Nadam ali doći će neko tipa Pejovića.. neće biti neka extra klasa od igrača, moje mišljenje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja parole vec tjeranja pripremio ako ne bude

Spic pod moranjem,vala taman guzice da im trazi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Proci ove amatere iz Welsa, ne obrukati se protiv Astane/Dinama i puna saka brade.
Ja se ne nadam pojačanjima, nismo dobili teske protivnike mozemo sa ovim kadrom na megdan, tempiramo formu, neće biti potrebe ni Sušića da rizukujemo... 

U srijedu u 17 sati potencijalno zanimljiv duel će odigrati Sarajevo i Tuzla City, a pravdu će dijeliti Luka Bilbija iz Prijedora, sa asistentima Sretenom Udovičićem i Josipom Čolićem. Četvrti sudija na Koševu će biti Dragan Petrović.
Dobar napadač, klasa zadnji vezni, i dobar bek ako hoćemo da pokušamo nesto u Evropi napravit
Doci ce sigurno neko, mozda i neko zvucnije ime pred kraj roka kome propadne vani, al ta pojacanja su za Ligu, za evropu mozes qurcu svirat sad
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
A Pejovic je los igrač?
Uostalom, kasno je sad za pojačanje. Hadzija, kriv si.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kad bi se dokopali play ofa Europa Lige bilo bi dobrih para
-
- Kontakt:
Tuzla u srijedu 17h za ostalo ima vremena...
-
- Kontakt:
Kone dobile najtežeg mogučeg protivnika i to u gostima.Jel zna neko datum ždrijeba za trece pretkolo Evropske lige ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije niti sam to bilo gdje napisao, samo kažem da nije extra klasa.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑10 avg 2020, 13:10A Pejovic je los igrač?
Uostalom, kasno je sad za pojačanje. Hadzija, kriv si.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- SarajevoForza
- Kontakt:
Nekad krajem mjeseca tekHistoricar je napisao/la: ↑10 avg 2020, 13:17Kone dobile najtežeg mogučeg protivnika i to u gostima.Jel zna neko datum ždrijeba za trece pretkolo Evropske lige ?
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- SedrenikHz
- Kontakt:
Yebo vas Astana, sad prvo ovu Tuzlu rutinski odradit, a onda otici u Wales, 5 u cijelo somun i mrs, a onda cemo yebat nanu naninu Kazastancima !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- AngelDiMaria
- Kontakt:
by the way, bordo tv je predobar projekat (y)
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Sta bi bilo da izvuku Atalantu il Celtica, kukali bi sedam dana. Ebo te Maccabi, mi se obradovali Astani koja je realno uspjesnija u Europi od tog Maccabija. Prepali se ko da su izvukli Gladbach, Nome Kalju je izbacio isti Maccabi prije 3 godine. Hoce ih Izraelci cudo jedno, imam osjecaj da ce opet biti "STOP".Historicar je napisao/la: ↑10 avg 2020, 13:17Kone dobile najtežeg mogučeg protivnika i to u gostima.Jel zna neko datum ždrijeba za trece pretkolo Evropske lige ?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, miguelramos, mire971, napoleon72, prisonbreak i 29 gostiju.