Melva je bio dobar s obzirom na njegove godine i iskustvo.Skroman momak, polako izrasta u pravog igrača.Očekujem ove godine puno više minutaže za njega.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
- Kontakt:
Meni je Zeljkovic bio najbolji a da je Dino igrao ne bi nam prisli golu...
Osmic je od utakmice protiv Radnika prosle godine sve bolji i bolji. Slobodno mogu reci da je pred njim fina karijera. Priliku je dobijao jer je Fedja bio prinudjen na njega, ali je momak odgovarao odlicnim partijama. Nadam se da ce na njega vise racunat. Izgleda jako miran, radan, potrebno mu je naravno iskustva i fizicki da radi na sebi ali kao sto sam napisao, ako ovako nastavi prvih jedanaest mu je zagarantovano a onda i transfer vani.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Kako je taj momak miran, tih, povucen i radisan. Kad je tek doveden mislili smo promasaj, ali kako se on trudi i napreduje. Mi ni svjesni nismo bili njegovog napretka evo ja licno dok nisi upitao, prava radilica. Odradi sve sto se stavi ispred njega, malo mu fali da prelomi do prve postave.
Ti si naša ljubav jedina!
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 00:59Joj jest dobro, Velež gotivimo a pobjedu slavimo i u Srebreniku![]()

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ajmo se okrnuti utorku
jeste kompletni imali ozljeda ili kartoniranih? Biće baš zanimljiva utakmica pa nek bolji pobijedi 

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Mislim da se ekipa dosta istrosila jucer, Fedja ce izmjesati sastav ponovo da se to sto manje osjeti.UstanikSBII je napisao/la: ↑09 avg 2020, 20:16Ajmo se okrnuti utorkujeste kompletni imali ozljeda ili kartoniranih? Biće baš zanimljiva utakmica pa nek bolji pobijedi
![]()
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
Neće Ovčina igrati protiv Širokog. 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kartoni.
-
- Kontakt:
Ako je Cvija povrijedio zadnju lozu ili preponu, znaci da cemo igrati 4 4 2 romb protiv Sirokog.
Moja zelja
Bobic
Cosic zvonic bihorac dario
Zeljkovic
Prses radovac
Edo
Brandao mulic
Razmislio bih za Osmica, treba nam malo muda u veznom redu a da Edo opet krene sa klupe
Forzza Velez
-
- Kontakt:
Kad smo vec kod Cvije, zna li iko ista vezano za njega- povredu ?
Nije Cvijanoviću ništa. Zašto su svi odjednom otpisali Chesmedzieva?
Isto i ja govorim.
Ja sam uvjeren da je češmedžiev nas najbolji stoper i da ce vrijeme to pokazati.
Mislim da ce on poceti protiv krupe.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Odjednom Bihorac upa u planove navijaca, zbog driblinga kod faula ...
Mada moze posluziti kao razbijac na defanzivnom veznom.
Mi se moramo povuci i ne dopustiti da nas razvuce Siroki, Zvonic bolje izgleda kad smo defanzivniji, i probat na kontre nesto
Mi se moramo povuci i ne dopustiti da nas razvuce Siroki, Zvonic bolje izgleda kad smo defanzivniji, i probat na kontre nesto
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Nije momak ni dobio priliku do sada, usao je poluvrijeme protiv Sirokog i sada protiv komsija i za mene nije nimalo losiji od Zvonica. Gurnuo bih u Sirokom u vatru njega ili Konstantina jer cemo igrati tvrdo, nema zalijetanja ko protiv Zelje.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 avg 2020, 14:49Odjednom Bihorac upa u planove navijaca, zbog driblinga kod faula ...
Forzza Velez
Protiv Zelje je takodjer dobro odigrao u drugom poluvremenu, definitivno zasluzuje priliku. Feđa ga treba ubaciti u vatru kao sto je Osmica ubacivao.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑10 avg 2020, 14:51Nije momak ni dobio priliku do sada, usao je poluvrijeme protiv Sirokog i sada protiv komsija i za mene nije nimalo losiji od Zvonica. Gurnuo bih u Sirokom u vatru njega ili Konstantina jer cemo igrati tvrdo, nema zalijetanja ko protiv Zelje.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 avg 2020, 14:49Odjednom Bihorac upa u planove navijaca, zbog driblinga kod faula ...
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Na poluvrijeme protiv Zelje sam i mislio nego razmisljao o utskmici sa Sirokim pa pogrijesio hahaANTIFA ! je napisao/la: ↑10 avg 2020, 14:56Protiv Zelje je takodjer dobro odigrao u drugom poluvremenu, definitivno zasluzuje priliku. Feđa ga treba ubaciti u vatru kao sto je Osmica ubacivao.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑10 avg 2020, 14:51Nije momak ni dobio priliku do sada, usao je poluvrijeme protiv Sirokog i sada protiv komsija i za mene nije nimalo losiji od Zvonica. Gurnuo bih u Sirokom u vatru njega ili Konstantina jer cemo igrati tvrdo, nema zalijetanja ko protiv Zelje.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 avg 2020, 14:49Odjednom Bihorac upa u planove navijaca, zbog driblinga kod faula ...
Forzza Velez
-
- Kontakt:
Ma kakvi bola kartoni trece kolo, ne prenose se od lani kartoni niti je dobio crveni karton?

-
- Kontakt:
Protiv Željezničara najviše je pretrčao Samir Radovac 11,10km dok naprimjer protiv Zrinjskog je pretrčao Omar Pršeš - 10,6km.
Najbrži šprint našeg igrača zabilježen na prvoj utakmici pomoću senzora titan, kojeg su nabavili navijači je Mehmeda Ćosića a iznosio je 33,34 km/h.
U drugom kolu najbrži šprint je zanimljivo bio Fejsala Mulića koji je iznosio čak 35,54km/h.
Najbrži šprint našeg igrača zabilježen na prvoj utakmici pomoću senzora titan, kojeg su nabavili navijači je Mehmeda Ćosića a iznosio je 33,34 km/h.
U drugom kolu najbrži šprint je zanimljivo bio Fejsala Mulića koji je iznosio čak 35,54km/h.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.