FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovde sve neki strucnjaci.
Eto Hadzija i Marinovic ne znaju gdje u ekipi skripi ,i na kojim pozicijama, ocito da se nema para.
Eto Hadzija i Marinovic ne znaju gdje u ekipi skripi ,i na kojim pozicijama, ocito da se nema para.
Ovo što trenutno imamo je sasvim dovoljno za domaću ligu.
Ako želimo, a vjerovatno i želimo nešto više u Evropi, potrebni su još jedan vrhunski napadač, eventualno zadnji vezni, klasični destruktivac i to bi bilo to.
Otvorilo nam se poprilično, šteta bi bila ovo prokockati...
Ako želimo, a vjerovatno i želimo nešto više u Evropi, potrebni su još jedan vrhunski napadač, eventualno zadnji vezni, klasični destruktivac i to bi bilo to.
Otvorilo nam se poprilično, šteta bi bila ovo prokockati...
Nema se para aotkup zinedina a kupovina fanima?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Potrošili što smo imali

Mislim da smo mogli dosta bolje proći da smo te pare koje smo dali za Zinedina negdje drugo utrošili. Trenutno se možemo nadati samo da će proigrat, al mrka kapa.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pa stvarno mislis da se nema para a hoce stadion da uzmu i ulazu u isti,cak rekli javno sredstva su spremna .A tu su jedno xy puta veca ulaganja nego u igracki kadar.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel tekma protiv Connaha u 19 ili 20 sati? Na njihovoj stranici piše da je tekma u 19 po lokalnom vremenu(20 po centralno evropskom), dok na našoj piše da je u 19 po centralno evropskom vremenu
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ma nema ba, "odbrana dobija/donosi titule" to je izmisljena izreka...samo se spicevi gledaju i oni su u stvari i treneri i igraci i sve....oni moraju samo zabijat cim pogledaju na gol, nema loseg dodavanja, dok ovi nazad namjestaju strample i kosicu....
Kao da nikad niko nije vidio talijansku ekipu koja te udavi s jednim golom....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Po nasem u 20
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kako ćete slaviti Zinedina, samo malo strpljenja.BordoSarajevo je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:16Potrošili što smo imali![]()
Mislim da smo mogli dosta bolje proći da smo te pare koje smo dali za Zinedina negdje drugo utrošili. Trenutno se možemo nadati samo da će proigrat, al mrka kapa.
S obzirom da nema Altiparmakovskog, nije toliko siguran prolaz protiv Velšana.

-
- Kontakt:
Pare i jesu u ligi prvaka i kupu uefa,,a sa Handzom u spicu i
Hodzicem na beku,mozes se udarat nogom u guzicu ako prodjes jedno kolo,,,plata cruza,plata handzica, eto vise od pola za dobrog napadaca,,a od ove dvojice neces imati hajra citavu godinu..itd
-
- Kontakt:
Al neko mora odgovarati za los prelazni rok i za otkup Zinedina
Ne znam od kad je dosao da je sta pokazao , mozda na trenungu a na utakmicama nista , drugo i vi morate jednom shvatiti da Nam hoce da smo jedan visi nivo a da Emir ubjedjuje da imamo tu ekipu ... Ako se liga ne osvoji 20 igraca ide 100 %

-
- Kontakt:
Sa Emirom nek iduHeraklitMracni je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:48Al neko mora odgovarati za los prelazni rok i za otkup ZinedinaNe znam od kad je dosao da je sta pokazao , mozda na trenungu a na utakmicama nista , drugo i vi morate jednom shvatiti da Nam hoce da smo jedan visi nivo a da Emir ubjedjuje da imamo tu ekipu ... Ako se liga ne osvoji 20 igraca ide 100 %
-
- Kontakt:
Normalno i on , Nam je pitao imamol ekipu za ligu i evropu , ovi su ga ubijedili da imamo i da treba ista ekipa igrati evropu koja je osvojila radi atmosfere , uz minimalne korekcije ovo je 100 %Sanchez1987 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:51Sa Emirom nek iduHeraklitMracni je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:48Al neko mora odgovarati za los prelazni rok i za otkup ZinedinaNe znam od kad je dosao da je sta pokazao , mozda na trenungu a na utakmicama nista , drugo i vi morate jednom shvatiti da Nam hoce da smo jedan visi nivo a da Emir ubjedjuje da imamo tu ekipu ... Ako se liga ne osvoji 20 igraca ide 100 %
![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta ne mogu supljih prici, sad se zna sta Hadzija i uprava pricaju sa Namom. Niko od nas pojma nema možemo nagadjati samo sto se tiče ciljeva za Evropu ove godine i pojacanja.
Odvadite malo.
Odvadite malo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ovo sto sam napisao 100 % tacno ! Ako neki novinar ovo cita neka upita Emira oko ovog i dobit ce neki blazi odgovor al sustina ista ...ElCartel11 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:59Sta ne mogu supljih prici, sad se zna sta Hadzija i uprava pricaju sa Namom. Niko od nas pojma nema možemo nagadjati samo sto se tiče ciljeva za Evropu ove godine i pojacanja.
Odvadite malo.
Pa gdje sam ja osporio da se treba dovesti napadac?Pantelija je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:04Daj ba Zip ja razumijem da moras u defanzivu preci al vjeruj mi brate pretvaras se u husrefovce al u obrnutoj ulozi.
Nemoj mi braniti neobranjivo.
Pazi, merso ima 36 i podlozan je povredama. Vec godinu dana muku muci sa stoperima i pregledom golova zadnjih godinu dana velika vecina je bila pogodaka "tap-in" .
Sezone prije mnogo je vise bilo ovih drugih. Sto ne znaci da je merso los ili sl ali ga godine sustizu i to je vidljivo po igri u polju. Protiv Celtika je imao npr jedno 20ak duela u skoku i cesto je padao i ni jedan faul nije dobio eventualno jedan. Ali merso bi bio fantastican igrac da igra 60 ili zadnjih 30 min.
On ni prosle sezone nje mogao u ritmu igrat 90.
Ne daj Boze nove ozljede a godine i historija mu nisu naklonjeni posebno jer bi igrao svaku (handzic nije za poceti ni u kupu), mi smo donji!
Za evropu da ne pricano merso ima dva gola banatsu i to je to. Nama da bi NAPREDOVALI treba napadac koji je iznad levela na kojem smo jer upravo napadaci i 10ke donose titule pobjede i prolazak dalje u evropi.
S toga, ta prica da smo mladost ispusili zbog nedolaska napsdaca je smijesna ali da bi mogli ligu ispusiti i evropu zbog toga je vrlo realna.
Napadac se trebao dovesti i dovest ce se.
Ja ti govorim za Mladost, da bi mene bilo sramota traziti alibi za los rezultat u tome sto nismo doveli klasnog i skupog napadaca.
Mi smo ovo Mladost mogli i morali dobiti sa +2 razlike... Po prilikama i po svemu, tako je trebalo biti.
Sto nismo to dobili, ja nikad necu prihvatiti da je razlog nedovodjenje igraca, iako vec imas najskuplju ekipu u ligi i automatski kao takva, favorit si protiv svake ekipe u pl bih...
Pretvarate se u navijace Man City i PSG...
Daj samo kupuj, uzimaj dovodi...
A jel to nemamo bgti ekipu za PLBiH ?HeraklitMracni je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:55Normalno i on , Nam je pitao imamol ekipu za ligu i evropu , ovi su ga ubijedili da imamo i da treba ista ekipa igrati evropu koja je osvojila radi atmosfere , uz minimalne korekcije ovo je 100 %Sanchez1987 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:51Sa Emirom nek iduHeraklitMracni je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:48Al neko mora odgovarati za los prelazni rok i za otkup ZinedinaNe znam od kad je dosao da je sta pokazao , mozda na trenungu a na utakmicama nista , drugo i vi morate jednom shvatiti da Nam hoce da smo jedan visi nivo a da Emir ubjedjuje da imamo tu ekipu ... Ako se liga ne osvoji 20 igraca ide 100 %
![]()
Sta je lik slagao zivota ti ?
Pa jeste vi ovde svi glasali prije 10 dana da ova ekipa sa 60% glasova ide u play off il grupnu fazu, sta bi sa tim optimizmom?
Dajte ba ljudi, skontajte se sta zelite pa da pricamo...
Kako je moguce da smo prije 10 dana imali ekipu ta evropu, a sad ta ista ekipa nije za PLBIH favorit za titulu...
Ja sam napisao da nam se ono ne smije desavati. Mozes kiksati protiv kona zrinjskog pa i tc velez ali protiv ekipa koje su fakticki drugoligasi ne smijes.
Pobjedili nism njer evo dva mjeseca haman igramo jako lose.
Pobjedili nism njer evo dva mjeseca haman igramo jako lose.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: HZSydney, laznokrilo, Tatamata1946 i 42 gosta.