FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
da je nama prvu prepreku preci. mozda se stede pare za stadion pa se smanje ulaganja u igracki kadar, nikad se ne zna sta se desava.Inijesta je napisao/la: ↑10 avg 2020, 12:28Nama se ove godine sve otvorilo i Bog zna hoce li ikad vise( potrefili se rezultati da budemo nosioci, evo dobili nikad lakse protivnike ), zbog cega nismo doveli na vrijema 2 kvalitetna igraca( spica za prvih 11 prvenstveno) , to zna Emir hadzic tako da nek na kraju preuzme odgovoronost!
Nadam se da cemo uci u bolju firmu, ispadanje id ovih Velsana bi veca bruka bila nego od Kukesija i Zete, ovi su losija ekipa od njih duplo a od nas najmanje 5 x
Kako god sretno nam, i aBd do 3 pretkola lige prvaka da odemo !
Ako nam je cilj iskorak u europi ta jaka pojacanja bi se dovela vec kad se znalo da cemo biti nosioci u prvom predkolu. I sad ima sasvim dovoljno vremena da se to rijesi al ja se uopste ne nadam tom napadacu vise.
You are someone else I am still right here
Dobili ste najlaksu ekipu, pod uslovom da Astana uopste prodje Bjeloruse... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
E sad nema pojačanja jer su protivnici po mjeri 

- ElCartel11
- Kontakt:
Ni ja se me nadam uopste vise napadacu a i ako dodje bice u rangu Handzeta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sad je za nove Fatose i Anele mozda i kasno. Steta u pm!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da smo doveli napadaca il nekog kapitlaca i usli u sezonu u dobroj formi ovdje bi sad bila strasna euforija. Ovako brinemo kako cemo s velsanima izaci na kraj

-
- Kontakt:
Sve oči su uprte ka Hadžiji i dolasku kapitalnih pojačanja.
Strah me uspjeha u LP.
Zinut ce guzica opet ovim povremenim forumasima.
Zinut ce guzica opet ovim povremenim forumasima.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
E hajd sad, branio sam vas, povjerovao sam da se tempira forma za evropu. Nadam se da smo upravu. Naprijed Sarajevo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ma sad ba nema izgovora, mora se pokusati ,protivnici su nam po mjeri, a moguce je cak drugo pretkolo da bude neutralni teren, na infu je neko pisao da se mora karantin proci za Bjelorusiju a da su u Kazahstanu jos rigoroznije mjere, treba i to ispitati
Pyro is not a crime !
DOVESTI NAPADAČA KLASU!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Zato korak po korak. Jos nije kasno za pojacanja...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U grupnoj fazi LE ove godine su dobili Manchester United kući a u Engleskoj izgubili 1:0. Protiv Partizana i Alkmaara izgubili obje, jesi li pratio to, znaš li nešto više? Moraš razumjeti da smo ipak još ispod Partizana i Alkmaara i kakvi god da su veliki su favoriti ali makar nije Atalanta ili neko sličan, moguće je. Potući se sa njima pa šta bude.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma moze se dobro proci,jedino sto bi valjalo fkt neutralni teren da bude .
Npr Bate Borisov je poslije nas prosle godine udario na Astanu i zamalo da prodje.Kuci Astana ih dobila 3-0 a
u revansu Bate 2-0 pobjedio.
Onako cudna ekipa,tipa dobili Mancester i onda odu Partizanu prime 4,Alkmar im u toj istoj grupi 11 dao u dvije tekme.
Imamo sanse sigurno,samo da nas usere jos za neki teren mimo Kazahstana,daleko je to u pm.
Npr Bate Borisov je poslije nas prosle godine udario na Astanu i zamalo da prodje.Kuci Astana ih dobila 3-0 a
Onako cudna ekipa,tipa dobili Mancester i onda odu Partizanu prime 4,Alkmar im u toj istoj grupi 11 dao u dvije tekme.
Imamo sanse sigurno,samo da nas usere jos za neki teren mimo Kazahstana,daleko je to u pm.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Nikad bolja prilika,sad je na nama sta i kako,,i nikad veci razlog da se dovede vrstan napadac i desni bek.
Zadnja izmjena: Sanchez1987, dana/u 10 avg 2020, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Još je kod Astane umjetna trava, igraju na njoj godinama.miky_hz je napisao/la: ↑10 avg 2020, 12:49Ma moze se dobro proci,jedino sto bi valjalo fkt neutralni teren da bude .
Ma nek se na glavu bacaju al ove levate iz Velsa moraju proci, bruka je ako ih ne prodju !fera je napisao/la: ↑10 avg 2020, 12:34da je nama prvu prepreku preci. mozda se stede pare za stadion pa se smanje ulaganja u igracki kadar, nikad se ne zna sta se desava.Inijesta je napisao/la: ↑10 avg 2020, 12:28Nama se ove godine sve otvorilo i Bog zna hoce li ikad vise( potrefili se rezultati da budemo nosioci, evo dobili nikad lakse protivnike ), zbog cega nismo doveli na vrijema 2 kvalitetna igraca( spica za prvih 11 prvenstveno) , to zna Emir hadzic tako da nek na kraju preuzme odgovoronost!
Nadam se da cemo uci u bolju firmu, ispadanje id ovih Velsana bi veca bruka bila nego od Kukesija i Zete, ovi su losija ekipa od njih duplo a od nas najmanje 5 x
Kako god sretno nam, i aBd do 3 pretkola lige prvaka da odemo !
Ako nam je cilj iskorak u europi ta jaka pojacanja bi se dovela vec kad se znalo da cemo biti nosioci u prvom predkolu. I sad ima sasvim dovoljno vremena da se to rijesi al ja se uopste ne nadam tom napadacu vise.
Kad je prica o Beciraju bila stadion je bio miljama daleko od nas, a i jos uvijek nije rijeseno nista zvanicno tako nisu sigurno za to stedili pare
Uz to oslobodilo se par plata, Lazic i Šisic...
Da se na vrijeme reagovalo sad bi vec i 3 pretkolu pricali, ovako sad strahujes od Velsana
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba istjerati onu Krupu sa svog terenaHistoricar je napisao/la: ↑10 avg 2020, 12:52Još je kod Astane umjetna trava, igraju na njoj godinama.miky_hz je napisao/la: ↑10 avg 2020, 12:49Ma moze se dobro proci,jedino sto bi valjalo fkt neutralni teren da bude .

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ljudi najiskrenije odgovorite jel se vi nadate pojacanjima sad?