Jedino je smiješno koliko koštaju

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jedino je smiješno koliko koštaju
Bilo do glupog Windows update, samo obrisao zadnji update i sad radi ko singericaHusika je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:54Moze biti x stvari ali najrelanija je da si pokupio nesta na netu i da neko u backgroundu "majnuje bitcoine" preko tvog pc-a!
Stisni na tastaturi "ctrl+alt+delete" i onda idi na "Task Manager" i onda na "More Details" i onda na "Processes" i tu ces imati u procentima sta ti tacno zakucaje "Procesor"![]()
Mislio sam o tom, garant negdje driver nije bio kompatibilan i onda belaj...f0rest1946 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 01:49Bilo do glupog Windows update, samo obrisao zadnji update i sad radi ko singericaHusika je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:54Moze biti x stvari ali najrelanija je da si pokupio nesta na netu i da neko u backgroundu "majnuje bitcoine" preko tvog pc-a!
Stisni na tastaturi "ctrl+alt+delete" i onda idi na "Task Manager" i onda na "More Details" i onda na "Processes" i tu ces imati u procentima sta ti tacno zakucaje "Procesor"![]()
![]()
Ma uzmes onaj neki pojacivac signala, ako nemas vec opcije da kabl dovuces na drugi spratDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 avg 2020, 14:06Router za wifi se nalazi na prvom spratu, i na drugom spratu je osjetno slabija konekcija.
Koje je rješenje za ovo? Može li se ugraditi još jedan router na spratu ili ima neka druga varijanta? Na Telemachu sam.
Ima ovaj neki repeater šta sa njim?
Bolji je Nord, al Express je najbolji i najskuplji.
ok ...Hvala
Dugo sam koristio Nord, sad je Mullvad u upotrebi. U suštini, Nord je sasvim OK. Prilično stabilna konekcija, 6 uređaja sa jednim accountom i dosta veliki izbor servera.
Najjedostavniji (a da ima sve) editor ti je filmora. Razlika izmedju free i pro verzije je samo ta sto na editovanom (free verziji) videu u cosku klipa stoji znak filmora.com, a ako ti to smeta imas na tpb skines i ko gospodin.
OBS screen recorder.
Ne treba ti nikakav, nisi glup, pazis gdje klikces, tako je bolje i tebi i računaru. Nemam ga na svom win10 otkad sam ga instalirao i nikad nisam imao nikakvih problema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.