ebem ti selju

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ebem ti selju
To isto kad se neko nada da ce mu se bivsa vratiti posle godinu dana
Žali Boze para sto odose na njegovu platuElCartel11 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 19:31To isto kad se neko nada da ce mu se bivsa vratiti posle godinu dana![]()
Nema Tine za nesto ozbiljno do sept sigurno.
Igrao je protiv Visokog tj poceo tu se i povrijedio.Rekli laksa povreda.To je bilo 5 jula.Znaci mjesec i par dana ga cekamo od lakse povrede.
Trenutno iz ovog ugla da, ali mislim, da ce se oporaviti Tino, nije bio nikakav lom hvala Bogu, nije jos toliko star, da se ne bi mogao oporaviti. Ali treba nam strpljenja sa njim.
Na Bordo Sedmici su govorili o Tini, haman obnovio povredu, spomenuše prvo još 2-3 nedjelje pauze pa kasnije smanjiše na jednu nedjelju. Nadat se da će biti tu protiv Tuzle makar na klupi pa da uđe, sa Oremušem i Đokanovićem teško da možemo nešto kreativno odigrati, čak bi razmislio i o Velkoskom na toj poziciji zadnjeg veznog, jest deb.ilna odluka al zbog manjka kreativnosti ova dva veznjaka, potego bi taj očajnički potez. Za nadat se samo da nam Tino ne bude ko kod komšija Zec. Mislim ipak da će bit tu na klupi iako nedovoljno spreman jer je vrag odnio šalu protiv Mladosti, novi kiks će nam teško past, čak mislim da bi sad i "rizikovali" s njim.
0:09 odlično prima loptu i na tacni spušta Tataru.
Jašta, ima na 1:18 i gol zabio Allaha mi..DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:190:09 odlično prima loptu i na tacni spušta Tataru.
0:19 ovo se mora priznati da je teški promašaj, ali može mu se halaliti jer i vrhunski napadači fulaju zicere.
3 i 200 grama maximalno viska
Pa zabio je gol, zato ga placamo ne da peremo gace na njegovim trbusnjacimajoker90 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:21Jašta, ima na 1:18 i gol zabio Allaha mi..DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:190:09 odlično prima loptu i na tacni spušta Tataru.
0:19 ovo se mora priznati da je teški promašaj, ali može mu se halaliti jer i vrhunski napadači fulaju zicere.
Najveći krivci za kiks su Krste, Handžić koji nisu riješili tekmu odmah u prvom poluvremenu sa onim zicerima. To naravno ne isključuje lošu reakciju Šerbečića i Kovačevića koji su sa njima krivci za ovaj kiks. To svi vidimo, nego prestanite sa kultom ličnosti Harisa Handžića, ako se mogu kritikovati ostali igrači, može i naš napadač sa viškom kilograma, pa sve da mu na forumu pišu otac, brat i najbolji jaran.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, Dave, HyperOS, N3R3D, napoleon72, riki46, Vanja8 i 62 gosta.