FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lik je REZERVNI spic, ocekivanja su nerealna za lika koji se jos oporavlja od ozljede i ulazi u formu, nije igrao pripremne...dakle trebao je zakamuflirat budalesanje odbrane u prvenstvenoj tekmi, i kompenzirat manjak kreacije veznog reda....
Pa sta ce nam 30 igraca? Daj samo Hareta i tri strasila posadit na teren....
U zivotu nikad nisam cuo da je Spic kriv za primljene golove, cak prvi po krivici....od cega jedan iz direktnog slobodnog....mozda je trebao i branit, mozda ne bi primili...
Skromnost i poniznost su 2 rijeci koje trebaju svima a pogotovo rosenborgu i golmanu ocigledno...opustanje je normalno poslije ovoliko trofeja ali ne treba se tolerisati..
2 gola su dovoljna za pobjedu protiv svakog, koliko bi golova primili od Zrinjskog ili Borca da su bili na mjestu mladosti? 3?5?8? Sa ovom odbranom?
Handzic nije kriv za kiks, on je kriv sto imas poen, jer bi imao poraz ko kucu bez njega...fino se vidjelo u generalci
Pa sta ce nam 30 igraca? Daj samo Hareta i tri strasila posadit na teren....
U zivotu nikad nisam cuo da je Spic kriv za primljene golove, cak prvi po krivici....od cega jedan iz direktnog slobodnog....mozda je trebao i branit, mozda ne bi primili...
Skromnost i poniznost su 2 rijeci koje trebaju svima a pogotovo rosenborgu i golmanu ocigledno...opustanje je normalno poslije ovoliko trofeja ali ne treba se tolerisati..
2 gola su dovoljna za pobjedu protiv svakog, koliko bi golova primili od Zrinjskog ili Borca da su bili na mjestu mladosti? 3?5?8? Sa ovom odbranom?
Handzic nije kriv za kiks, on je kriv sto imas poen, jer bi imao poraz ko kucu bez njega...fino se vidjelo u generalci
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 10 avg 2020, 21:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa to kazem otjeramo sve odbrambene i cjeli tim od spiceva i nek se rokajufeniksptica je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:23Ja sam sinoc napiso i opet cu, 40a sekunda utakmice Handzic masa odlicnu sansu..znaci tu se utakmica rjesava, posle redom svi se izmasali, pa da su dali 2 gola u prvom vise bi vjeroatan scenario bio ponovo 6 0 nego da izjednace.
To sto krivite odbranu je pokazatelj da vecina vas fudbal shvata da su samo napadaci glavni igraci Bogovi ostali tu da popune prazninu. Znaci napadaci mogu masat 5 6 sansi za gol a odbrana ne smije ni jednom pogrijsit.. da su oni pospremili u gol sve sto su imali il barem 80% bolilo bi nas za greske odbrane
Damo 1 vise na kraju i to je to 11 spiceva postavis i to je fudbal
Zasto placat odbranu ako nece nista radit na terenu
Kako ste prosli ono iq pitanje to je misterija?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Samo ti da odgovor 7, nije foraDenchi je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:33Pa to kazem otjeramo sve odbrambene i cjeli tim od spiceva i nek se rokajufeniksptica je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:23Ja sam sinoc napiso i opet cu, 40a sekunda utakmice Handzic masa odlicnu sansu..znaci tu se utakmica rjesava, posle redom svi se izmasali, pa da su dali 2 gola u prvom vise bi vjeroatan scenario bio ponovo 6 0 nego da izjednace.
To sto krivite odbranu je pokazatelj da vecina vas fudbal shvata da su samo napadaci glavni igraci Bogovi ostali tu da popune prazninu. Znaci napadaci mogu masat 5 6 sansi za gol a odbrana ne smije ni jednom pogrijsit.. da su oni pospremili u gol sve sto su imali il barem 80% bolilo bi nas za greske odbrane
Damo 1 vise na kraju i to je to 11 spiceva postavis i to je fudbal
Zasto placat odbranu ako nece nista radit na terenu
Kako ste prosli ono iq pitanje to je misterija?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Da, svi pišu da je Handžić trebao odbraniti slobodnjak i zaustaviti Suareza kod prvog gola i da je i to njegova krivica.
Zakazao Handžić, zakazala odbrana, to je realnost, ostalo je spin, glupiranje i jeftine provokacije. I Pidro se oporavlja od povrede i to skoro najteže moguće, pa ne vidim da je oslobođen krivice ko Hare. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hare neka se prvo iz postovanja prrma klubu koji voli skine sa snjure koju cucla do iznemoglosti pa onda mozemo ga dalje komentarisati.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Ja se samo pitam, sto to odbrana nema pravo na kiks ako napadac ima ?? kakvi su to dvostruki arsini ?? jedne branimo druge napadamo a isto krivi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
Dobro je Denchi brate, trebas realno nekad gledati i ono sto su Hare i Velkoski promasili ono i djeca zabijaju jbt.
Za remi su krivi svi i tu nema price od Vinka koji izgleda psihicki nije igrace pripremio na tu utakmicu, do napadaca koji su promasili Boga oca, do odbrane koja je djelovala pomalo amaterski sa Kovom na celu.
Ne treba nikog braniti niti im ebavati od do. Neka se uozbilje i skontaju, da nisu Raal. Ovo im je dobar samar koji ne bi trebao imati posljedice ako shvate pouke iz ovog meča.
Za remi su krivi svi i tu nema price od Vinka koji izgleda psihicki nije igrace pripremio na tu utakmicu, do napadaca koji su promasili Boga oca, do odbrane koja je djelovala pomalo amaterski sa Kovom na celu.
Ne treba nikog braniti niti im ebavati od do. Neka se uozbilje i skontaju, da nisu Raal. Ovo im je dobar samar koji ne bi trebao imati posljedice ako shvate pouke iz ovog meča.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pidro s ekipom trenirao prije zimske pauzejoker90 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:38Da, svi pišu da je Handžić trebao odbraniti slobodnjak i zaustaviti Suareza kod prvog gola i da je i to njegova krivica.Zakazao Handžić, zakazala odbrana, to je realnost, ostalo je spin, glupiranje i jeftine provokacije. I Pidro se oporavlja od povrede i to skoro najteže moguće, pa ne vidim da je oslobođen krivice ko Hare.
![]()
Stavio si da je glavni krivac
Vladan i Rosenborg su prvih 11, a Hare je REZERVNI spic
Distinkcija u tezini zajeba, ne ulazeci da je Hare zabio, ali eto nije 100% svaku sansu iskoristio...
Jbga, krivac je Hadzija jer nije doveo 10 novih igraca koji vrijede po milion evra da bi dobili Mladost.
Sve rezimirano i fino rečeno, nema se šta dodati. Popraviti navedeno protiv Tuzle i idemo dalje, bez skidanja glave ikome i kukanja.ElCartel11 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:45Dobro je Denchi brate, trebas realno nekad gledati i ono sto su Hare i Velkoski promasili ono i djeca zabijaju jbt.

@Denchi
Da, po mom mišljenju su Hare i Krste glavni krivci, pa onda ostali. Dakle, ne planiram silovat sad forum da te ubjedim da je moje mišljenje ispravno, mojne ni ti silovat forum pokušavajući da ubjediš druge da je tvoje ispravno. Pozz
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Krivac je sto nije doveo napadacaa. Kojeg znamo da treba od aprila.
Djeca zabijaju al nasoj odbrani, to sam vidioElCartel11 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:45Dobro je Denchi brate, trebas realno nekad gledati i ono sto su Hare i Velkoski promasili ono i djeca zabijaju jbt.
Nisu svi krivi neko je bio ok a neko je bio katastrofa, ne mozemo sve na kamaru
Tatar igra dobro i trci dosta od starta, vuce ekipu, Rahman dobar bio, nije fer prema momcima koji dodju fokusirani i trude se....
Treba ih izloziti kritici, malo da se usi crvene...dovedes lika za evropu, popisa ga covid pacijent ugasi ga u duelu

- feniksptica
- Kontakt:
Svatko ko nema nikakvih dodirni tacaka ni s kim iz kluba, ko je cisti realni navijac Sa, ce rec da Handzic nije za nas ako hocemo taj neki napredak i da je medju glavnim krivicima jbga. Nije da ga ne volim, nas je voli klub al nemamo mi nista od toga trenutno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Znaju i oni to jel da ne znaju nebi se ganjali sa Fatosom da su sigurni u ove i da misle drugacije od nas.E sad drugi par sto isti jos pronadjen i taj isti dogovoren.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mene bi bilo sramota traziti krivca u tome sto nismo doveli skupog napadaca zbog Mladosti i remija protiv njih.
Mladost smo morali dobiti i sa trecim sastavom, to sto ih nismo doveli je jer smo ih podcjenili i propustili svoje prilike. Kaznjeni smo i idemo dalje.
A da li nam treba napadac, sigrno da treba... Ali da li je to razlog da se ovako pise poslije remija, nije ...
Mozda Ahmo bude u zivotnoj formi ovaj period, pa nam napadac i ne bude trebao...
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Jel frka reci da je odbrana kriva za primljene a navala za promasene prilike. Handze da valja bio bi ispred merse. Dajte bolan pamodbija se lopta od njega nekad je ne zna primiti a o kapitenu je suvisno trositi rijeci. Da zabijaju pola od svojih sansi, ne bi bili rezwrve definitivno. Ako neko ne valja nije mu opravdanje to da je ipak rezerva.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Kvalitetnog napadača trebamo dovesti prvenstveno zbog činjenice da Ahmet ima 35 godina, a Handžić nije u optimalnoj formi, da ne kažemo da ima viška kg ili nešto slično. Veliki je Ahmo profesionalac, za mnoge ove mlađe treba biti primjer kako se trenira i održava konstantna forma i u zenitu karijere. Pitanje je koliko Ahmo još može, sa klupe siguran sam može i iduću sezonu nakon ove, ali u prvoj postavi ga treba lagano zamijeniti neko mlađi i kvalitetom iznad, ako je to moguće.
Ima li neko ko prati ove Velšane da baci finu analizu/prognozu i da kaže kakve su nam objektivno šanse? Nisam baš pratio forum ovih dana, pa ako sam propustio takav post, možete me na njega uputiti.
Ima li neko ko prati ove Velšane da baci finu analizu/prognozu i da kaže kakve su nam objektivno šanse? Nisam baš pratio forum ovih dana, pa ako sam propustio takav post, možete me na njega uputiti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Naravno da nijefeniksptica je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:52Svatko ko nema nikakvih dodirni tacaka ni s kim iz kluba, ko je cisti realni navijac Sa, ce rec da Handzic nije za nas ako hocemo taj neki napredak i da je medju glavnim krivicima jbga. Nije da ga ne volim, nas je voli klub al nemamo mi nista od toga trenutno
Za nas su igraci koji su najmanje 3 miliona eura vrijednosti
Evo cekam da dodju
Daj ba Zip ja razumijem da moras u defanzivu preci al vjeruj mi brate pretvaras se u husrefovce al u obrnutoj ulozi.
Nemoj mi braniti neobranjivo.
Pazi, merso ima 36 i podlozan je povredama. Vec godinu dana muku muci sa stoperima i pregledom golova zadnjih godinu dana velika vecina je bila pogodaka "tap-in" .
Sezone prije mnogo je vise bilo ovih drugih. Sto ne znaci da je merso los ili sl ali ga godine sustizu i to je vidljivo po igri u polju. Protiv Celtika je imao npr jedno 20ak duela u skoku i cesto je padao i ni jedan faul nije dobio eventualno jedan. Ali merso bi bio fantastican igrac da igra 60 ili zadnjih 30 min.
On ni prosle sezone nje mogao u ritmu igrat 90.
Ne daj Boze nove ozljede a godine i historija mu nisu naklonjeni posebno jer bi igrao svaku (handzic nije za poceti ni u kupu), mi smo donji!
Za evropu da ne pricano merso ima dva gola banatsu i to je to. Nama da bi NAPREDOVALI treba napadac koji je iznad levela na kojem smo jer upravo napadaci i 10ke donose titule pobjede i prolazak dalje u evropi.
S toga, ta prica da smo mladost ispusili zbog nedolaska napsdaca je smijesna ali da bi mogli ligu ispusiti i evropu zbog toga je vrlo realna.
Nemoj mi braniti neobranjivo.
Pazi, merso ima 36 i podlozan je povredama. Vec godinu dana muku muci sa stoperima i pregledom golova zadnjih godinu dana velika vecina je bila pogodaka "tap-in" .
Sezone prije mnogo je vise bilo ovih drugih. Sto ne znaci da je merso los ili sl ali ga godine sustizu i to je vidljivo po igri u polju. Protiv Celtika je imao npr jedno 20ak duela u skoku i cesto je padao i ni jedan faul nije dobio eventualno jedan. Ali merso bi bio fantastican igrac da igra 60 ili zadnjih 30 min.
On ni prosle sezone nje mogao u ritmu igrat 90.
Ne daj Boze nove ozljede a godine i historija mu nisu naklonjeni posebno jer bi igrao svaku (handzic nije za poceti ni u kupu), mi smo donji!
Za evropu da ne pricano merso ima dva gola banatsu i to je to. Nama da bi NAPREDOVALI treba napadac koji je iznad levela na kojem smo jer upravo napadaci i 10ke donose titule pobjede i prolazak dalje u evropi.
S toga, ta prica da smo mladost ispusili zbog nedolaska napsdaca je smijesna ali da bi mogli ligu ispusiti i evropu zbog toga je vrlo realna.
Evo slazem seAngelDiMaria je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:00Jel frka reci da je odbrana kriva za primljene a navala za promasene prilike. Handze da valja bio bi ispred merse. Dajte bolan pamodbija se lopta od njega nekad je ne zna primiti a o kapitenu je suvisno trositi rijeci. Da zabijaju pola od svojih sansi, ne bi bili rezwrve definitivno. Ako neko ne valja nije mu opravdanje to da je ipak rezerva.
Bas to, da je zabio to sve ne bi bio iza nego ispred Merse
Ako ne zabije 3/3 sanse ne mozes se cudit jer je rezerva i ni prvi spic ti ne zabije to a kamoli rezervni....
A na drugu stranu, dobijali smo mi mladost sa dva gola, navodno sa slabijim igracima u odbrani, navodno...