FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 10 dec 2010, 19:42

pabizo i ostali nastavite na PP,hvala!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 10 dec 2010, 20:05

pabizo, tamo gdje nisam kompetentan, puno se i ne petljam. zelju volim i volio bih da je u situaciji igranja grupne faze lp svake godine. da u njemu igraju svi najbolji igraci, makar iz ove nase, smijesne, pl. ali to su moje zelje. imam posao za koji sam kompetentan i placen za to sto radim. na ovom forumu mogu samo iznositi svoja misljenja i zelje, a struci bih pepustio da radi svoj posao, valjda im je u cilju da ga odrade na najbolji nacin. rezultati pokazuju da su na dobrom putu. a sto se omladinskog pogona tice... e, tu je problem roditelja i managera. cim neko malo odskoci, nema para i uslova da ga zadrzis. potrci za prvom ponudom i, u vecini slucajeva, slijedi sunovrat. tu uprava i navijaci tesko mogu ista promjeniti.
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 10 dec 2010, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 dec 2010, 20:05

ellaxaz je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:"Ako je Jamak pojačanje, onda smo se pojačali" !
On je pojacanje kao i onaj ANONIMUS gančev --koga u Makedoniji poznaju samo bliži rođaci,,,,,,,
A ovo je tema F.K. Željezničar a ne "kriza identiteta"
HAHAHA svaka ti dala, bas si me nasmijao :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 10 dec 2010, 22:32

oporavi se bogicevicu,najebacemo ako vasilic bude igrao,ma to je igrac skroz ne povezan
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Mashke

Post Postao/la Mashke » 10 dec 2010, 22:40

old school je napisao/la:oporavi se bogicevicu,najebacemo ako vasilic bude igrao,ma to je igrac skroz ne povezan
Ovo sam i ja pomislio kad sam veceras vidio kako igra,mada sam to govorio i poslije utakmica koje je odigrao za Želju ove sezone,sumnjam da njemu bilo kakve pripreme mogu pomoći,on je takav kakav je,nadat se da će na proljeće igrati što manje :shock:
Ko ne voli Želju,ne voli ni ljude

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 dec 2010, 22:44

Bilo bi super angažovati Ješea

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 10 dec 2010, 23:34

TheDinoRules je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Bilo bi super angažovati Ješea
Jedan igrač hrenovki bi nam dobro došao. Džakmić, strašan igrač.
Uz dužno poštovanje,ali igrači FK Hrenovke nam stvarno ne trebaju.Nekako mi je sve to :roll:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 10 dec 2010, 23:38

TheDinoRules je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Bilo bi super angažovati Ješea
Jedan igrač hrenovki bi nam dobro došao. Džakmić, strašan igrač.
to ti se učinilo da je bio dobar zbog spahinog dizanja u zvijezde,a inače bio je najborbeniji,dosadilo mu valjda da je stalno na hrenovkama pa se pokušao dokazati,ne bil neki klub bacio oko na njega.
ali nema para,sve se rastalilo....

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 11 dec 2010, 01:23

Alić je 1990 godiste;)

pipe
Kontakt:

Post Postao/la pipe » 11 dec 2010, 02:05

Potrebno je 150 miliona eura za novo ruho Grbavice

U njegovom mandatu Željezničar je drmao bh. ligom, bio najprijatnije iznenađenje od svih klubova u regionu na internacionalnoj sceni. Pod vodstvom Sabahudina Žuje Željo je na Grbavici ugostio Volfsbruga, Šturma, Partizana, igralo se sa Malagom, Njukastlom itd...

Danas su druga vremena. Sponzora je sve manje, finansijskih sredstava također, a navijači priželjkuju Želju u Ligi prvaka, makar se svi u klubu crvene kada neko od gostiju osjeti potrebu otići u wc na stadionu...

Žujina je Uprava odlučila krenuti putem koji vodi u Evropsku uniju i prije nego što dođe zeleno svjetlo iz Brisela za državu. Željo želi evropski, moderni stadion, nastoji okupiti evropske velikane na svom rođendanu (90 godina)... O tome i drugim temama vezanim za klub razgovarali smo sa čelnim čovjekom FK Željezničar.

Sjednica pa skupština

Utorak je sjednica Predsjedništva, na kojem će, pored ostalih tačaka, dominirati dvije. Jedna je vezana za gradnju stadiona, a druga za proslavu devedesetog rođendana kluba. Ta sjednica je priprema za redovnu skupštinu koja je planirana za 23. decembar - kaže za «San» Žujo.

Da krenemo od stadiona. Kako mislite realizirati tu ideju?

Nije jednostavno, ali se može krenuti u taj posao. Potrebno je oko 150 miliona eura za novo ruho Grbavice. Znate šta je sve nužno da bi se krenulo, od brojnih saglasnosti, dozvola, vijećanja, odluka, do prvih lopata. Ipak, uvjeren sam da je to moguće, jer bi novi, moderni stadion bio ponos BiH. Koristi bi imali svi, grad, kanton, država, reprezentacija. Želja nam je da na čelu tog projekta, osim kao gradonačelnik, veći i kao veliki prijatelj kluba, bude Alija Behmen.

Žujo podiže visoko letvicu.

Nakon stadiona krenut ćemo u borbu za Ligu prvaka, ojačati tim, dovesti najbolje i uz sadašnjeg menadžera kluba Amara Osima jurišat ćemo na Evropu. Mi ni smo klub od «jučer», poput Zrinjskog, Širokog ili nekog drugog. Nadam se da će me shvatiti, nikog ne želim podcjeniti, već kazati da Željo traje devedeset godina.

«Velika četvorka»

Kako teku pripreme za proslavu jubileja?

- Svjesni šta znači takav jedan jubilej, formirali smo radne grupe, podijelili zadaće kako bi svako dao svoj maksimum. Želja nam je okupiti velikane evropskog fudbala, mada znamo da je rok kratak, da nije jednostavno dovesti, recimo Šalke ili Verder u Sarajevo. Ipak, radit ćemo na tome i već u januaru ili februaru počinje obilježavanje rođendana. Krenut ćemo sa manifestacijom «Plava veče», potom ćemo upriličiti još niz akcija, a u sklopu obilježavanja rođendana.

U maju je glavna fešta. O čemu se radi?

- Planiramo napraviti jedan tunir na kojem bi pozvali neku jaku ekipu iz inostranstva. Po mogućnosti nekog bundesligaša. Moguće da pozovemo klubove nekadašnje jugoslovenske «velike četvorke», Hajduka, Partizana, Dinama... Olimpiju ćemo svakako zvati. Takav turnir privukao bi brojne sponzore. Treba nam podrška svih, javnosti, medija, grada, države... Ovo radimo za budućnost hiljade djece, kako Grbavica ne bi postala leglo narkomana - izjavio je za «San» Sabahudin Žujo.

Džekin transfer

Žujo je potvrdio kako će Želji pripasti dio kolača od transfera Edina Džeke kada bude napuštao Volfsburg.

- Željo po ugovoru treba dobiti 3,5 posto od Džekinog narednog transfera. Naravno da priželjkujemo da njegov transfer bude što veći- kaže Žujo.
ŽIVOT ĆU DATI AL TEBE NEDAM

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 11 dec 2010, 02:14

ŽUJO ŽUJO DRŽI SE ŽUJO :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 dec 2010, 02:26

zujo dragi kakvih 300miliona KM :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 11 dec 2010, 02:43

Žujo je na drogama opet :lol: :?
Ako je realna cijena 30 mil,u Bosni je 300, velike su u nas familije, treba djecu nahraniti... :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 11 dec 2010, 02:54

Vjeruješ da si mi uzeo riječ iz usta :lol: Al mu dobar diler. Žujo, poguraj raju :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 dec 2010, 03:21

Seyo_TM je napisao/la:zujo dragi kakvih 300miliona KM :mrgreen:
budjet federacije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

on bas ko da smo ludi :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 11 dec 2010, 03:31

Ipak je to SAN, a Zujo ocigledno sanja :mrgreen: :mrgreen:
[youtube][/youtube]

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 11 dec 2010, 09:03

Ma čim to počne "u njegovom mandatu Željo je bio bog i batina" znaš da je naručen tekst. :mrgreen:

edit: U tih "150" možda je uračunao i gradnju tržnog centra?!

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 11 dec 2010, 10:15

spielführer_21 je napisao/la:Žujo je na drogama opet :lol: :?
Ako je realna cijena 30 mil,u Bosni je 300, velike su u nas familije, treba djecu nahraniti... :mrgreen:

neka on hrani familiju (uzu i siru) samo da se stadion izgradi 8-) ....svaki put me srce zaboli kad otvorim prozor svoje sobe i vidim stadion u ovakvom demoliranom stanju

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 11 dec 2010, 10:18

kloc86 je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Žujo je na drogama opet :lol: :?

neka on hrani familiju (uzu i siru) samo da se stadion izgradi 8-) ....svaki put me srce zaboli kad otvorim prozor svoje sobe i vidim stadion u ovakvom demoliranom stanju
Pa nemoj onda prozor otvarat, i nece te srce zabolit :D

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 11 dec 2010, 10:35

Bar je lijepo čitati ovakve tekstove :D . Samo znam da bi s novim stadionom sve krenulo na bolje, pa bi se i ovo što je Žujo rekao ostvarilo :)
edit:
[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 32 gosta.