FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bordolav
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bordolav » 10 avg 2020, 14:32

Koliko para toliko i muzike!
Moze i metla puci kao top, ali moramo biti svjesni i ne ocekivati puno! Jer to nam se uvijek odbije kao bumerang. Nikad nisam bio pesimista nego realan, mislim da se protiv Velsana namazanom balkanskom igrom i pristupom mozemo proci aBd
A sve ostalo je jack pot, i da se neko dovede mislim da je sada kasno, jer nije pro soccer u pitanju, nego bi se taj
neko trebao prilagoditi na sve.
A vec slijedece sedmice je tekma, i tu mislim da je napravljen kiks sto se nije ranije doveo napadac jer nam
je on najpotrebniju, a da Ahmetovici koristimo zadnji 40ili 30 minuta i tako uvijek imamo Asa u rukavu

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 avg 2020, 14:34

Ljudi super je biti optimista, euforija i te stvari. Al polahko ljudi prvo TZ City pa Wels i treba to proci, nece biti lagano i šetnja kako mi mislimo. U Kaknju smo najavljivali 5 komada, amateri itd pa bi po ušima. Prvo ocekujem da nesto odigramo protiv Tz pošto ovo dosad bas tanko bilo, djaba nama euforija ako budemo igrali kao protiv mladosti.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 10 avg 2020, 14:40

Irfan Hadzic nije pojacanje jer je u rangu Harisa

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 avg 2020, 14:44

U rangu Harisa nije sigurno
Pyro is not a crime !

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 10 avg 2020, 14:45

Ma nikad nije kasno za igraca top klase. Serbecic je iz aviona na utakmicu uletio, vidjelo se odmah da je kvalitet. Svakako eto da uzmemo i da nije trenirao taj neki igrac, najpotrebniji nam je u 3. pretkolu EL, a do tad mjesec dana + repr. pauza.

I ovo mi je glupo, kao da ne letimo ovo ono, mi smo navijaci normalno da cemo zamisljati svoj klub u best case scenario ali zato postoji SŠ i ostali oko prvog tima da igrači gledaju utakmicu po utakmicu.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 10 avg 2020, 14:45

denchi ima info

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 10 avg 2020, 14:52

Ovo je tekst sa jednog portala iz Srbije, iz jula prošle godine, nakon što je Partizan na izvlačenju, dobio ove Velšane sa kojima mi igramo.

Partizan u Velsu: Sadik napada električara, Ivanović na direktora prodaje, Ostoja čuva barmena i trenera, pazite se Ajnsala - taj bije pesnicom

Kilmarnokovo stradanje bi moralo da posluži kao opomena crno-belima: nema potcenjivanja Konahs Kija! I samo to bi moralo da bude dovoljno Partizanu da jasnu razliku u kvalitetu pretoči u plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Jer kako je i trener Velšana Endi Morison rekao ipak su Nomadi ekipa u kojoj nisu svi igrači čak ni profesionalci.

Morison je hvaleći veliki podvig svog tima odmah posle senzacionalne pobede nad Kilmarnokom podsetio da će njih petoro već koliko sutra od pet ujutru morati na redovan, stalni posao od koga žive. Namerno kažemo petoro, jer je tu mislio i na fizioterapeutkinju Džemu Bamford, koja na trkalištu radi sa studentima.

Preostalo četvroro radnih ljudi iz Konahs Kija možda ćemo sledeće nedelje videti i na terenu u Humskoj.

Počnimo od 27-godišnjeg Džona Diznija, startnog desnog beka na Ragbi Parku, koji inače radi kao direktor prodaje u kompaniji koja se bavi reciklažom mobilnih telefona. Nije se dakle Dizni sinoć naspavao, iako je veći deo ekipe dobio odmor.

Ali nije bio jedini. Čak je i kapiten Džordž Horan, inače štoper, morao da porani, pošto on svakog jutra putuje 13 kilometara do obližnjeg Čestera u kome radi kao električar.

Tu je dalje i Konahsova devetka, Majkl Vajld, koji doduše živi od fudbala, ali samo zato što sa svojih 35 godina – u avgustu će biti i 36 – radi kao trener u akademiji Tranmer Roversa.

Ako Vajld zbog obaveza bude prinuđen da preskoči meč ili ako stare kosti ne budu mogle da izdrže svih 90 minuta - mada se u to ne bismo uzdali – možda će štoperi Partizana morati da se fokusiraju na njegovu zamenu, Nejtana Vulfa, koji inače mućka koktele za barom u baru u Elderli Edžu.

Ovo su pride samo momci koji su već prijavljeni, a u Konahsu ih ima još koji nisu na platnom spisku, ali su mlađi pa još ne moraju da rade puno radno vreme. Pomenuta četvoorka je u Konahs Ki stigla jutros u 05:02, možda je stigla da se istušira i onda nazad na posao, onaj dosadniji.

I ni tu nije kraj detaljima koji govore da Partizan sebi ne bi smeo da dozvoli da se obruka eventualnim ispadanjem. Napadač Džejmi Ajnsal, koji je protiv Kilmarnoka ušao u 70. minutu i postigao odlučujući gol, ranije jeste igrao za Hibernijan, ali je na dve godine izbačen iz sporta zato što je pao na testu za narkotike, mada on sam i dalje tvrdi da nije kriv i da mora da mu je neko “sipao drogu u piće“. Kako bilo, Insal se fudbalu vratio tek posle odslužene kazne tokom koje se oprobao i u - boksu golim rukama?! U Njega dakle ne treba izazivati.

Ali još jednom, nemojte da vas životni puti Konahsovih igrača zavaraju. Oni se neće predati. To je jedino sigurno.
“Čak smo i u njihovim novinama videli da su nas nekako zaobišli i da već gledaju u Partizan. Potpuno nepoštovanje s obzirom da je trebalo trebalo da odigraju protiv nas. Ali nije nam to smetalo. Očekivali smo to. Ali pre no što bi ljudi počeli da iznose svoje mišljenja možda bi mogli da pogledaju šta smo to mi u Konahsu uradili za protekle tri godine i koliko je velška Premijer napredovala za poslednjih deset“, upozoravajuće govori Majkl Vajld.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 avg 2020, 14:56

Napadač Džejmi Ajnsal, koji je protiv Kilmarnoka ušao u 70. minutu i postigao odlučujući gol, ranije jeste igrao za Hibernijan, ali je na dve godine izbačen iz sporta zato što je pao na testu za narkotike, mada on sam i dalje tvrdi da nije kriv i da mora da mu je neko “sipao drogu u piće“.

Ovaj je najaci :rol: :rol: gospodin :bow:

Sto bi jedan moj rekao dje' sipaju to da idemo sta popit :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 10 avg 2020, 15:00

bodi123 je napisao/la:
10 avg 2020, 13:57
Dat sve što imamo love, dovest ovog i napast grupe :kafa:

https://www.transfermarkt.com/junior-fe ... eler/89708

Hajde Hažija
Doveo bi on njega ali da da ima veze sa musijom.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 avg 2020, 15:08

Mene brine naš nivo igre, ako je ovo sto smo igrali u pripremama i ove dvije prvenstvene onda cemo tesko i Welšane proci. Ja isto se nadam i maštam o grupnoj fazi al oni to na terenu moraju pokazati.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 10 avg 2020, 15:10

miky_hz je napisao/la:
10 avg 2020, 14:56
Napadač Džejmi Ajnsal, koji je protiv Kilmarnoka ušao u 70. minutu i postigao odlučujući gol, ranije jeste igrao za Hibernijan, ali je na dve godine izbačen iz sporta zato što je pao na testu za narkotike, mada on sam i dalje tvrdi da nije kriv i da mora da mu je neko “sipao drogu u piće“.

Ovaj je najaci :rol: :rol: gospodin :bow:

Sto bi jedan moj rekao dje' sipaju to da idemo sta popit :mrgreen:
Još uvijek igra kod njih.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 10 avg 2020, 15:15

ado-hz je napisao/la:
10 avg 2020, 14:19
Da smo doveli 3 top ali bas top igraca na vrijeme mogli smo se necemu nadati u Evropi....ovako mozemo qurcu svirati sad.
Kaze neko ko ti kaze da su ta 3 igraca garancija bi prosao Astanu ili Brest.
Nisu garancija ali su mi garancija da bi opet osvojio ligi i ove godine i opet igrao Ligu prvaka sljedece godine.
Kone samo jednim pravim igracem Stilicem su glavni konkurenti a sad zamisli da imas u ekipi 3 igraca jos bolja od Stilica koja bi ti bila prevaga u prvenstvu.
I na kraju kraje sve ti se to isplatil sljedece godine opet od Lige prvaka pa kasnije lige Evrope.
Zar je tesko toliko biti pametan...
Ja moj Aduka sto meni neki brat napise prije dan dva bit ce neke suolje sad je kasno il eee hebaji ga sad...
Mogli smo sa tom trojicom ko gospoda cekat ova izvlacenja, ja i dalje vjerujem u dva top igraca al ko ce to dogovorit na kojem jeziku :D
Toliko nekih spiceva imena po Turskoj daj ba kakvog ubicu sa 32 max da podere bar ovu ligu sto kazes pa da iduce godine rahat ova izvlacenja cekamo i narednih takodjer. Brzo cemo i do toga doci da smo u drugom nosioci. Ma ne znam majke mi ko da bjeze od uspjeha

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 10 avg 2020, 15:22

Pitaristok je napisao/la:
10 avg 2020, 14:40
Irfan Hadzic nije pojacanje jer je u rangu Harisa
Hahahahaahahahahahahaha e i ovo da cujem
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 avg 2020, 15:26

Ma naš best case scenario je prolazak prvog pretkola ,posteno se potuci i ispasti u drugom, biti nosilac u trećem pretkolu EL i dobiti neku ekipu po mjeri, nekako ih proci i u play offu se potuci s kim god ,jedna je utakmica, i ovo nije cak toliko ni nerealno, tj realniji je ovaj scenario nego da cemo proci Brest ili Astanu ali naravno predavati se ne treba, nego utakmicu po utakmicu pa vidjet cemo, mozemo dosta toga napraviti ove sezone a mozemo se vec naredne sedmice i obrukati, tako je to s nama
Pyro is not a crime !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 avg 2020, 15:28

U rangu ovog sad Harisa sa trbušinom ko prosječni Bošnjak nije sigurno i Irfan bi nam valjao def sa Ahmom. Po mogućnosti treba nam bolji od Ahme, ali nakon Mladosti Irfana bih prihvatio samo da ne gledam ono što Handžić radi sa 10kg viška.
Bahati, bahati Željkan!
1946

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 10 avg 2020, 15:29

Prije tačno 14 godina :D :ljepota:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 avg 2020, 15:32

joker90 je napisao/la:
10 avg 2020, 15:28
U rangu ovog sad Harisa sa trbušinom ko prosječni Bošnjak nije sigurno i Irfan bi nam valjao def sa Ahmom. Po mogućnosti treba nam bolji od Ahme, ali nakon Mladosti Irfana bih prihvatio samo da ne gledam ono što Handžić radi sa 10kg viška.
Irfan je losiji od Handzeta....po svakom parametru....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 10 avg 2020, 15:33

Irfan Hadžić je užasan igrač. Klupa u Turskoj cvajti.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 avg 2020, 15:34

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 daj ba odvadite
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 10 avg 2020, 15:34

Kome je Hare ovdje brat/drug/komsija/kum, pa ispade u rangu Hadzica? Onda je i u rangu Ahmetovica, jer trenutno Ahmetovic nije bolji igrac od Hadzica (o.a. trenutno).
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hajdeee, HordasDolacMalta, nedimmmm1337, THEC i 64 gosta.