Postao/la PravacPlavo » 10 avg 2020, 15:36
Sutra igramo protiv Borca, to je ono sljedeće o cemu se treba razmišljati. Ne znam koju postavu da očekujem, izgleda da je konstanta jedino naša zadnja linija. Zakarić jeste opasnost, ali daleko je to onog igrača koji je sam rješavao utakmice. Oni mi djeluju spori i neuigrani, savršeno za ples između njihovih linija na dobrom terenu naše Grbavice. Sa oprezom do pozitivnog rezultata. Što se Izraelaca tiče, mi smo se izgleda predali uglavnom, navijači, jedino se uzdamo u neko čudo. Ovo je rezultat lošeg rada godinama, neizlaska, koeficijenta, i na kraju loše sreće. Za Evropu treba konstanta, da smo dobili i slabijeg nije garant da bismo prošli. Nemamo tih utakmica u nogama. Kao što rekoh neko racionalno razmišljanje navijača je da nam treba čudo, još kada dodamo ta loša iskustva sa Izraelcima iz prošlosti... Al sam isto tako siguran da Amar i ekipa ne računaju na čuda, da će se spremiti i dati svoje najbolje, a mozemo se sloziti da je to nešto. Na kraju krajeva još uvijek ne znamo limite niti mogućnosti ove ekipe vođene najboljim bh stručnjakom. Naše je samo da podržimo i podržavamo još jače. A poklopiti će nam se stvari kada to zaslužimo. Volim te Željo.