TheIvicnjak je napisao/la: ↑10 avg 2020, 19:34Ima mladost dobrog spica. Trebo bi se hadzija potruditi da ga dovede. Nek im da 100000. Taman

Yebo pojacanje ako nije iz MDK
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
TheIvicnjak je napisao/la: ↑10 avg 2020, 19:34Ima mladost dobrog spica. Trebo bi se hadzija potruditi da ga dovede. Nek im da 100000. Taman
Iako se slazem s tobom da su pojedinci docekali svojih 5 minuta, moram priznati da nisi/niste u pravu. Neka pise ko sta zeli, forum i jeste za razmjenu misljenja, a ne za jednoumlje. Sta bih trebao reci ja koji ne zastupam misljenje ovih protivnika, ali ni vas koji branite upravu? Drzi se svoga, drug, ovi neka se drze svoje price, ali uz dostojanstvo i postovanje. Bez obzira koliko se neko trudio objasniti neke stvari, tesko ces promijeniti tudje misljenje. Vjeruj mi, ja sam pokusao masu puta.ajdohordas je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:32Vratim se na forum da vidim ima li ista novo, a ono milijarde novih nickova i dalje ne prestaje, paljba po klubu i dalje traje...
Ovo sto se piše ovdje ovo nije ni pljuvanje više a kamo li kritikovanje... Ovo je ona klasična bahatost i oholost i nasladjivanje, i klasični pokušaj unošenja nemira i rušenja svega dobrog sta su ljudi u klubu uradili u zadnjih par mjeseci.
Pljujte samo pljujte, dočekali ste svojih pet minuta poslije Mladosti..
Samo jedva čekam naredne dvije sedmice kad pošamaramo Tuzlu i Velšane ako Bog da... Neću žaliti i trajni ban od Morte samo da vas slasno počastim nakon čitanja svih vaših bezobrazluka i nebuloza od pojedinaca naravno.
Evo do sad se pokazao Hadžija najboljim sta treba neko ko ibrakovic da ti dodje ili neko jos gori. Mene vise brine akademija gledam u zadnje vrjeme gube utakmice, znal se ko vodi sad akademiju ko su treneri, govorilo se jedno vrjeme da će strance dovest za trenere
Prvo ti si slijep, znaci zamoli bliznje da te vode na pregledjoker90 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:29
Najveći krivci za kiks su Krste, Handžić koji nisu riješili tekmu odmah u prvom poluvremenu sa onim zicerima. To naravno ne isključuje lošu reakciju Šerbečića i Kovačevića koji su sa njima krivci za ovaj kiks. To svi vidimo, nego prestanite sa kultom ličnosti Harisa Handžića, ako se mogu kritikovati ostali igrači, može i naš napadač sa viškom kilograma, pa sve da mu na forumu pišu otac, brat i najbolji jaran.
Nadam se protiv Tuzle da gledamo pravo Sarajevo kakvo i očekujemo i koje će nazad u rupe vratiti Husrefovce, a pogotovo se nadamo da Ahmo počinje od prve.
Ja ne vidim da sam gore igdje ti kakvu uvredu napisao, ni bližnje savjetovao da te negdje vode, tako da mani se toga da ti šta ne spomenem kako ne treba. Klošarluka se mani, pričaj normalno, bar probaj i shvati da ima i drugačijih mišljenja od tvog.Denchi je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:01Prvo ti si slijep, znaci zamoli bliznje da te vode na pregledjoker90 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:29
Najveći krivci za kiks su Krste, Handžić koji nisu riješili tekmu odmah u prvom poluvremenu sa onim zicerima. To naravno ne isključuje lošu reakciju Šerbečića i Kovačevića koji su sa njima krivci za ovaj kiks. To svi vidimo, nego prestanite sa kultom ličnosti Harisa Handžića, ako se mogu kritikovati ostali igrači, može i naš napadač sa viškom kilograma, pa sve da mu na forumu pišu otac, brat i najbolji jaran.
Nadam se protiv Tuzle da gledamo pravo Sarajevo kakvo i očekujemo i koje će nazad u rupe vratiti Husrefovce, a pogotovo se nadamo da Ahmo počinje od prve.
Drugo posao napada nije da vade odbranu a isto tako njihov posao nije da drkaju ****
Trece napad je odradio svoj posao 2 gola su dali, dovoljno za pobjedu svugdje
Cetvrto odbrana je kolektivno igrala ko ****, kompletna linija, znaci Pidro prekrsaj na 16, Rosenborga odnio covid pacijent, Vladan konta da je zajeban golman pa stavi 2 najniza igraca u zid satro da vidi bolje da stigne loptu...idiot se zamalo ozljedio...oba stopera ne znaju glavom igrat....uzas
Peto izmisljat da je neko debel kada to nije, mogu samo bolesnici, koji se nadju uvrijedjeni da rezervni spic nije zabio svaku sansu koju je dobio i spasio ufurane picke kojima se taj dan nije bas igralo...da je zabio 3 gola ne bi bio rezervni spic, bio bi prvi spic i kostao bi milion i placali bi ga pola miliona godisnje kao sto hocemo da nadjemo takvog....
Sesto, zasto niko ne hebe mater golmanu,beku i rosenborgu jer su nas kostali pobjede? Trebaju snosit sankcije, kazneni trening, po dzepu, sta god...