Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Lindelof šut na kraju produžetka 

Zadnja izmjena: al..., dana/u 10 avg 2020, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Haha pozd brate tu sam nego treniram zivce al ne može moras puci hahaal... je napisao/la: ↑10 avg 2020, 23:09Živ je brat!nedostaješ na temi.
Na stranu sve, večeras smo stroge k...e. Da nema Pogbe i Martiala, ne bi imao ko da pokuša. Englesko “cvijeće” - Rashford, Greenwood, Williams, Maguirre - takmiče se ko će biti gori. Još se klubu odabranih pridružio i Bruno, tako da imaš šta imaš večeras. Iskreno me i brine ovo više puta ponovljeno sranje od Olea, a to je da nije u stanju da u ekipu instalira pobjednički mentalitet. Dvije godine zaredom se zagrcnu u ključnim momentima. Beš’ ti sav talenat ako ga ne znaš voditi
Zašto je Rashford u igri od 60.minute? Momak je van sebe 105 min fudbala. Martial sjajan i najbolji igrač Utda u 2020 i pored Brune (ako ništa meni). Ostali šetaju i je.du go.vna. Ovo je tipična qrcuobolja i manjak motivacije, iako ne treba zanemariti i sistem tj. Olea.
Znači Lindelof, pored onog šuta koji bi svaki pionir morao pospremiti s 5-6 metara u gol, nakon našeg gola radi sljedeće: 2x prodaje loptu u opasnoj zoni, štopa loptu rukom na ivici 16. Čovjek je hodajuća opasnost po naš gol.
EDIT: Je li mene oči varaju, ili se mi branimo protiv strašnog Kopenhagena zadnjih 10 minuta? Mene sramota
EDIT: Je li mene oči varaju, ili se mi branimo protiv strašnog Kopenhagena zadnjih 10 minuta? Mene sramota
Ne varaju,ja sam samo ceko neku frljoku i ispadanje na penale,jer onaj gore odbrani boga ocaal... je napisao/la: ↑10 avg 2020, 23:33Znači Lindelof, pored onog šuta koji bi svaki pionir morao pospremiti s 5-6 metara u gol, nakon našeg gola radi sljedeće: 2x prodaje loptu u opasnoj zoni, štopa loptu rukom na ivici 16. Čovjek je hodajuća opasnost po naš gol.
Završi i ova patnja.
Sevilla ce nas dobiti glatko, a sa Wolvesima bi išlo na penale.
Sevilla ce nas dobiti glatko, a sa Wolvesima bi išlo na penale.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Sta je ovo bilo yebo te fudbal
Rasha i Williamsa necu vise da vidim na terenu bruka i sramota od igre
Martial od trenutka genijalnosti pa onda usere tamo gdje je najjaci u realizaciji i jedino zbog toga mu ne mogu dati titulu igraca utakmice jer morao je zabiti
Ono sto raduje koliko toliko je predstava Pogbe napokon da je pokazao znakove stare forme
Mata dobro odigrao od ulaska
Sta da kazem Sevilla ili Wolves 90% idu u finale jer ne vidim nacin da protivnik te kvalitete nece zabiti 2 ili 3 gola pogotovo ako sistemski izvede nesto sl. ovom
Rasha i Williamsa necu vise da vidim na terenu bruka i sramota od igre
Martial od trenutka genijalnosti pa onda usere tamo gdje je najjaci u realizaciji i jedino zbog toga mu ne mogu dati titulu igraca utakmice jer morao je zabiti
Ono sto raduje koliko toliko je predstava Pogbe napokon da je pokazao znakove stare forme
Mata dobro odigrao od ulaska
Sta da kazem Sevilla ili Wolves 90% idu u finale jer ne vidim nacin da protivnik te kvalitete nece zabiti 2 ili 3 gola pogotovo ako sistemski izvede nesto sl. ovom
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Ali Martial kao da je u jednom trenutku odlucio ma nema ovdje upotrebljivog pasa idem sam igrati
zato sam pisao nakon prvog daj ga na krilo jer je jedini sposoban onako igrati
U 1/2
Martial---Ighalo---Greenwood

U 1/2
Martial---Ighalo---Greenwood
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Ne pamtim kada mi je neki meč duže trajao, majko mila... Stvarno su slabi, očito da je ona svježina sa početka restarta stvar daleke prošlosti. Danci, svjesni da su inferiorni, ostavili srce na terenu i eto ti ga... patnja do zadnje sekunde. Još pride, ljudi nas “namirisali” da nismo na nivou i eto ti belaja. Nadam se da im je ovo paćenje upozorenje, jer im je naredna utakmica, na ovom nivou - taraba.
Iritantno loši - svi igrači na terenu sa engleskim pasošem + Bruno + Fred. Čupali nas Pogba i Martial, koji je u najjačoj formi od svih naših ofanzivaca. Mora ovo bolje, ekipe koje nas čekaju dalje su puno ozbiljnije i iskoristiće sve one naše gluposti u odbrani. Novi partner za Harrya ovo ljeto je prioritet, vidjeli smo večeras svu raskoš antitalenta Bailya i Lindelofa. Nije se ni Harry proslavio, ali je za dlaku ipak bio bolji od ovih klošara. Ne znam kako planiraju odraditi ovaj prelazni rok, ali ima ovdje 3-4 poprilične rupe u prvih 11 koje moraju adresirati ako misle raditi išta ozbiljno u LP. Sadašnji sastav je daleko od optimalnog za taj nivo.
Iritantno loši - svi igrači na terenu sa engleskim pasošem + Bruno + Fred. Čupali nas Pogba i Martial, koji je u najjačoj formi od svih naših ofanzivaca. Mora ovo bolje, ekipe koje nas čekaju dalje su puno ozbiljnije i iskoristiće sve one naše gluposti u odbrani. Novi partner za Harrya ovo ljeto je prioritet, vidjeli smo večeras svu raskoš antitalenta Bailya i Lindelofa. Nije se ni Harry proslavio, ali je za dlaku ipak bio bolji od ovih klošara. Ne znam kako planiraju odraditi ovaj prelazni rok, ali ima ovdje 3-4 poprilične rupe u prvih 11 koje moraju adresirati ako misle raditi išta ozbiljno u LP. Sadašnji sastav je daleko od optimalnog za taj nivo.
Momku treba samo trenutak inspiracije i pedalj prostora. Nevjerovatan talenat i veliki napredak, tj. konačno iskorak prema tom world class statusu. Sljedeće sezone sa 25+ golova u svim takmičenjima približit će se tom nivou i tako pokazati da može biti konstantan jer mu se vjeruje. Rashford je fakat totalno podbacio večeras iako ga uvijek branim i baš gotivim. Naravno, kada ima mjesta kritici, kritikovat ću uvijek. Noćas je blago rečeno bio užasan.
Ukoliko se ne promijeni pristup i sigurno puno bolja postavka na terenu, polufinale može biti kobno za nas. Ko god prošao od ove dvije ekipe. Siguran sam da je noćas nedostajalo boljeg momentuma igračima (na Bruni se najviše vidjelo), ali to nije opravdanje da u pola sata utakmice ne uradiš ništa na terenu (u prvom poluvremenu je bilo najviše tog perioda). Znači dosta bolja priprema i puno više trke ako se misli doći do finala, a kvalitet je sigurno još uvijek tu.
Jbo ga fred pa sevilja igra presing treba neko jak na lopti kao Matic ne ovaj isprepadsni brazilski as
Mozda iznenadi
Ima li neko neki link za tekmu ?
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Evo ga 1:0, dobro je krenulo, hoćemo li ovo braćo uzeti?
Koji ce qrc Fred u ekipi?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Hladno pusti Van Bissaka svog čovjeka da se ušeta... tako nam i treba kada na 1:0 usereš tri stopostotne prilike
Vi ste losi braco do kostiju, mozda vi ovo i prodjete al ste losi ko sudbina, ja vjerovat ne mogu da ste vi zavrsili treci a Arsenal 8 nevjwrovatno ovo ako nije losije od onoga sto igra Arsenal onda su barem ista qovna
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa nije to neka velika razlika, između 3 i 8 ili 10, , puno manje nego između prva 2 i ostatka lige. Da je Arteta bio od početka sezone to bi tu negdje bilo, možda bi vi bili i ispred.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bas poslije mog posta dosta ste se digli u igririo_Ferdy88 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 21:36Pa nije to neka velika razlika, između 3 i 8 ili 10, , puno manje nego između prva 2 i ostatka lige. Da je Arteta bio od početka sezone to bi tu negdje bilo, možda bi vi bili i ispred.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.