FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

marconato
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la marconato » 10 avg 2020, 13:27

MortemHz je napisao/la:
10 avg 2020, 12:49
marconato je napisao/la:
10 avg 2020, 12:35
Dobili ste najlaksu ekipu, pod uslovom da Astana uopste prodje Bjeloruse... ;)
U grupnoj fazi LE ove godine su dobili Manchester United kući a u Engleskoj izgubili 1:0. Protiv Partizana i Alkmaara izgubili obje, jesi li pratio to, znaš li nešto više? Moraš razumjeti da smo ipak još ispod Partizana i Alkmaara i kakvi god da su veliki su favoriti ali makar nije Atalanta ili neko sličan, moguće je. Potući se sa njima pa šta bude.
Ono sto sam ja gledao vs Partizana, stvarno, ali stvarno lose.
Ne znam sta se desilo vs Uniteda, mozda su ih Englezi potcijenili i dosli samo da odrade gostovanje...

Ne kazem da nisu favoriti, samo kazem da ste bolje prosli nego sa Ludogorecom, a pogotovo s nama, jer em sto imamo dosta jaci igracki kadar od Astane,em smo u usponu forme...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 avg 2020, 13:28

AngelDiMaria je napisao/la:
10 avg 2020, 13:23
by the way, bordo tv je predobar projekat (y)
Neznam iz kojeg razloga ne kace emisiju na youtube.Moraju to raditi,puno vise i "slucajne raje" ce naletiti.Vako neko sluzbenu da otvara nako' pa da slucajno naleti tesko ,ja prvi je otvorim u 15 dana jednom bukvalno.

I moraju premijerni termin prikazivanja pomjeriti, ovako sat vremena prije tekme a emisija traje skoro sat.Propustis ovamo onaj uvod u utakmicu.

Emisija ko emisija stvarno vrhunska :clap:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 10 avg 2020, 13:31

Prosli ste dobro sem domacinstva 😬
Pomolite se da Brest nekako prodje jer protiv Astane u gostima tesko da mozete nesto. Brest je bas prosek, kako su uzeli titulu nije mi jasno, al taj tim u aktuelnoj sezoni je osrednja ekipa i u Bjelorusiji i mislim da po kvalitetu su slabiji od Sarajeva.
Astana sa druge strane se pojacala, vec sam pisao da su doveli napadaca Sotiroua, iz Kopenhagena. Platili su ga 2 miliona, dao je 16 golova za Kopenhagen u zavrsenoj sezoni i to im je najvece pojacanje, sumnjam da su ikada dali vise novca za nekog igraca. No prvo kolo, igraju na strani i mozda Brest iznenadi, nekako na guzobe da ih izbace 😬. Protiv Bresta imate dobre sanse, protiv Astane po meni bas tanko, postonse na strsani igra.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 10 avg 2020, 13:32

extazy je napisao/la:
10 avg 2020, 13:25
Historicar je napisao/la:
10 avg 2020, 13:17
Kone dobile najtežeg mogučeg protivnika i to u gostima.Jel zna neko datum ždrijeba za trece pretkolo Evropske lige ?
Sta bi bilo da izvuku Atalantu il Celtica, kukali bi sedam dana. Ebo te Maccabi, mi se obradovali Astani koja je realno uspjesnija u Europi od tog Maccabija. Prepali se ko da su izvukli Gladbach, Nome Kalju je izbacio isti Maccabi prije 3 godine. Hoce ih Izraelci cudo jedno, imam osjecaj da ce opet biti "STOP".
Kakvi oni i Celtic, Atalanta, Gladbach to bi bilo negledljivo, mi smo makar parirali jednu tekmu. Daleko smo mi ispred njih u Evropskim tekmama, oni su samo jad i bijeda u Evropskim okvirima.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 avg 2020, 13:34

Jbg da smo sami sebi pravili zrijeb ne bi drugacije odabrali, dosta toga nam se poklopilo ove godine od statusa nosioca do protivnika u 1. i 2. pretkolu.
Sad je do nas (do uprave i Emira) hocemo li iskoristiti, usudujem se reci historijsku priliku, pitanje je kad ce nam se opet ovakva sansa ukazati.
I sada nije kasno da se dovede jedan, eventualno dva extra igraca, bar taj vrhunski napadac da dode.

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 10 avg 2020, 13:34

Hercegovac_do_groba je napisao/la:
10 avg 2020, 13:31
Prosli ste dobro sem domacinstva 😬
Pomolite se da Brest nekako prodje jer protiv Astane u gostima tesko da mozete nesto. Brest je bas prosek, kako su uzeli titulu nije mi jasno, al taj tim u aktuelnoj sezoni je osrednja ekipa i u Bjelorusiji i mislim da po kvalitetu su slabiji od Sarajeva.
Astana sa druge strane se pojacala, vec sam pisao da su doveli napadaca Sotiroua, iz Kopenhagena. Platili su ga 2 miliona, dao je 16 golova za Kopenhagen u zavrsenoj sezoni i to im je najvece pojacanje, sumnjam da su ikada dali vise novca za nekog igraca. No prvo kolo, igraju na strani i mozda Brest iznenadi, nekako na guzobe da ih izbace 😬. Protiv Bresta imate dobre sanse, protiv Astane po meni bas tanko, postonse na strsani igra.
mi smo Sarajevo u Bergamu smo odigrali 2:2 ovo je nogomet sve je moguće
melji rajvoSa
FKS

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 10 avg 2020, 13:37

Evander je napisao/la:
10 avg 2020, 12:59
Proci ove amatere iz Welsa, ne obrukati se protiv Astane/Dinama i puna saka brade.
Zar stvarno misliš tako ? Treba biti realan dosta smo mi ispod Astane pa možda čak i Dinama, mada su Bjelorusi tu negdje sa nama opet. Ali mislim da je itekako dobar žrijeb i da se možemo nadati prolasku, o eventualnom nabijanju od istih, nekom debaklu mislim da ne treba razmišljati.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 10 avg 2020, 13:37

Imamo sanse ko nikad do sad, astana 22m, nije to nesto, komsije imaju vise sanse od nas

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 10 avg 2020, 13:39

Ako vam uprava ima Evropske ambicije morate dovesti 2-3 igraca. Napadac pod hitno, to sam video na ova dva meca da vam treba.
Valjda vam je jasno koliko je od ove sezone vazna titula. Tim koji ne bude prvak ide u trecerazredno Evropsko takmicenje.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 10 avg 2020, 13:39

marconato je napisao/la:
10 avg 2020, 13:27
MortemHz je napisao/la:
marconato je napisao/la:
10 avg 2020, 12:35
Dobili ste najlaksu ekipu, pod uslovom da Astana uopste prodje Bjeloruse... ;)
U grupnoj fazi LE ove godine su dobili Manchester United kući a u Engleskoj izgubili 1:0. Protiv Partizana i Alkmaara izgubili obje, jesi li pratio to, znaš li nešto više? Moraš razumjeti da smo ipak još ispod Partizana i Alkmaara i kakvi god da su veliki su favoriti ali makar nije Atalanta ili neko sličan, moguće je. Potući se sa njima pa šta bude.
Ne znam sta se desilo vs Uniteda, mozda su ih Englezi potcijenili i dosli samo da odrade gostovanje...

Ne kazem da nisu favoriti, samo kazem da ste bolje prosli nego sa Ludogorecom, a pogotovo s nama, jer em sto imamo dosta jaci igracki kadar od Astane,em smo u usponu forme...
Protiv Partizana su samo otišli da odrade to gostovanje, jer su puno ranije izgubili sve šanse za prolaz.Ranije je Astanin najjači sastav pobjedio Manchester, koji je u Kazahstan tada poslao rezerve svoje juniorske ekipe.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 10 avg 2020, 13:41

Historijska sansa za nas. Mi ovo moramo iskoristit. Nadam se da su u upravi svjesni situacije, i da ceđo aBd u drugom pretkolu igrat na Kosevu. Haj o daj tog napadaca da napadnemo grupe. Sta znaci biti nosioc cc
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 10 avg 2020, 13:43

Amca007 je napisao/la:
10 avg 2020, 13:41
Historijska sansa za nas. Mi ovo moramo iskoristit. Nadam se da su u upravi svjesni situacije, i da ceđo aBd u drugom pretkolu igrat na Kosevu. Haj o daj tog napadaca da napadnemo grupe. Sta znaci biti nosioc cc
Gosti smo zemljace, astani

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 10 avg 2020, 13:44

Kakva historijsla sansa bolan, sta vam je? Pa ekipa nam je limitirana za Evropu. Za Evropu se razmislja dva tri mjeseca ranije, a ne kad dođe pet do 12.

mi cemo imati problema i sa Nomadima..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 avg 2020, 13:45

Historicar je napisao/la:
10 avg 2020, 13:39
marconato je napisao/la:
10 avg 2020, 13:27
MortemHz je napisao/la:

Protiv Partizana su samo otišli da odrade to gostovanje, jer su puno ranije izgubili sve šanse za prolaz.Ranije je Astanin najjači sastav pobjedio Manchester, koji je u Kazahstan tada poslao rezerve svoje juniorske ekipe.
Da, ali Partizan ih je dobro nadigrao i prvi mec tamo. Vodio 2-0, a mogao je ladno 5 komada uvaliti. Gledao sam taj mec...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 avg 2020, 13:47

Dajte ljudi o cemu vi pričate. Pa mi nemamo napadača koji može odigrati 90 minuta
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 10 avg 2020, 13:47

Nemojte nas osramotiti u Velsu. A Astana će doći kada se Konvoj Kvejs prođe. :kafa:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 10 avg 2020, 13:48

Pitaristok je napisao/la:
10 avg 2020, 13:43
Amca007 je napisao/la:
10 avg 2020, 13:41
Gosti smo zemljace, astani

Prije bih rekao brestu astana nije fudbala igrala 3 mjeseca.. nema ni priprema pola im ekipe otislo... kako god vidjet cemo sve...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 avg 2020, 13:52

Sa...Sa....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 10 avg 2020, 13:52

Zar ne bi kao nenositelji u drugom pretkolu trebali biti domacini?

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 10 avg 2020, 13:53

valjda će ovi iz uprave uraditi nešta jbt imamo veliku priliku igrati grupnu fazu El
FKS

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, bvsic, Google Adsense [Bot], juka55, kraljlavova, mosarajvosa83, napoleon72, propoklopac, Tele33 i 69 gostiju.