukli?BuffonGigi je napisao/la: ↑10 avg 2020, 23:51Samo je stvar u tome da ovi ostali imaju proslost, mi imamo sadasnjost i buducnost.![]()

Znamo koji tim je izbačen u drugu ligu i zaštoBuffonGigi je napisao/la: ↑11 avg 2020, 08:40Budale i kurve stida nemaju, tako da ne morate da se stidite svojih zelenih stolova, kradje igraca i prisluskivanja.zamorano1plus8 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 07:51svi mi imamo proslost, samo neki se ne moraju stidit svoje![]()
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kako smo krenuli s trofejima mislis? Pa to je jedini nacin da smece za koje navijas osvoji nesto, da mi odemo u Serie B.
A sta je sada problem? Kako smo krenuli?Bobadilla je napisao/la: ↑11 avg 2020, 10:38Znamo koji tim je izbačen u drugu ligu i zaštoBuffonGigi je napisao/la: ↑11 avg 2020, 08:40Budale i kurve stida nemaju, tako da ne morate da se stidite svojih zelenih stolova, kradje igraca i prisluskivanja.zamorano1plus8 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 07:51svi mi imamo proslost, samo neki se ne moraju stidit svoje![]()
a kako ste krenuli nije isključeno da se ponovi isti scenario
![]()
Nije vas ni Var usporio 
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
:kafa:Lazio, la promessa di Immobile: “Qui a vita”
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prije će Pirlo dobiti nogu nego osvojti Scudetto. Prvenstveno jer dolazi u Juventus koji sprema veliku rekonstrukciju. A on je čovjek koji nije još položio niti sve ispite za trenersku licencu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Evo javlja se i Mirabelli da nam kaze jos jedno svoje veliko prorocanstvo. Upisano, amin.
Jel to ti hoces da kazes da odbrana Conti, Bonucci, Romanjoli i Rodrigez nije najbolja na svijetu i nije izdominirala tu generaciju igraca ???BuffonGigi je napisao/la: ↑11 avg 2020, 13:48Evo javlja se i Mirabelli da nam kaze jos jedno svoje veliko prorocanstvo. Upisano, amin.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- BuffonGigi
- Kontakt:
Projekat je cudoItalia je napisao/la: ↑11 avg 2020, 13:51Jel to ti hoces da kazes da odbrana Conti, Bonucci, Romanjoli i Rodrigez nije najbolja na svijetu i nije izdominirala tu generaciju igraca ???BuffonGigi je napisao/la: ↑11 avg 2020, 13:48Evo javlja se i Mirabelli da nam kaze jos jedno svoje veliko prorocanstvo. Upisano, amin.![]()
![]()
![]()

Ma sta ti je ba, Rugani je klasa za sve te nabrojane
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
To je najjača odbrana Europe bila, samo da su još igrali u Europi poderali bi sirotinju.Italia je napisao/la: ↑11 avg 2020, 13:51Jel to ti hoces da kazes da odbrana Conti, Bonucci, Romanjoli i Rodrigez nije najbolja na svijetu i nije izdominirala tu generaciju igraca ???BuffonGigi je napisao/la: ↑11 avg 2020, 13:48Evo javlja se i Mirabelli da nam kaze jos jedno svoje veliko prorocanstvo. Upisano, amin.![]()
![]()
![]()
Evo sad ide priča da Ibra od 38 godina ne bi potpisao novi ugovor da neće biti veliki pojačanja, tačno gori od nas kada smo sa Del Nerijem i ekipom ganjali učešće u LP.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.