Pa s kim bi to trebali igrati 4 pretkola? Olimpic, Krupa, Mladost i Radnik?
Valja se potuc sa svima, skupit iskustva, uzet sta para, zategnut ekipu i tako svake godine dok ne prodjemo.
Imamo i mi konja za trku.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Reci mu Ljozee, cuj nisu taj nivo
Dje je mala, 500k eura razlike ako ispadnes u prvom i trecem
ma bruda slazem seHongKong je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:54Najjace svi mastamo, sanjamo, zelimo bar te grupe Europa Lige, potencijaln protivnici Makabi i Apollon sasrali se kolektivno.![]()
Pa s kim bi to trebali igrati 4 pretkola? Olimpic, Krupa, Mladost i Radnik?
Valja se potuc sa svima, skupit iskustva, uzet sta para, zategnut ekipu i tako svake godine dok ne prodjemo.
Imamo i mi konja za trku.![]()
A ne kontam kakve veze preuzimanje koeficijenta ima sa datumom izvlačenja, nacrtaj mi pliz
Dje sam stavio Haifu?
Ma Irfo jos u soku od ****
Europa liga:
Pa eto taj video Maccabi haifa vs Hapoel tel aviv, tamo rezultati Maccabi tel aviva, samo jos fali Maccabi Petach Tikva
Neutralmi teren je 90% Kipar, tako da ako izvučemo Apollon njima je domaća faktički, a kako god nama je podaleko...gruezi je napisao/la: ↑09 avg 2020, 22:01Kaki se ovdje previse...niti je makabi ono sto je nekad bio a nije ni apolon.... Sanse zelje i protiv jednih i drugih su oko 40 posto... Sama cinjenica da ce se igrati na neutralnom terenu ce biti olaksavajuca jer se neces morati kuhati na onoj vlagi na bliskom istoku...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.