FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 10 avg 2020, 20:35

TheIvicnjak je napisao/la:
10 avg 2020, 19:34
Ima mladost dobrog spica. Trebo bi se hadzija potruditi da ga dovede. Nek im da 100000. Taman
:thumbup: :mrgreen:
Yebo pojacanje ako nije iz MDK

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 10 avg 2020, 20:35

Evo mene ne zanima ko je trener. Nikad nisam psovao ni ovdje ni na utakmici ni jednom treneru ni jednom igracu.
Nikad na glas...mozda u sebi :)
Mene samo zanima ako neko zna imamo li mi ili nemamo para da se dovedu 3 top igraca tipa Beciraj???
I ako imamo zasto se nisu dovela na vrijeme jer nam se otvorila historijska sansa i 1.kolu, a nije los ni drugi par Astana-Brest...uz ta tri top pajacanja bi se necemu i nadao...ovako mrka kapa.
E do koga je sad...do mene...do Nama...Emira...igraca tih...drzave...lige...trave nepokosene...pandemije...nesto mora biti uzrok.
Kako ostali dovode igrace???
Pa nema na trzistu 10 igraca pa da se 100 timova otima za njih.
Sad da potpisu kasno je jer mi nismo evo mjesec dana uigrali ove sto imamo a ne jod neka pojacanja.
Bojim se da nam se ovakva prilika nece vise nikad desiti
1.nosioc u 1.kolu
2.nije toliko tezan ni drugi par u 2.kolu
A mi sjedimo i cekamo, zasto???

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 avg 2020, 20:37

Kad bi Hadzija doveo jednog ubojicu u napad tema bi zivnula
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 10 avg 2020, 20:38

ajdohordas je napisao/la:
10 avg 2020, 20:32
Vratim se na forum da vidim ima li ista novo, a ono milijarde novih nickova i dalje ne prestaje, paljba po klubu i dalje traje...
Ovo sto se piše ovdje ovo nije ni pljuvanje više a kamo li kritikovanje... Ovo je ona klasična bahatost i oholost i nasladjivanje, i klasični pokušaj unošenja nemira i rušenja svega dobrog sta su ljudi u klubu uradili u zadnjih par mjeseci.
Pljujte samo pljujte, dočekali ste svojih pet minuta poslije Mladosti..
Samo jedva čekam naredne dvije sedmice kad pošamaramo Tuzlu i Velšane ako Bog da... Neću žaliti i trajni ban od Morte samo da vas slasno počastim nakon čitanja svih vaših bezobrazluka i nebuloza od pojedinaca naravno.
Iako se slazem s tobom da su pojedinci docekali svojih 5 minuta, moram priznati da nisi/niste u pravu. Neka pise ko sta zeli, forum i jeste za razmjenu misljenja, a ne za jednoumlje. Sta bih trebao reci ja koji ne zastupam misljenje ovih protivnika, ali ni vas koji branite upravu? Drzi se svoga, drug, ovi neka se drze svoje price, ali uz dostojanstvo i postovanje. Bez obzira koliko se neko trudio objasniti neke stvari, tesko ces promijeniti tudje misljenje. Vjeruj mi, ja sam pokusao masu puta.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 avg 2020, 20:38

Da mi je vidjeti u nastavku, možda već protiv Sisinih ovo:

------Babuka Merso--------
Tatar----Rahman-----Fanimo/Jukić

----Andrej-----TSS......
Bahati, bahati Željkan!
1946

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 10 avg 2020, 20:42

Denchi je napisao/la:
10 avg 2020, 20:13
Mrzim lazove

Gdje je stomak?

Uvuče ga, kada ga slikaju.

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 10 avg 2020, 20:44

fks74 je napisao/la:
10 avg 2020, 20:42
Denchi je napisao/la:
10 avg 2020, 20:13
Mrzim lazove

Gdje je stomak?

Uvuče ga, kada ga slikaju.
:mrgreen:

bera22
Kontakt:

Post Postao/la bera22 » 10 avg 2020, 20:46

Da imamo pare doveli bi do sad nekog spica,ne vidim drugi razlog za ne dovodjenje napadaca jer i corav vidi da nam to fali.(Do sad smo vec trebali imati napadaca koji se bar malo uigrao sa ekipom)

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 avg 2020, 20:46

Pa higuainu su se vidjeli trbusni a imao je 9 kila viska. Ne
Ije fudbaleru visam samo salo nego moze biti visak i misicna masa uz povecanje masnoce.
A to jr kod handzica bas evidentno na oko kad vidis
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 avg 2020, 20:48

Trazis titule, dobijes titule
Trazis dresove, dobijes dresove
Trazis stadion, dobijes stadion
Trazis bordoTv, dobijes bordo TV...

Dodje jedan los rezultat, tjeraj sve... Talovi, ugovori... Samo nas Husref i njegova ljubav mogu spasiti :rol:
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 10 avg 2020, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 10 avg 2020, 20:48

Mi prije napadaca trebamo naci kvalitetnog SD. Covjek se slika sa Nunom Gomesom, pregovara sa Becirajom a realnost je neko ala Haris Dilaver. Hadzija, nisi ti dorastao u ovom trenutku sadasnjoj poziciji. Nisi losa osoba, ali tebra, ne znas.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 avg 2020, 20:51

Handza, oprosti im ako citas ovo.
Ne znaju sta pricaju..

Slabo cete ko postovati, ma koliko bitnih golova da si dao...

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 10 avg 2020, 20:53

joker90 je napisao/la:
10 avg 2020, 20:38
Da mi je vidjeti u nastavku, možda već protiv Sisinih ovo:

------Babuka Merso--------
Tatar----Rahman-----Fanimo/Jukić

----Andrej-----TSS......
To se cuva za play off :kafa:

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 10 avg 2020, 20:57

Lakoste je napisao/la:
10 avg 2020, 20:48
Mi prije napadaca trebamo naci kvalitetnog SD. Covjek se slika sa Nunom Gomesom, pregovara sa Becirajom a realnost je neko ala Haris Dilaver. Hadzija, nisi ti dorastao u ovom trenutku sadasnjoj poziciji. Nisi losa osoba, ali tebra, ne znas.
Evo do sad se pokazao Hadžija najboljim sta treba neko ko ibrakovic da ti dodje ili neko jos gori. Mene vise brine akademija gledam u zadnje vrjeme gube utakmice, znal se ko vodi sad akademiju ko su treneri, govorilo se jedno vrjeme da će strance dovest za trenere

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 10 avg 2020, 20:59

Ja bih volio da ne pravimo veliku zimsku pauzu nego da odmah poslije nove godine odemo u Vijetnam i tamo igramo tekme sa njihovim klubovima i da nam to budu pripreme. Kao sto veliki klubovi imaju azijsku turneju da mi imamo Vijetnam sku :D
Treniramo u Namovom kampu i ponesemo nekih 100.000 deresov da to rasprodano.
Meni su smijene vise te zimske pripreme, jbt Englezi igraju sve vrijeme, Talijani prave pauzu 20 dana Nijemci nesto duze, spanci gotovo da nemaju pauze...
Ja bih ukinuo te zimske pripreme i dao igracima slobodno 10 dana oko nove godine i onda spicio za Vijetnam tamo dogovorit 10 15 utakmica do polovine februara i isprobat razne kombinacije i sve juniore i po kojeg vijetnamca.

Sta vi mislite o ovome
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 avg 2020, 21:01

joker90 je napisao/la:
10 avg 2020, 20:29

Najveći krivci za kiks su Krste, Handžić koji nisu riješili tekmu odmah u prvom poluvremenu sa onim zicerima. To naravno ne isključuje lošu reakciju Šerbečića i Kovačevića koji su sa njima krivci za ovaj kiks. To svi vidimo, nego prestanite sa kultom ličnosti Harisa Handžića, ako se mogu kritikovati ostali igrači, može i naš napadač sa viškom kilograma, pa sve da mu na forumu pišu otac, brat i najbolji jaran.

Nadam se protiv Tuzle da gledamo pravo Sarajevo kakvo i očekujemo i koje će nazad u rupe vratiti Husrefovce, a pogotovo se nadamo da Ahmo počinje od prve.
Prvo ti si slijep, znaci zamoli bliznje da te vode na pregled

Drugo posao napada nije da vade odbranu a isto tako njihov posao nije da drkaju ****

Trece napad je odradio svoj posao 2 gola su dali, dovoljno za pobjedu svugdje

Cetvrto odbrana je kolektivno igrala ko ****, kompletna linija, znaci Pidro prekrsaj na 16, Rosenborga odnio covid pacijent, Vladan konta da je zajeban golman pa stavi 2 najniza igraca u zid satro da vidi bolje da stigne loptu...idiot se zamalo ozljedio...oba stopera ne znaju glavom igrat....uzas

Peto izmisljat da je neko debel kada to nije, mogu samo bolesnici, koji se nadju uvrijedjeni da rezervni spic nije zabio svaku sansu koju je dobio i spasio ufurane picke kojima se taj dan nije bas igralo...da je zabio 3 gola ne bi bio rezervni spic, bio bi prvi spic i kostao bi milion i placali bi ga pola miliona godisnje kao sto hocemo da nadjemo takvog....

Sesto, zasto niko ne hebe mater golmanu,beku i rosenborgu jer su nas kostali pobjede? Trebaju snosit sankcije, kazneni trening, po dzepu, sta god...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 10 avg 2020, 21:05

Izgleda da su, tjeranjem husrefa, prošla vremena kulta licnosti. I neka su. Samo kult kluba i grba. Odyebaus svi koji nisu na nivou najveceg u državi. Od igraca, trenera, SD-a... Da si mi brat!

Ubit cemo simin han! Vidjet cete.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 10 avg 2020, 21:09

Ja ne kritikujem nikog pojedinacno al realno smo odigrali mlako.
Ovaj remi mi je bas tesko pao i zabrinuo me kao navijaca. Sta treba da aplaudira?

Al nam je ovo doslo u pravo vrijeme da se spustimo na zemlju i da vidimo gdje je problem i popravimo to.
Ovaj remi je mozda zlata vrijedan ali mozda mozda.
Kritika u ovom slucaju je dobronamjerna i dobra.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 avg 2020, 21:10

Denchi je napisao/la:
10 avg 2020, 21:01
joker90 je napisao/la:
10 avg 2020, 20:29

Najveći krivci za kiks su Krste, Handžić koji nisu riješili tekmu odmah u prvom poluvremenu sa onim zicerima. To naravno ne isključuje lošu reakciju Šerbečića i Kovačevića koji su sa njima krivci za ovaj kiks. To svi vidimo, nego prestanite sa kultom ličnosti Harisa Handžića, ako se mogu kritikovati ostali igrači, može i naš napadač sa viškom kilograma, pa sve da mu na forumu pišu otac, brat i najbolji jaran.

Nadam se protiv Tuzle da gledamo pravo Sarajevo kakvo i očekujemo i koje će nazad u rupe vratiti Husrefovce, a pogotovo se nadamo da Ahmo počinje od prve.
Prvo ti si slijep, znaci zamoli bliznje da te vode na pregled

Drugo posao napada nije da vade odbranu a isto tako njihov posao nije da drkaju ****

Trece napad je odradio svoj posao 2 gola su dali, dovoljno za pobjedu svugdje

Cetvrto odbrana je kolektivno igrala ko ****, kompletna linija, znaci Pidro prekrsaj na 16, Rosenborga odnio covid pacijent, Vladan konta da je zajeban golman pa stavi 2 najniza igraca u zid satro da vidi bolje da stigne loptu...idiot se zamalo ozljedio...oba stopera ne znaju glavom igrat....uzas

Peto izmisljat da je neko debel kada to nije, mogu samo bolesnici, koji se nadju uvrijedjeni da rezervni spic nije zabio svaku sansu koju je dobio i spasio ufurane picke kojima se taj dan nije bas igralo...da je zabio 3 gola ne bi bio rezervni spic, bio bi prvi spic i kostao bi milion i placali bi ga pola miliona godisnje kao sto hocemo da nadjemo takvog....

Sesto, zasto niko ne hebe mater golmanu,beku i rosenborgu jer su nas kostali pobjede? Trebaju snosit sankcije, kazneni trening, po dzepu, sta god...
Ja ne vidim da sam gore igdje ti kakvu uvredu napisao, ni bližnje savjetovao da te negdje vode, tako da mani se toga da ti šta ne spomenem kako ne treba. Klošarluka se mani, pričaj normalno, bar probaj i shvati da ima i drugačijih mišljenja od tvog.

Posao napada je da zabija golove, 2 bi bila super da smo igrali protiv Borca, Zrinjskog, protiv ekipe Mladosti to nije nikakv urađen posao ni za pohvalu, jer smo MOGLI i trebali zabiti 4-5. To ne ekskulpira našu odbranu ni ostale igrače za njihov učinak.

Što se odbrane tiče, naravno da snose svoj dio krivice i to se slažem s tobom, kao i što rekoh gore. Prozivati sad Šerbečića i tražiti da se "rosenborgu" yebe majka je degutantno, ne psujem ni Handžiću, ne vidim što bi se njima spominjala majka. Tvoje mišljenje je da su oni glavni krivci, moje je da su Krste i Haris, pa onda odbrana i svi ostali. I vidi čuda, ok je da se mišljenja razlikuju.

Handžić je u top formi i nema ni gram viška, eto da se ne sekiraš oko toga.
Bahati, bahati Željkan!
1946

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 10 avg 2020, 21:23

Ja sam sinoc napiso i opet cu, 40a sekunda utakmice Handzic masa odlicnu sansu..znaci tu se utakmica rjesava, posle redom svi se izmasali, pa da su dali 2 gola u prvom vise bi vjeroatan scenario bio ponovo 6 0 nego da izjednace.

To sto krivite odbranu je pokazatelj da vecina vas fudbal shvata da su samo napadaci glavni igraci Bogovi ostali tu da popune prazninu. Znaci napadaci mogu masat 5 6 sansi za gol a odbrana ne smije ni jednom pogrijsit.. da su oni pospremili u gol sve sto su imali il barem 80% bolilo bi nas za greske odbrane
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hamagara, Konzerva, mire971, OzmoodPinglewood, Proximic, skoJaa i 74 gosta.