picici udbaski

da je jos dencija i par ovih s vrha rang liste rastjerati da osvojimo nagrade na ovoj mortinoj igri
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
picici udbaski
Samo nemoj govorit da se nadaš, i bit će sve ok
ne trebas ti da ides zbog hajvana, kad bi ti pokazao kod mene kolika je ignore lista sjebao bi se.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 avg 2020, 20:00Ko je rekao da je kriv Pantelija ili neko drugi? Pantelija je jedan od rijetkih koji je argumentovano sve pokrio i to poštujem. Ja govorim za sve ostale, idiote koji igračima psuju mrtve na poluvremenu, bogaraju bez razloga i blamiraju se s raznoraznim glupostima koje su na nivou djece iz osnovne. Ne mogu da čitam postove persona kojim nacrtaš sve i oni opet jedno te isto ponavljaju.
Jedini razlog je seljakluk, neznanje i nerazumno pisanje nakon jednog običbog kiksa. Sve ostale stvari koje su iznijeli pantelija, fera, body i ostali normalni ljudi su mi okej i naravno da imaju pravo na to. Problem su maloumnici, interesdžije i životno isfrustrirani hajvani.
pa ja bih se slozio s tim da mi mozemo dovesti Vedu Ibisevica ali posto nam je i tip napdaca kao Beciraj ocito jos uvijek preskup onda je Bagaric za ove lige skoro pa kapitalac, ali eto valjda u klubu znaju bolje, mozda imaju nekog drugog(boljeg) u planu, ja samo kazem da ako nemamo nekih opcija iz vana ne bismo trebali puno cekatiHistoricar je napisao/la: ↑09 avg 2020, 20:16Isti sam komentar napisao prije mjesec, pa mi je neko odgovorio, da je to škart koji nije za Sarajevo, da mi čekamo kapitalce, samo da se lige završe![]()
Trebalo bi bit, sinoć su oko 9 objaviliSedrenikHz je napisao/la: ↑09 avg 2020, 20:27Yebala vas Mladost, popustite ba okrenuti se Tuzli, trebam sad do tekme sa Tuzlom slusati kako su lose odigrali, kako je Vinko k od trenera jer mu je prvi kiks.
Imamo u srijedu tekmu sa Tuzlom i tome se posvetiti max.
Ova ekipa na kraju sezone ce imati max 1 poraz.
Je li vxrs izvlacamje ovih podskupina
Oderacemo i mi Tuzlu 2:1, uz remi na grbavici, pojačanje u napadu, utom liga šampiona EUFORIJAbordobijeli je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:00Partizan neki dan izgubi od Pazara al evo danas 3:0 vodi u 25 min zelim da nasi imaju takvu reakciju protiv TCity
I da NE poznaje srbijansku i izraelsku liguTheIvicnjak je napisao/la: ↑09 avg 2020, 20:41Treba nam novi sportski direktor. Stranac i profesionalac.
A jesu ga i oni uboli sa ovim strancima nanu j.ebali.Da nam je barem jedan od ovih njihovih prema naprijed po 25 bi ovdje davao(Asano,Suma,Sadiq,Natcho) tacno neznam kojeg bi prije.bordobijeli je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:00Partizan neki dan izgubi od Pazara al evo danas 3:0 vodi u 25 min zelim da nasi imaju takvu reakciju protiv TCity
Bibras Nathomiky_hz je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:21A jesu ga i oni uboli sa ovim strancima nanu j.ebali.Da nam je barem jedan od ovih njihovih prema naprijed po 25 bi ovdje davao(Asano,Suma,Sadiq,Natcho) tacno neznam kojeg bi prije.bordobijeli je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:00Partizan neki dan izgubi od Pazara al evo danas 3:0 vodi u 25 min zelim da nasi imaju takvu reakciju protiv TCity![]()
Ovo je tako bitan pokazatelj koliko je to nebitno, pa stoper ti medju top 3..sta je on imo pokrivat. Opet kazem, bolje 7 km al da su bas produktivni nego glumit polumaratonca.Zip je napisao/la: ↑09 avg 2020, 20:20Ovaj podatak je bitan da se vidi da se nije hodalo kako se zeli ovde ovaj nerjeseni rezultat predstaviti...miky_hz je napisao/la: ↑09 avg 2020, 20:06Opet ne kontam kako neki kroz ove brojeve moze reci da je neko odigrao dobru utakmicu.Ok lijep podatak mada mi neznaci nista jel je glupo porediti jel neznam evo koliko je neko iz Mladosti npr pretrcao pa da mozes paralelu povuci i da kazes aha pa nasi su ih ono puno natrcali,evo Tatar najvise pretrcao,jeli dobro odigrao generalno utakmicu?Nista specijalno .
Ne kontam tona ove brojeve?
Nije bilo srece, isto kao sto smo prosle sezone imali bruku utakmica koje nismo trebali dobiti a opet smo dobili....
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, rimljanin90, Samozdravlje, tajsamja i 40 gostiju.